co tam jątrzysz?535 pisze:No właśnie. Niewiadomo któremu przyjebac.
Za dużo wszystkiego
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Triceratops
Re: Za dużo wszystkiego
Zapierdala ten swiat niesamowitym tempie i codziennie coraz wiecej tej rakotworczosci. Nie wiadomo, w ktora strone to zmierza ale na pewno nie w dobra.... Czlowiek nie nadaza przerabiac tych nowosci, chyba czas sie jeszcze bardziej zwinac do analogowego zycia.
woodpecker from space
- moonfire
- zahartowany metalizator
Ja odpuściłem. Jeszcze 2-3 lata temu przeglądałem wszystkie dostępne mi sklepy i distra, a potem ślęczałem na YT i odsłuchiwałem fragmentów, aby podjąć decyzję o kupnie. Od jakiegoś czasu distra nadal przeglądam, ale kupuję rzadko, w myśl zasady, że przecież niczego nie muszę. Może to banał, ale to bardzo uwalniające myślenie. Nie mam ciśnienia na nowe kapele, zwłaszcza ze sceny ekstremalnej, a wolę odkryć kolejny zapomniany zespół US heavy/power czy dodać jakąś klasykę do kolekcji. Dlatego też w tym roku nie byłbym w stanie stworzyć sobie top 10, bo po prostu za mało posłuchałem i dobrze mi z tym.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Ja jako OP widzę własny olbrzymi progres wykonany od czasu założenia tematu. Kluczem jest tworzenie mentalnego bunkra opartego na: doświadczeniu, nostalgii i samodyscyplinie. Cały mechanizm poznawczy należy skonwertować z 'konkwisty' na 'obronę twierdzy' jeżeli to porównanie jest jasne.
Yare Yare Daze
Porównanie jest oczywiste.hcpig pisze:Cały mechanizm poznawczy należy skonwertować z 'konkwisty' na 'obronę twierdzy' jeżeli to porównanie jest jasne.

Obrona twierdzy.
edit
Nawiasem mówiąc, świetna podłoga. Rwałbym i pakował na poloneza.
-
mi sie już nie chce nawet powtarzać. mam z tysiąc płyt i uważam, że przekroczyłem jakąś tam granicę rozsądku, ale to tylko jak chodzi o mnie, bo niech każdy robi co chce.
kupuję rocznie max. z 20 płyt i to tylko takich, które "muszę" mieć. tylko wybitne kapele i ich nagrania. nie czuję żadnego przymusu i jest mi dobrze. dawno się odciąłem od jakichś dziwnych i chorych "obowiązków"
kupuję rocznie max. z 20 płyt i to tylko takich, które "muszę" mieć. tylko wybitne kapele i ich nagrania. nie czuję żadnego przymusu i jest mi dobrze. dawno się odciąłem od jakichś dziwnych i chorych "obowiązków"
- Triceratops
- Rattlehead
- TheDude
Okrutny Pindoliusz
- Triceratops
No teraz to troche zasialiscie mi zametu, ja myslalem, ze Opierdalacz Psiur, ale teraz to mam metlik w glowie
woodpecker from space
-
- w mackach Zła
Obywatel Piszczyk - amatorzy.
- hcpig
Kolego devastator a może wyjaśnić jak doszliście do liczby płyt max 350 sztuk, dlaczego akurat taka a nie 250 albo 500?
Yare Yare Daze
- COFFIN
Mocno zabawne jest to jego wyliczanie, w momencie gdy patrząc po tytułach, które wrzuca i jak mniemam ma na półce, jakieś 80% jego zbiorów jest w normalnym przypadku do wyjebania za okno 

'Come the Blessed Madness'
- devastator77
Obecnie mam ponad 400 płyt cd na półkach,więc patologia,ale w najbliższych tygodniach zrobię porządek i wierzcie mi będę bezlitosny i bezwzględny dla niektórych tytułów,będę jak Mengele na rampie w Auschwitz.
Dlaczego 350,to decyzja Pentaweratu którego jestem członkiem od 1999 roku,a konkretnie sekcji która zajmuje się muzyką,podczas ostatniej całonocnej dyskusji doszliśmy do wniosku,że w ostatnich 40-tu latach nie nagrano więcej niż 350 znakomitych płyt,reszta to muzyczne średniaki,przeciętniaki i chujaki i kupowanie tego chujostwa to patologia,murzyństwo i pedalstwo.
P.S. Za mną już pierwsze porządki w płytach,na pierwszy ogień poszedł polski rock,zostało na półce 17 cd.
Dlaczego 350,to decyzja Pentaweratu którego jestem członkiem od 1999 roku,a konkretnie sekcji która zajmuje się muzyką,podczas ostatniej całonocnej dyskusji doszliśmy do wniosku,że w ostatnich 40-tu latach nie nagrano więcej niż 350 znakomitych płyt,reszta to muzyczne średniaki,przeciętniaki i chujaki i kupowanie tego chujostwa to patologia,murzyństwo i pedalstwo.
P.S. Za mną już pierwsze porządki w płytach,na pierwszy ogień poszedł polski rock,zostało na półce 17 cd.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
- weteran forumowych bitew
Po co ci tyle murzyńskiej muzyki ?Wypierdol wszystko. Bądź biały, czarnuchu.devastator77 pisze: ↑01-06-2022, 12:13Obecnie mam ponad 400 płyt cd na półkach,więc patologia,ale w najbliższych tygodniach zrobię porządek i wierzcie mi będę bezlitosny i bezwzględny dla niektórych tytułów,będę jak Mengele na rampie w Auschwitz.
- devastator77
Ależ z ciebie żałosna kurwa,wymyśliłbyś chociaż coś nowego,a nie jechał z moimi zwrotami.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Triceratops
-
Mam w kolejce z 10 gier komputerowych i chuj -proza życia nie pozwala na ogranie. Marzy mi się taki maraton z Baldurs gate 3 kiedy człowiek nie wstaje od ekranu.
STalkera 2 nie dotknę dopóty nie będzie w stanie choćby przyzwoitym.
STalkera 2 nie dotknę dopóty nie będzie w stanie choćby przyzwoitym.
Doom the dark ages. Sesja trwa.