METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: METALLICA
widze że skasowali ale jest za to całość z oficjalnego żródła

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Się pozamieniali się

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- postuje jak opętany!
Kto by pomyślał, Metallica z porządnym perkusistą...
- Żułek
każdy prawdziwy fan który ma na półce Live Shit to wie od dawna

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Sgt. Barnes
Nie jestem prawdziwym fanem niestety 

- Żułek
wiec pewnie przeżyłeś traume jak oglądałeś klip do NEM 

- HCDamage
- postuje jak opętany!
"Najlepszy perkusitsa metalowy, jaki kiedykolwiek stąpał po tej ziemi, kończy dzisiaj 61 lat" (Chodzi o Larsa z Metaliki) Takie coś przeczytałem dzisiaj na pewnej fejsbukowej stronie. Napisałem że to nie prawda i ło jezu...
Kto dla Was jest najlepszym napierdalatorem na tym kurwidołku?
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
Docent był ciut lepszy od Larsa, najlepszego perkusisty wszechczasów

Z żyjących nikt nie dorasta Ulrichowi do pięt. Chyba muszę założyć konto na pejsie.

Z żyjących nikt nie dorasta Ulrichowi do pięt. Chyba muszę założyć konto na pejsie.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- 987654321k
- postuje jak opętany!
Jamie Saint Merat, John Longstreth i Pete Sandoval bo napierdala dalej jak komandos mimo 61 lat na karkuHCDamage pisze: ↑26-12-2024, 12:04"Najlepszy perkusitsa metalowy, jaki kiedykolwiek stąpał po tej ziemi, kończy dzisiaj 61 lat" (Chodzi o Larsa z Metaliki) Takie coś przeczytałem dzisiaj na pewnej fejsbukowej stronie. Napisałem że to nie prawda i ło jezu...
- Sgt. Barnes
Terry Bozzio.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Kilka dni temu Metallica zagrała bardzo fajny koncert, gdzie było sporo rzadszych utworów jak Shortest Straw, czy Unforgiven II. Najważniejszym momentem był jednak powrót niemal po 30 latach do Low Man's Lyrics. Cóż, wypada rewelacyjnie i oglądając je miałem wrażenie, że James zapomniał, że nie jest w latach 90-tych. Myślę, że to jeden z najciekawszych występów Jamesa pod względem formy w ostatnich latach. Ale taki to utwór, że wokal robi głównie robotę (aż cały czerwony się zrobił taka wczuta).
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- HCDamage
- postuje jak opętany!
Mi bardziej chodzi o to na jakich zasadach ocenia się perkusistę że jest najlepszy. Chodzi o technikę czy szybkość? Jak nie jedno i drugie. No i kto o tym decyduje że akurat ten a nie tamten kolo nakurwia najlepiej? Jak by Metallica była moim ulubionym zespołem to by pewnie mówił też że Lars jest debeściak ale nie jestem fanem i dla mnie nie jest. Najczęściej słyszałem właśnie opinię że Pete Sandoval to napierdalator pierwsza klasa. Ile w tym prawdy nie mi oceniać dlatego pytam wysoki sądzie.
- Hellion
- w mackach Zła
Moze być chujowym perkusistą, ale to on jest w creditsach KA, RtL, MoP, Ajfa itd.
Nie każdy perkusista umie piosenkę napisać.
Nie każdy perkusista umie piosenkę napisać.
- bartwa
- Sgt. Barnes
Ale ten jego zestaw perkusyjny z ostatnich lat... 

- bartwa
Nic o tym na szczęście nie wiem, po AJFA ten zespół mnie nie interesuje,
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Dragazes
- w mackach Zła
To jest takie pierdolenie ludzi, którzy wszystko muszą sobie ustawiać w jakimś szeregu.HCDamage pisze: ↑29-12-2024, 10:29Mi bardziej chodzi o to na jakich zasadach ocenia się perkusistę że jest najlepszy. Chodzi o technikę czy szybkość? Jak nie jedno i drugie. No i kto o tym decyduje że akurat ten a nie tamten kolo nakurwia najlepiej? Jak by Metallica była moim ulubionym zespołem to by pewnie mówił też że Lars jest debeściak ale nie jestem fanem i dla mnie nie jest. Najczęściej słyszałem właśnie opinię że Pete Sandoval to napierdalator pierwsza klasa. Ile w tym prawdy nie mi oceniać dlatego pytam wysoki sądzie.
Najlepszymi technicznie muzykami są prawdopodobnie muzycy sesyjni, którzy grają w różnych orkiestrach albo w zespołach na podstawie kontraktów.
A Lars jako człowiek i jako perkusista to po prostu członek zespołu, w którym wytworzyła się odpowiednia chemia, dzięki której Metallika mogła osiągnąć to co osiągnęła. Lars bez Metalliki nie istniałby jako perkusista, myślę też, że Metallika nie zaszłaby tak daleko bez niego.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Sgt. Barnes
^ To oczywiste.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W ogóle by nie powstała

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Dragazes
- w mackach Zła
Fakt xD
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.