Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Red pill, black pill, hypergamia, life hack, ratio, sigma male, hash tag: struna od fortepianu, doły z wapnem, kometo przybądź.
Mam prawo reagować.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A to dlaczego? Za stara głowa na zmieniający się język, co jest jego zresztą immanentną cechą? Czy taki konserwatyzm, że lubisz jak było a już nie będzie, bez względu jak ciebie to będzie wkrwć?Wzburzony Obserwator pisze: ↑12-12-2024, 17:27Red pill, black pill, hypergamia, life hack, ratio, sigma male, hash tag: struna od fortepianu, doły z wapnem, kometo przybądź.
Poro
-
- zaczyna szaleć
Nie. Nabrzmiewająca niczym ropień kultura prostej recepty na wszystko, zawartej w stu znakach.Ascetic pisze: ↑12-12-2024, 17:44A to dlaczego? Za stara głowa na zmieniający się język, co jest jego zresztą immanentną cechą? Czy taki konserwatyzm, że lubisz jak było a już nie będzie, bez względu jak ciebie to będzie wkrwć?Wzburzony Obserwator pisze: ↑12-12-2024, 17:27Red pill, black pill, hypergamia, life hack, ratio, sigma male, hash tag: struna od fortepianu, doły z wapnem, kometo przybądź.
Mam prawo reagować.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Wolałbyś, żeby było coraz bardziej skomplikowanie czy co o co chodzi
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- zaczyna szaleć
Nie. Wolałbym, żeby kultura prostej recepty na wszystko, zawartej w stu znakach, nie nabrzmiewała niczym ropień.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-12-2024, 19:21Wolałbyś, żeby było coraz bardziej skomplikowanie czy co o co chodzi
Mam prawo reagować.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Krzysiek, wyluzuj. I tak nie masz na to wpływu.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Marek Aureliusz, I w. N.E.
- Ascetic
Że są tu tacy co po pijaku wbijają, świątek, piątek, czy niedziela. Wiem, nikt nie każe wchodzić, czytać, można dać bana. Racja.
Poro
-
- zaczyna szaleć
Ale się kurwa zrobiłem w jajo. Dwa tygodnie temu podpisałem umowe wynajmu mieszkania na czas określony, do lutego 2026. W ten weekend pojawił sie zajebisty domek do kupienia i sobie go zarezerwowalem nie mając pojęcia że są cyrki z wypowiedzeniem umowy najmu na czas okreslony... No i co, zapomnieć o wymarzonym domu???
-
witam serdecznie. chyba o mnie chodzi (albo i nie?), ale jak coś to kilka ostatnich razy byłem tu na trzeźwo. tak jak i dziś. bardzo ciekawe doświadczenie. no i chyba trzeba nie mieć innych problemów, by czymś takim się wkurwiać, ale to już tak przy okazji tylko

- Lukass
- zahartowany metalizator
Well. Zależy od układu z właścicielem. Generalnie, to jak masz umowę na czas określony, to poza jakimiś drastycznymi przypadkami łamania zapisów tejże umowy, nie ma podstaw do jej rozwiązania. Jeśli układ masz dobry, to rozwiążesz. A jeśli nie, to zawsze możesz zacząć łamać zapisy. Wiesz. Tu fajka, tam wrzaski, takie tamKetler pisze: ↑15-12-2024, 15:41Ale się kurwa zrobiłem w jajo. Dwa tygodnie temu podpisałem umowe wynajmu mieszkania na czas określony, do lutego 2026. W ten weekend pojawił sie zajebisty domek do kupienia i sobie go zarezerwowalem nie mając pojęcia że są cyrki z wypowiedzeniem umowy najmu na czas okreslony... No i co, zapomnieć o wymarzonym domu???

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Lukass
Ale ja tu pitu pitu, a wlazłem w temat, bo coś mnie wybitnie wkurwiło. Otóż, kupiłem właśnie bilet na transport zbiorowy w okolicy śniąt. Wiadomo, termin jest jaki jest, lepiej mieć ten bilet. Różnorakie opłaty dodatkowe wyniosły ponad 25% ceny biletu. Ja pierdolę. Zaczynam lepiej rozumieć miłośników gotówki. No bo wyobrażam sobie, że dają tylko taki kanał sprzedaży, i do wszystkiego masz te (autocenzura, ale na ży) opłaty. A czemu nie 50%?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
HEh zapłaciłem tą karę parę dni temu. Oczywiście nie zgadasz się z tym bo to pierdolenie i szukanie na siłe ofiary.
https://www.rp.pl/dane-osobowe/art40156 ... szyla-rodo
Ale chuj niech będzie.
https://www.rp.pl/dane-osobowe/art40156 ... szyla-rodo
Ale chuj niech będzie.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Jeden odszedl a kolejny przejmuje paleczke. Dzisiaj wiozlem swojego na pierwszą chemię...
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Przykro mi stary. Jakie rokowania?Only_True_Believers pisze: ↑17-12-2024, 16:48
Jeden odszedl a kolejny przejmuje paleczke. Dzisiaj wiozlem swojego na pierwszą chemię...
- Hellion
- w mackach Zła
Ehhh...Only_True_Believers pisze: ↑17-12-2024, 16:48Jeden odszedl a kolejny przejmuje paleczke. Dzisiaj wiozlem swojego na pierwszą chemię...
Trzymajcie się po prostu. Dużo siły.
-
To prawda, chemia to paskudztwo, ale jeśli ma pomóc - to dużo siły. Też przez to przeszedłem, walka wygrana, ale najgorsza w tym wszystkim była bezradność... Długo by gadać.
- WaszJudasz
Również szczerze życzę siły i wygranej. Gdy trafiło mojego ojca, poszło zbyt szybko i ogólnie jego stan zdrowia był zbyt słaby, by był sens zaczynać chemię. Pamiętam, że centralnie w swoje urodziny przyjechałem do szpitala odebrać pierwsze wnikliwsze wyniki, a lekarka powiedziała do mnie, jakby to była oczywista oczywistość, o której wspomina tylko ze względów formalnych:
- Pan rozumie, że ta osoba długo już nie pożyje?
- ... co to znaczy niedługo?
- Miesiąc.
Faktycznie były to od tamtego momentu dwa, co do dnia praktycznie.
- Pan rozumie, że ta osoba długo już nie pożyje?
- ... co to znaczy niedługo?
- Miesiąc.
Faktycznie były to od tamtego momentu dwa, co do dnia praktycznie.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
U nas na szczęście rokowania są niepewne. Najpierw chemia potem może operacja. A potem się zobaczy. To są skomplikowane tematy.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Przedświąteczny ruch w paczkomatach. Dzisiaj miałem otrzymać 4 paczki. Pierwszą włożyli o 8.30, drugą o 17, a dwóch do tej pory nie ma. Przecież ja nie mam 15 lat, aby co chwilę 300m do paczkomatu biegać.