Wybitnie mnie wkurwia v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2

23-12-2024, 17:30

W kurvene szakszuka sie skonczyla. Do nazisty i bjedry nie pujde
woodpecker from space
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

05-01-2025, 13:58

Żegnajciu

Obrazek
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
987654321k
w mackach Zła

05-01-2025, 14:06

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
05-01-2025, 13:58
Żegnajciu

Obrazek
Womituj, trucizna wyjdzie
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

05-01-2025, 14:08

Juz wsiadam na statek
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

05-01-2025, 18:44

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
05-01-2025, 14:08
Juz wsiadam na statek
płynąłżem kiedyś na Bornholm, bardzo bujało, ale to jeszcze nie był sztorm, udało mi się jakoś przetrwać, ale mało brakowało i wiele osób popłynęło w kibelku,
organizm się przyzwyczaił i w czasie powrotu nie było już problemu,
bądź dobrej myśli

btw bardzo wieje na wybrzeżu? paczam, że Ateny ciepło 16 stopni
Die Welt ist meine Vorstellung.
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

06-01-2025, 01:05

wkurwia mnie że ludzie to debile i wpierdalają to ohydne cateringowe żarcie, ktoś im rozpisze że to ma 200kcal, zrobi im kisiel z mózgu i wypierdolą na to miliony jedząc tak naprawde gówno.Symbol tych pojebanych czasów, symbol FIT
olgims
weteran forumowych bitew

06-01-2025, 09:46

napisał smutny alko-debil, który wlewa w siebie gówno robiące kisiel z mózgu. Wodny Balonie, ty akurat jesteś ostatnia osobą, która powinna krytykować kogokolwiek za to co w siebie wrzuca. forumowy ty mistrzu fit od zdrowego odżywiania XD
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
Awatar użytkownika
SadoGoat666
postuje jak opętany!

06-01-2025, 10:02

A mnie wkurwia ile plastiku generuje te fit żarcie. U mnie w firmie są codziennie pełne kosze tacek po tych posiłkach
backslifer
postuje jak opętany!

06-01-2025, 10:21

SadoGoat666 pisze:
06-01-2025, 10:02
A mnie wkurwia ile plastiku generuje te fit żarcie. U mnie w firmie są codziennie pełne kosze tacek po tych posiłkach
No niestety, ale to biurowe zarcie (nie mowie o calodniowych cateringach) ma tez duzo zalet, bo nie jest drogie, bywa smaczne i nie jesz jakichs smieci.
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

12-01-2025, 23:33

Na olx po 24h od zakupu ukraińska kurwa INNA atakuje mnie i straszy policją bo w 24h nie wysłałem jej towaru.Albo pojade i jej zajebie bombe na łeb albo kurwe deportuje w worku na ukraine
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

12-01-2025, 23:44

mocny2_3 pisze:
12-01-2025, 23:33
Na olx po 24h od zakupu ukraińska kurwa INNA atakuje mnie i straszy policją bo w 24h nie wysłałem jej towaru.Albo pojade i jej zajebie bombe na łeb albo kurwe deportuje w worku na ukraine
Najłatwiej będzie jednak wysłać jej towar :jezyk: Ja po różnych dziwnych akcjach na Allegro już dałem sobie spokój. Jeszcze parę lat temu (w dość niszowej branży) było naprawdę dobrze. Ale ostatnie próby to była jebana katastrofa. Ludzie niepłacący za wylicytowane towary, bo nie. I widzę przecież, że się ćwok loguje na Allegro, ale na wiadomości nie odpowiada. Plus wisienka na torcie - koleś, który twierdził, że mu zamiast wylicytowanych przedmiotów wysłałem jakieś nic, gdzie wysłałem dokładnie to, co kupił. Wisiałem godzinę na infolinii Allegro, ale tu na plus - sprawne przekierowywanie, solidne wsparcie, ostatecznie gość dał sobie siana, gdy przedstawiciel portalu poprosił o jakiekolwiek dowody. Ale jeśli ja mam robić fotki wysyłanych przedmiotów jako ubezpieczenie (i tak gówno warte), to szkoda czasu.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

12-01-2025, 23:49

ja miałem dzisiaj podobną akcje. umówiłem sie z typem na godzine 13 bo zarezerwowałem obiektyw na który poluje od 2lat i który zmieni mój poziom zdjęć.Pisze o 13 że jestem, żeby udostępnił przesyłke OLX albo podał numer konta a Ty pisze uwaga '' obiektyw sprzedany już wczoraj''
Myślałem że mnie coś rozjebie.Potem ta ukraińska szmata napisała
Awatar użytkownika
uglak

