Alt-prawica - kiedy koniec tego gówna?

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese

Czy masz dosyć mody na alt-prawicę?

TAK
33
50%
NIE
20
30%
CZEKAM NA ROZWÓJ WYDARZEŃ
13
20%

Liczba głosów: 66
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: Alt-prawica - kiedy koniec tego gówna?

29-12-2024, 19:57

hcpig pisze:
29-12-2024, 19:51
A niech ma i 0,01%, przynajmniej mam wybór
Mam tak samo. Nie reszta sobie głosuje na ten POPiS.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

29-12-2024, 19:58

Hatefire pisze:
29-12-2024, 19:54
Rejwan pisze:
29-12-2024, 19:49
"Ciri jest nadczłowiekiem, która jest w stanie przemieszczać się w czasie i przestrzeni dowolnie."
no brawo! sam widzisz, ze zrobienie z niej bohaterki chodzacej od wioski do wioski robiac zlecenia dla potwory nie ma sensu, i jeszcze sobie elixira łyknie na widzenie w ciemnosci jakby jej moce to bylo za malo :D
No brawo sam widzisz, że jak może to, to i próbę traw przejdzie. Poza tym jakbyś przeczytał książki, to byś wiedział, że akurat wiedźmińskie umiejętności się przydały. Choćby kiedy trafiła do świata gdzie dziadek gwałciciel i kanibal próbował ją dorwać i prawie mu się udało. Czytaj książki, a nie streszczenia.
z 5 razy przeczytalem Sage o Wiedzminie i mi Ciri jako wiedzminka totalnie nie pasuje - mam do tego prawo. ona miała swoje przeznaczenie, bynajmniej nie do przejęcia pałeczki po Geralcie z Rivii
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

29-12-2024, 20:00

hcpig pisze:
29-12-2024, 19:51
Triceratops pisze:
29-12-2024, 19:46
Widze tu mocno lewacki korwinizm, ma byc ostro ideowo i w okolicach 2% xD
A niech ma i 0,01%, przynajmniej mam wybór, 'taktycznie' to się będzie w drugiej turze głosowało. Na pewno rozwalcuje piwowara.
No to rzeczywiscie wyczyn, ale Memcena nie przeskoczy a dzisiaj Palade wrzucal sondaze, gdzie 3 jest Stanoski....
Tak czy siak widze, ze lewacy tez maja "opcje korwin", chuj, ze 0.01% ale ideowo najs xD
woodpecker from space
Awatar użytkownika
hcpig

29-12-2024, 20:05

Triceratops pisze:
Tak czy siak widze, ze lewacy tez maja "opcje korwin", chuj, ze 0.01% ale ideowo najs xD
Ktoś chce głosować na lewicę, ma kandydatkę lewicową z relatywnie niskiem poparciem i paru randomów nielewicowych z większym. Według jakiej logi ma głosować na randomów? Już tak wymyślasz dla wymyślania.
Ostatnio zmieniony 29-12-2024, 20:06 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Hatefire

29-12-2024, 20:06

Rejwan pisze:
z 5 razy przeczytalem Sage o Wiedzminie i mi Ciri jako wiedzminka totalnie nie pasuje - mam do tego prawo. ona miała swoje przeznaczenie, bynajmniej nie do przejęcia pałeczki po Geralcie z Rivii
No i spoko. Mi to o tyle zwisa, że nie gram w gry. Niemniej po chuj do tego dorabiać ideologię. Jeśli chodzi o postać Geralta, to gry też mega rozciągnęły postać. Wybór Ciri był akurat naturalny jeśli chodzi o reset serii. Inna kwestia, za mało kim tak gardzę jak strażnikami kanonu. Ludzie opowieść się liczy, a nie to ile wejść usb-c miał R2D2.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops

29-12-2024, 20:09

hcpig pisze:
29-12-2024, 20:05
Triceratops pisze:
Ktoś chce głosować na lewicę, ma kandydatkę lewicową z relatywnie niskiem poparciem i paru randomów nielewicowych z większym. Według jakiej logi ma głosować na randomów? Już tak wymyślasz dla wymyślania.
Nic nie wymyslam, od lat jest beka z Korwina, ze odpala slynny "protokol 2%" a tu sie okazuje inni tez tak maja i nikt z tego beki nie robi.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
hcpig

