Taaaaa ....
.... zarzuć znów coś kolejnego z plejisty dz-ów lepiej.
Swoją drogą, mocno demilisiowo na obsranym przez obs-ńców, forume dzisiaj. Jak nie kanadyjczaki, to puławiańczaki.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Taaaaa ....
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Dobre, mięsiste wręcz. To jakiś substytut Gruzji? (oni teraz na poważnie, i z sensem)
Jest masa piosenek o masie. Ta akurat jest całkiem zabawna, imho.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Jak zrozumiesz co napisałem to się odezwij.
Fajna rzecz. Ma klimat starych horrorów przez te wszystkie klawisze, melodie jak z pozytywki na strychu itd. Pomimo, że jest tam mnóstwo heavy metalu, albo czegoś co by się teraz określało jako "occult rock" jest to całkiem oryginalna muzyka. Klimatowo wywołuje u mnie podobne emocje co Negative Plane. Tak to widzę po jednym odsłuchu.
Bardzo dobra produkcja również, zero plastiku. Polecam też dwójkę, mniej heavy metalu. Podejrzewam, że dużo się traci nie rozumiejąc tekstów, a mogą być równie ważne, co w Wędrowcach. Jest tez powtarzający się włoski wątek. Polecam też split z Hagzissa. też bardzo dobra kapela zresztą.DST pisze: ↑22-12-2024, 19:35
Fajna rzecz. Ma klimat starych horrorów przez te wszystkie klawisze, melodie jak z pozytywki na strychu itd. Pomimo, że jest tam mnóstwo heavy metalu, albo czegoś co by się teraz określało jako "occult rock" jest to całkiem oryginalna muzyka. Klimatowo wywołuje u mnie podobne emocje co Negative Plane. Tak to widzę po jednym odsłuchu.