MOje zdanie jest takie ,że np dla mnie muzyka stała się cześcią zycia. Bardzo ważny fragment z życia. na pewno coś więcej jak hobby.
a moje zdanie jest takie, że na kaca żes strzelił znowu 0,5 mylę się?
2 piwka przyjąłem. Wódki nie dotykam do 17 stycznia.Ni chuja. Brr wystarczył mi weekend gdzie musiałem ugościć ludzi z całego kraju. Brrr. Nawet sesja fotograficzna poszła dla magayznu Frobes. Poważnie.
dość cicho tutaj o tym zespole, a każda ich płyta to 10/10
nic nie robią to jest cicho
co do Jupitera to nie jest to płyta na 10/10,
zawsze jej słucham po raz ostatni i wystawiam na allegro ale jakoś nigdy się nie udaje
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
Jakto, swieta i sylwester bez alkoholu? To nie po bozemu Tomasz
Nie ma opcji. Krąży we mnie cała tabliczka Mendeljewa. Muszę się odtruć. Na świętą bede pić herbatę z imbirem. NIe dotknę wódki i białych rzeczy do 17 .
Ostatnio zmieniony 16-12-2024, 18:31 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
zawsze jej słucham po raz ostatni i wystawiam na allegro ale jakoś nigdy się nie udaje
Poprzednia tez nie jest na dyche, dwie pierwsze to dycha
panie kolego, posłuchajcie tego jeszcze raz, uważnie. może nie 10, ale 11? chuj wie w sumie
Nie ma opcji. Krąży we mnie cała tabliczka Mendeljewa. Muszę się odtruć. Na świętą bede pić herbatę z imbirem. NIe dotknę wódki i białych rzeczy do 17 .
panie kolego, posłuchajcie tego jeszcze raz, uważnie. może nie 10, ale 11? chuj wie w sumie
słuchałem słuchałem ale brzmienie mnie nieco irytuje dlatego jak mam ich słuchać to raczej pierwsze 3
Poprzednia tez nie jest na dyche, dwie pierwsze to dycha
hmm 1 > 3 > 2 > 4 na dyche to chyba tylko debiut jak już
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
od wielu lat mam taką zasadę, że nie piję wtedy, a już zwłaszcza w sylwestra
No trz naturalnie doszedlem do tego, zaczelo mnie meczyc przekrzykiwanie sie przy wodzie z jakas dalsza czy blizsza rodzine o "zelazna czworke przy stole". W dupie to mam, choc kto wie moze do ksiazki pociagne szklanice jakiejs rudej.
2 lata temu od wigilii do sylwestera lazilem codziennie do przerebla i teraz tez tak zrobie