29-12-2024, 20:10

Hatefire pisze:
Mi to o tyle zwisa, że nie gram w gry.
Ogólnie te fabuły growe są w założeniu bez sensu, saga o Wiedźminie miała się zakończyć śmiercią Geralta od wideł a w grach obudził się z amnezją, startuje od zera budując swoją pozycję od low-levelowych questów i co najśmieszniejsze - rucha wszystkie panienki jakie się pojawiały w książkach nawet randomowe jak Shani XD Ogólnie jak komuś zależałoby na spójności lore to w ogóle nie powinien grać w te gry.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

29-12-2024, 20:11

Hatefire pisze:
Rejwan pisze:
No i spoko. Mi to o tyle zwisa, że nie gram w gry. Niemniej po chuj do tego dorabiać ideologię. Jeśli chodzi o postać Geralta, to gry też mega rozciągnęły postać. Wybór Ciri był akurat naturalny jeśli chodzi o reset serii. Inna kwestia, za mało kim tak gardzę jak strażnikami kanonu. Ludzie opowieść się liczy, a nie to ile wejść usb-c miał R2D2.
A no i wszystko jasne
Awatar użytkownika
Hatefire

29-12-2024, 20:14

Triceratops pisze:
29-12-2024, 20:09
Nic nie wymyslam, od lat jest beka z Korwina, ze odpala slynny "protokol 2%" a tu sie okazuje inni tez tak maja i nikt z tego beki nie robi.
No bo bekę się robi z tych kogo się nie lubi? Na marginesie z Razem też robiłem bekę, a nich głosowałem. Poza tym wyjaśnij na kogo ma głosować ktoś o poglądach lewicowych. Na prawicę kościoła łagiewnickiego, na prawicę kościoła ochockiego, czy może faszolków konfederastycznych?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

29-12-2024, 20:15

hcpig pisze:
Hatefire pisze:
Ogólnie te fabuły growe są w założeniu bez sensu, saga o Wiedźminie miała się zakończyć śmiercią Geralta od wideł a w grach obudził się z amnezją, startuje od zera budując swoją pozycję od low-levelowych questów i co najśmieszniejsze - rucha wszystkie panienki jakie się pojawiały w książkach nawet randomowe jak Shani XD Ogólnie jak komuś zależałoby na spójności lore to w ogóle nie powinien grać w te gry.
Największa beka z ludzi doszukujacych się fabuły w grach z serii Mortal Kombat XD
Awatar użytkownika
bartwa

29-12-2024, 20:17

Jak dla mnie, to nawet Jaskier może grać pierwsze skrzypce, znaczy się lutnię. Byle gra była dobra. Aczkolwiek moje czasy grania na kompie należą już do przeszłości. W sumie Wiedźmin to jedna z niewielu gier w jakie w ogóle grałem.
PLASTIK NIE JEST METALEM
Awatar użytkownika
Hatefire

29-12-2024, 20:22

hcpig pisze:
Hatefire pisze:
rucha wszystkie panienki jakie się pojawiały w książkach nawet randomowe jak Shani
Akurat ja to przeleciał już w książkach.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

29-12-2024, 20:23

Hatefire pisze:
29-12-2024, 19:11
No bo albo mamy coś mierzalnego, albo coś się czuje. Mój zarzut jest taki, że sobie żonglujesz jak ci wygodnie.
Mamy rozróżnienie na dwie różne rzeczy - jedna jest mierzalna, druga jest odczuciem. Nie udaję, że moje odczucie jest mierzalnym faktem, jest opinią, i tego samego oczekuję od rozmówców. Wciąż oczywiście czekam na część mierzalną z drugiej strony by osiągnąć równowagę. To nie tak, że nie jestem ciekawy.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Hatefire

29-12-2024, 20:32

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Hatefire pisze:
29-12-2024, 19:11
Mamy rozróżnienie na dwie różne rzeczy - jedna jest mierzalna, druga jest odczuciem. Nie udaję, że moje odczucie jest mierzalnym faktem, jest opinią, i tego samego oczekuję od rozmówców. Wciąż oczywiście czekam na część mierzalną z drugiej strony by osiągnąć równowagę. To nie tak, że nie jestem ciekawy.
No ale już wcześniej napisałem, że nie jestem w stanie dokopać się do twardych danych dotyczących zasięgu tego zjawiska. Poszedłem uczciwie i to napisałem. Zatem skoro chcesz uważać, że to zjawisko nie istnieje to spoko. Nie mam wewnętrznego przymusu, żeby kogoś na siłę przekonywać
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Hatefire

