Znam się na jazzie jak świnia na niebie, ale te płytę uwielbiam.
Może dla zatwardziałych jazzmanów to za bardzo rozwodnione i piosenkowe granie, ale wieczorową porą- dla relaksu- mniód!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Sir Matt Johnson powrocil z plyta? Koniecznie trzeba sie zapoznac - bardzo sobie powazam Infected, Dusk I chyba ostatnia studying z The The czyli Naked Self ( jest tam taka zabojcza balladka, The Whisperers)
Kuźwa nie wiem czemu, ale skojarzył mi się ten anarcho folk z naziolami z Final War którzy kowerowali Bad Religion
No nie wiem, nie wiem … co Ty tam ukradkiem słuchasz i dlaczego to, ani skąd takie a nie inne skojarzenia, jak folkowysongwriting z punkowym wajbem, czyli żwawiej z anarcholskim przekazem z jakimiś troglodytami -:)Szalony Opos pisze: ↑04-01-2025, 12:05Kuźwa nie wiem czemu, ale skojarzył mi się ten anarcho folk z naziolami z Final War którzy kowerowali Bad Religion![]()
Hmm... raczej odebrałem to tak jakby anarcho i folk się wykluczały (a przecież jak widać nie muszą) i tym skrótem pewnie skojarzyłem to z tamtymi naziolami i ich koweremAscetic pisze: ↑04-01-2025, 14:53No nie wiem, nie wiem … co Ty tam ukradkiem słuchasz i dlaczego to, ani skąd takie a nie inne skojarzenia, jak folkowysongwriting z punkowym wajbem, czyli żwawiej z anarcholskim przekazem z jakimiś troglodytami -:)Szalony Opos pisze: ↑04-01-2025, 12:05Kuźwa nie wiem czemu, ale skojarzył mi się ten anarcho folk z naziolami z Final War którzy kowerowali Bad Religion![]()
„Nomads Revolt” - piosenka. To polecam. Folk, punk i przekaz z przekazem. To się nie może kojarzyć z niczym złym xD No może z celticpunks, które bywa różne, jednak LOL
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
I to jak wrucil.... o ile na The Cure czekalo sie zaoiwiedzoane 16 lat, to na The The malo kto czekal, bo nikt nie sadzil, ze mu sie jescze zechce a on po 25 latach nagral plyte jakby w ogole nie bylo przerwy.....gdzies tak pomiedzy moim wielbionym Time Bomb a The Dusk.....niesamowte ale ta plyta kradnie serce z kazdym przesluchaniem i naprawde bym mial dylemat jakbym mial zdecydowac o podium 2024, moze wlasnie to Sir MattMaruder pisze: ↑04-01-2025, 08:20Sir Matt Johnson powrocil z plyta? Koniecznie trzeba sie zapoznac - bardzo sobie powazam Infected, Dusk I chyba ostatnia studying z The The czyli Naked Self ( jest tam taka zabojcza balladka, The Whisperers)