ja tylko stwierdzam fakt, chorobę psychiczną widać u ciebie jak na dłoni. Szukaj pomocy u specjalisty a nie egzorcysty.Wzburzony Obserwator pisze: ↑04-01-2025, 11:43Po pierwsze, imputowanie rozmówcy choroby psychicznej bez powodu jest niekulturalne. Po drugie: długo nie wytrzymałem od czego?
prawactwo
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Re: prawactwo
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-Werner von Urslingen
-
Wzburzony Obserwator
- zaczyna szaleć
Jako, że nie mam ochoty na przepychanki z wariatami, ponawiam pytanie: czy Elon to Mesjasz, czy zdrajca? Tylko odpowiedzi utrzymane w kulturalnym tonie, proszę.
Mam prawo reagować.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
No tak, bo to musi być prawda, że Pacjent utworzył drugie konto używając ironicznie figury stylistycznej zastosowanej lata temu w swoim wpisie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Po pierwsze, imputowanie rozmówcy choroby psychicznej bez powodu jest niekulturalne.Wzburzony Obserwator pisze: ↑04-01-2025, 11:56Jako, że nie mam ochoty na przepychanki z wariatami, ponawiam pytanie: czy Elon to Mesjasz, czy zdrajca? Tylko odpowiedzi utrzymane w kulturalnym tonie, proszę.
-Werner von Urslingen
-Werner von Urslingen
-
Wzburzony Obserwator
- zaczyna szaleć
Ja miałem powód. Imputowałeś mi bez powodu chorobę psychiczną, zamieściłeś wpis zupełnie niepowiązany z tematem, oraz najwyraźniej uważasz mnie za kogoś innego.olgims pisze: ↑04-01-2025, 11:59Po pierwsze, imputowanie rozmówcy choroby psychicznej bez powodu jest niekulturalne.Wzburzony Obserwator pisze: ↑04-01-2025, 11:56Jako, że nie mam ochoty na przepychanki z wariatami, ponawiam pytanie: czy Elon to Mesjasz, czy zdrajca? Tylko odpowiedzi utrzymane w kulturalnym tonie, proszę.
Mam prawo reagować.
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
zmowie za twój deficyt intelektualny modlitwę dziękczynna nowenny pompejańskiej i kilka zdrowasiek.Wzburzony Obserwator pisze: ↑04-01-2025, 12:02Ja miałem powód. Imputowałeś mi bez powodu chorobę psychiczną, zamieściłeś wpis zupełnie niepowiązany z tematem, oraz najwyraźniej uważasz mnie za kogoś innego.olgims pisze: ↑04-01-2025, 11:59Po pierwsze, imputowanie rozmówcy choroby psychicznej bez powodu jest niekulturalne.Wzburzony Obserwator pisze: ↑04-01-2025, 11:56Jako, że nie mam ochoty na przepychanki z wariatami, ponawiam pytanie: czy Elon to Mesjasz, czy zdrajca? Tylko odpowiedzi utrzymane w kulturalnym tonie, proszę.
-Werner von Urslingen
-Werner von Urslingen
-
Wzburzony Obserwator
- zaczyna szaleć
Dziękuję. Co by kto nie sądził o modlitwie, jednego można być pewnym - na pewno nikomu nie zaszkodzi.
Mam prawo reagować.
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
A pomoże?Wzburzony Obserwator pisze: ↑04-01-2025, 12:09Dziękuję. Co by kto nie sądził o modlitwie, jednego można być pewnym - na pewno nikomu nie zaszkodzi.
-Werner von Urslingen
-Werner von Urslingen
-
Wzburzony Obserwator
- zaczyna szaleć
Tego nie wiem. Dopuszczam jednak możliwość, że wielokrotne powtarzanie wyuczonych formułek może pomagać w skupieniu i wyciszeniu bieganiny myśli.
Mam prawo reagować.
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
fantastycznie, to już wiesz co dzisiaj powinieneś robić zamiast siedzieć na forum i uprawiać tanie prowokacje.Wzburzony Obserwator pisze: ↑04-01-2025, 12:19Tego nie wiem. Dopuszczam jednak możliwość, że wielokrotne powtarzanie wyuczonych formułek może pomagać w skupieniu i wyciszeniu bieganiny myśli.
-Werner von Urslingen
-Werner von Urslingen
-
Wzburzony Obserwator
- zaczyna szaleć
Ponawiam pytanie: Elon Musk - Mesjasz czy zdrajca? Tylko kulturalne oraz przemyślane odpowiedzi.
Mam prawo reagować.
- Hatefire
Ani jedno ani drugie. Po prostu kolejny przedstawiciel elit prowadzący polityczny lobbing na rzecz korporacji, kosztem społeczeństwa. Nie on pierwszy i nie on ostatni.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Wzburzony Obserwator
- zaczyna szaleć
Po co mu te loty na Marsa? Czy to po prostu miś ma miarę możliwości?
Mam prawo reagować.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Prędzej czy później w naszą planetę coś trafi. Już, o ile pamiętam, w ciągu dwóch najbliższych lat jedno ciało niebieskie (nie pamiętam jak się nazywa) przeleci niebezpiecznie blisko Ziemi, o wiele bliżej niż księżyc. Drugi raz zbliży się do nas w ciągu 100 lat, i wtedy możemy już być na trajektorii. Nie jest to coś, co miałoby potencjał zakończenia wszelkiego życia, ale konsekwencje będą poważne. Od nas zależy, jak bardzo będziemy przygotowani. Wysyłanie Bruce'a Willisa z ładunkiem nuklearnym nie wchodzi w grę, cierpi na afazję.Wzburzony Obserwator pisze: ↑04-01-2025, 13:20Po co mu te loty na Marsa? Czy to po prostu miś ma miarę możliwości?
Find your flow
-
Wzburzony Obserwator
- zaczyna szaleć
- uglak
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie wiem, pytałeś o loty na Marsa.Wzburzony Obserwator pisze: ↑04-01-2025, 14:10A po co próbuje mieszać w polityce Wielkiej Brytanii?
Find your flow
-
Wzburzony Obserwator
- zaczyna szaleć
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Czyli tak naprawdę wiesz, tylko nakierowujesz mnie w jakimś kierunku, tak? Czy to miało pomóc Tobie? I'm confused
Find your flow
-
Wzburzony Obserwator
- zaczyna szaleć
Liczyłem na jakąś dyskusję. Zadałem pytanie, bo chcę poznać opinie, punkty widzenia, może idiosynkrazje w postrzeganiu rzeczywistości. Mój umysł jest otwarty.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-01-2025, 15:34Czyli tak naprawdę wiesz, tylko nakierowujesz mnie w jakimś kierunku, tak? Czy to miało pomóc Tobie? I'm confused
Mam prawo reagować.