29-12-2024, 20:33

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
No ale już wcześniej napisałem, że nie jestem w stanie dokopać się do twardych danych dotyczących zasięgu tego zjawiska. Poszedłem uczciwie i to napisałem. Zatem skoro chcesz uważać, że to zjawisko nie istnieje to spoko. Nie mam wewnętrznego przymusu, żeby kogoś na siłę przekonywać
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops

29-12-2024, 20:42

Rejwan pisze:
29-12-2024, 20:15
hcpig pisze:
Hatefire pisze:
Największa beka z ludzi doszukujacych się fabuły w grach z serii Mortal Kombat XD
Hehe no xD
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Bloodcult

29-12-2024, 21:19

Ponawiam pytanie: gdzie konkretnie jest to Wielkie Zesrańsko ?

Bo np. na youtube pod zwiastunem go nie ma. Na ppe.pl (gdzie z reguły jest gównoburza) na kilkanaście newsów może 1-3 komentarze pod każdym (z czego wszystkie minusowane). Nie widzę setek, nie widzę "gurl pała" i "marksizmu kulturowego". Sorosa też nie widziałem (choć on może i będzie w fabule czwartej części, skoro to wszystko jest takie luźne).

No i parę pytań bonusowych:
- czym się charakteryzuje chujowa gra RPG ?
- kto z Was grał w Wiedźmina 3 ? (nie, jester, port na Amigę odpalonyny na 486SX się nie liczy)
- kto ukończył ?
- na ile sposobów ?
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
hcpig

29-12-2024, 21:25

https://www.ppe.pl/news/359290/wiedzmin ... terke.html
Go woke go broke. Może i pasowałoby to do świata cyberpunk ale DEI i tęczowi łowcy potworów to przepis na klęskę. Kurs akcji cdpr będzie po 5 PLN po premierze
Właściciele Redów nie chcą pieniędzy od klientów? Wolą kasę od black rocka, "woke dolce" za punty ESG a później do tencentu jak być może już niebawem ubisoft? Ok. Trochę szkoda, ale ostatecznie to ich firma i ich decyzje.
Może już niebawem dzięki nim stanie się prawdą pamiętną wypowiedź Andrzeja Sapkowskiego, z której wynikało, że inteligentni ludzie wybierają książki a nie gry.
Brakuje jej do kompletu kul albo wózka inwalidzkiego fiu*a i bardziej opalonego ry*a - jak inclusive to tylko all inclusive.
Mam podobnie jeśli jest wybór między kobietą i mężczyzną. Natomiast gdy wybór dotyczy babochłopa i chłopa, to wolę grać pełnoprawnym chłopem.
Akurat to wiadomo było że spartolą robotę dodając Ciri z grubą twarzą pewnie jeszcze będzie miała wąsy brodę i kuśke i w miastach będą tajemnicze flagi LGBT, to już było podejrzane jak wymieli zespół na same baby oraz że współpracują z Sweet Baby INC to dawało do myślenie że spertolą wiedźmina ale to już nie jest wiedzmin tylko wiedźminka powinni zmienić nazwę bo to jest mylne oraz płyniecię na popularności którą zrobił Geralt prawidzwy wiedźmin bo pewnie sporo osób nie wie ale kobiet nie mogły przejść mutacji to było nie moźliwe a jednak DEi i WOKE zadziałało i mamy mordę faceto-kobiety nie wiem co oni zrobili dla jej pyska ale cóż dla mnie to wiedźmin zawsze będzie jeden to Geralt .

Dalej mi się nie chce wklejać tego ścieku.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Bloodcult

29-12-2024, 21:40

No to mamy 5 ! Na setki pozytywnych czy neutralnych...

Ani trochę nie ma to znamion "Wielkiego Zesrańska". Chyba że to któryś z Was się zesrał ?
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
hcpig

29-12-2024, 21:43

Wkleiłem pierwsze lepsze 5 od góry, dalej można scrollować i scrollować... a to tylko jeden artykuł na jednym portalu. Wpisz sobie w google Ciri+Witcher 4+woke.
Yare Yare Daze
ODPOWIEDZ