13-01-2025, 00:03

OLX potrafi być zjebany, korzystam z niego wtedy kiedy chcę się czegoś pozbyć za darmo, ale Allegro? Wiem, że niektórzy znajomi narzekają, że nie chcą nic sprzedawać, bo nie chcą się użerać z ludźmi, ale sprzedałem tam setki rzeczy i chyba nigdy nie wydarzyła mi się jakaś krzywa akcja. Jakiś czas temu sprzedawałem półroczne konto na Empik Go, które dostałem z pracy gdzieś w okolicach zmiany oferty Empiku i sam nie wiedziałem dokładnie co sprzedaje, więc napisałem o tym w aukcji. W razie czego obiecywałem zwrot środków, ale gość który kupił tylko potwierdził mi, że wszystko ok.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

13-01-2025, 00:24

uglak pisze:
13-01-2025, 00:03
OLX potrafi być zjebany, korzystam z niego wtedy kiedy chcę się czegoś pozbyć za darmo, ale Allegro? Wiem, że niektórzy znajomi narzekają, że nie chcą nic sprzedawać, bo nie chcą się użerać z ludźmi, ale sprzedałem tam setki rzeczy i chyba nigdy nie wydarzyła mi się jakaś krzywa akcja. Jakiś czas temu sprzedawałem półroczne konto na Empik Go, które dostałem z pracy gdzieś w okolicach zmiany oferty Empiku i sam nie wiedziałem dokładnie co sprzedaje, więc napisałem o tym w aukcji. W razie czego obiecywałem zwrot środków, ale gość który kupił tylko potwierdził mi, że wszystko ok.
Też się zdziwiłem. Sprzedawałem tam sporą kolekcję monet, później dużą kolekcję kart do MtG. I wszystko było spoko, pojedyncze przypadki sprawiały jakieś dziwne kłopoty, a większość była absolutnie fantastyczna. Ale po tych gdzieś tak 3-4 latach przerwy, połowa transakcji sprawiała kłopoty. Szkoda czasu. Dobre transakcje to były te, w których kupowali głównie ludzie znający mnie z przeszłości. Ale ta próba wyłudzenia kasy za rzekomo niewysłane przedmioty przechyliła czarę goryczy. Podejrzewam, że większość sklepów dla świętego spokoju po prostu oddaje kasę, ale ja jestem prywatnym użytkownikiem. Nie dam się tak wyrolować jakiemuś ćwokowi. Szkoda. Ale też się nie dziwię. Pamiętam jeszcze czasy, gdy sprzedający mógł wystawić ocenę kupującemu. Jaką ja tam miałem wtedy reputację, w obie strony. A później zmienili i nagle z bossa stałem się nikim. A na rynku monet reputacja to wszystko.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

13-01-2025, 00:32

U mnie inaczej, większość krzywych akcji właśnie z UKR, sorry nie mam nic do nich, absolutnie ale jednak 99% przypadków chorych akcji wynikła od nich.Począwszy od chorych wymagań, roszczeń, straszenia aż po zatraszanie.

I teraz pytsnie do wszystkich, bedąc polakiem, polakiem otwartyh granic, polakiem który stara sie szanować ludzi nie macie momentu że poprostu byście taką ukraińską kurwe spalili? serio, pytam, zaraaz sie norweg ascetic znajdzie i mnie pojedzie ale odzywa sie w was coś takiego jak we mnie że niby kobieta ale jednak na mojej ziemi itd itd? czy ja kurwa jestem złym człowiekiem?
Awatar użytkownika
uglak

13-01-2025, 00:36

No ja nie pomogę. Aż sobie historię sprawdziłem i patrząc po moich sprzedażach Ukraińcy to tylko 3 osoby (2x komputer i raz inny sprzęt). 90% moich aukcji to książki, więc siłą rzeczy kupują Polacy.
Guilty of being right
piotraz
weteran forumowych bitew

13-01-2025, 07:48

mocny2_3 pisze:
U mnie inaczej, większość krzywych akcji właśnie z UKR, sorry nie mam nic do nich, absolutnie ale jednak 99% przypadków chorych akcji wynikła od nich.Począwszy od chorych wymagań, roszczeń, straszenia aż po zatraszanie.

I teraz pytsnie do wszystkich, bedąc polakiem, polakiem otwartyh granic, polakiem który stara sie szanować ludzi nie macie momentu że poprostu byście taką ukraińską kurwe spalili? serio, pytam, zaraaz sie norweg ascetic znajdzie i mnie pojedzie ale odzywa sie w was coś takiego jak we mnie że niby kobieta ale jednak na mojej ziemi itd itd? czy ja kurwa jestem złym człowiekiem?
Tak samo, jak polską/niemiecka/francuską kurwę byś spalił jakby ci czegoś nie sprzedał. Dramat. Widły i piec dla wszystkich :)
Awatar użytkownika
Triceratops

13-01-2025, 08:35

uglak pisze:
13-01-2025, 00:36
No ja nie pomogę. Aż sobie historię sprawdziłem i patrząc po moich sprzedażach Ukraińcy to tylko 3 osoby (2x komputer i raz inny sprzęt). 90% moich aukcji to książki, więc siłą rzeczy kupują Polacy.
Ja ostatnio jak sprzedawalem plyty to wbil jakis koles z nazwiskiem cyrylica, chcial wchuj plyt naraz i w ogole sie nie targowal. Myslalem ze trsdycyjnie wysle mi link do kasy xd. Pytam rusek czy ukr. Okazało sie ze rusek mieszks w Wszawce (wiec jako onuca znakomicie sie porozumiewaliśmy). Na koniec mowie hajs na konto zadnych olx, to zapytal sie o jakid upust no bo hurt w sumie, opuscilem stowe i wlal od reki prawie 2 klocki na konto, bylem w szoku. Z paljakami tak latwo nie bylo, bo przekonywali mnie, ze plyty powinienem w sumie oddac za darmo, bo nic nie sa warte.
woodpecker from space
tomaszm

14-01-2025, 11:31

21 stycznia mam przesłuchanie w prokuraturze odnośnie tych popierdolonych środowisk które doprowadzły do tego ,że 3 telewizje lokalne tak się zainteresowały pewnymi rzeczami i wypuściły reportaże. Udupie burmistrza i cała tą świtę. Nie odbieram telefonów. zablokowałem-za późno na przeprosiny. Kurwa co za syf.

Zrobili ze mnie gangstera a teraz jak wiedzą ,że mają przejebane zbiera się na przeprosiny. Boże jaki obraz żenady. Za późno. NIkt nigdy mi tak dupy nie obsmarował. Powinno to się znależć w temacie wybitnie mnie cieszy . Ale mnie to nie cieszy. Nie powinno to mieć miejsca.

Oczywiście te środowiska dostaną rykoszetem. burmistrz i świta urzędowa już po tym nie powstanie z kolan. Smutne to jak go musieli mieć w garści ,że tak się nadstawił.

Chyba też przecenili swoje możliwości. Kiedyś to tu wkleję , sami ocenicie, ale to jeszcze trwa a rozgłoś nie jest mi potrzebny. I tak za dużo uwagi medialnej było temu poświęcone.

A tłumaczyłęm burmistrzowi ichniemu nie atakuj mnie w ten sposób, to się fatalnie skończy- i chuj zrobił swoje.

Samo naruszenie dobra osobistego mojego wizerunku to są potężne kwoty odszkodowacze. NIe rozumiem co takimi ludźmi kieruje.

Moment kiedy prokuratura wejdzie do urzędu gminy i zabezpieczy dowody w sprawie to będzie wstrząs. Na własne życzenie.

NIe jest mi to do szczęścia potrzebne ale tak sobie myślę ,że z pewnymi osobami nie da rady inaczej.

Gnój aż szambo wybiło.

Prosiłem tylko- dajcie mi prowaqdzić działanośc, wszystko co robie leży w oparciu o obowiązujące prawo. NIe wchodcie mi buciorami. Zacznie się machina której sam nie powstrzymam. I kurwa tyle z tego było. Nic nie trafiło do zakutych łbów.
Ostatnio zmieniony 14-01-2025, 12:02 przez tomaszm, łącznie zmieniany 5 razy.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

14-01-2025, 11:47

mocny2_3 pisze:

Też nie pomogę. Miałem tylko pojedyncze transakcje z ludźmi spoza Polski, a tylko jedna z nich była bardzo problematyczna.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
ODPOWIEDZ