RAZOR OF OCCAM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- longinus696
- zahartowany metalizator
- Block69
1. Słyszałem.
Za mało dałeś pytań pomocniczych i teraz niewiem co ja mam tu napisać...
No to może napisze, że zazwyczaj nie zawracam sobie dupy demówkami i innymi mcd ale Pillars Of Creation naprawdę niesamowicie kopie dupe sięgając samego zwieracza. Dla mnie jedna z najlepszych metalowych kapel z wyspy kangurów zaraz za Destroyer 666.
Za mało dałeś pytań pomocniczych i teraz niewiem co ja mam tu napisać...
No to może napisze, że zazwyczaj nie zawracam sobie dupy demówkami i innymi mcd ale Pillars Of Creation naprawdę niesamowicie kopie dupe sięgając samego zwieracza. Dla mnie jedna z najlepszych metalowych kapel z wyspy kangurów zaraz za Destroyer 666.
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- w mackach Zła
-
- w mackach Zła
-
- w mackach Zła
-
- starszy świeżak
No jakbys zapuscil Razor of Occam w domu starcow to szybko mogloby zabraknac w nim starcow...
Pieknie jada chlopaki na Pillars of creation, no po prostu pieknie, jedyny minus to to, ze zbyt szybko koncza. 4 utwory zajebistego metalu, ktore tak na marginesie sa o wiele lepsze niz sluchany ostatnio przeze mnie Nuclear Storm Destruktora. Dobrze by bylo gdyby wydali duza plyte.
Pieknie jada chlopaki na Pillars of creation, no po prostu pieknie, jedyny minus to to, ze zbyt szybko koncza. 4 utwory zajebistego metalu, ktore tak na marginesie sa o wiele lepsze niz sluchany ostatnio przeze mnie Nuclear Storm Destruktora. Dobrze by bylo gdyby wydali duza plyte.
- Mental
- weteran forumowych bitew
Maybe, o to chodzi [url]http://en.wikipedia.org/wiki/Occam's_Razor[/url] . A zespolu nie znam...
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- JOYLESS
- zaczyna szaleć
Zajebiste jest tez to, ze europejskie/amerykanskie trendy nie maja na nich wielkiego wplywu.Wysłane przez Audiopain
W przeciwienstwie do Maxa nawracasz na kapele ktorych da sie sluchac i sa metalowe, a ludzie beda o nich pamietac kiedy Max znajdzie sobie nowa mode. ;) Rewelacyjny bend, znow Australia - tam nie potrafia grac chujowo. Co tu duzo pisac - kwintesencja black/thrashu, metal z jajami jak dzwon. Zawsze mnie rozpierdalal fakt, ze tacy ludzie lapia za instrumenty i nadupcaja muzyke od ktorej po prostu bije niesamowita szczerosc i swiezosc a potem sie rozpadaja i pija te swoje australijskie łiskacze dalej, az znow im sie nie zachce pograc..
Ja tego nie slyszalem, mam natomiast pierwszy album Myrddraal i nie jest to nic nadzwyczajnego.Wysłane przez Audiopainkojarzy ktos Myrddraal "Falling Sky"? W pamieci mam okladke, no i ta smieszna nazwe, ale niezbyt sobie przypominam sama muzyke.
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
- EM
- zaczyna szaleć
Wspomniany Destruktor tez musial dojrzewac. Mam tu "The holy trinity...."-demowki. Straszny gniot opatrzony jeszcze gorszymi wokalami. Co do Razor of Occam to demo/Epka "Diabologue" jest tez bardzo fajna.Wysłane przez Audiopain
Wspomniany Destruktor tez byl bardzo dobry, kojarzy ktos Myrddraal "Falling Sky"? W pamieci mam okladke, no i ta smieszna nazwe, ale niezbyt sobie przypominam sama muzyke.
- EM
- zaczyna szaleć
Mylisz sie. Nikt z Vomitor/SOL nigdy nie gral w RoO. Razor dzialal w Adelaide, a Vomitor w Brisbane. Poza tym dopoki Matt mieszkal w Australii, zespol skladal sie zaledwie z dwoch osob - jego i sesyjnego perkusisty. Przez jakis czas nalezal tez do skladu Agatus (na Rites of... EP jest jego zdjecie pod ksywa Dracon).Wysłane przez Maria Konopnicka
RAZOR OF OCCAM to kapela z krainy kangurów i misiów koala. Przez szeregi tej kapeli przewijają się nazwiska znane z takich wymiotów jak Deströyer 666 czy ..hm.. Vomitor.
- EM
- zaczyna szaleć
Musze sie poprawic. Faktycznie, Brad i BC z Vomitor/SOL to jedna i ta sama osoba. W Australii muzycy zdecydowanie czesciej sie przenosza do innych miast zeby grac.Wysłane przez Maria Konopnicka
Nie wiem, nie znam chłopaków - informację zaczerpnąłem z metal-archives.com Może po prostu mają autobusy, albo kangurze perkusista czmychnął z Adelaide do Brisbane, lub odwrotnie. A może to bujda i Twoje informacje są bardziej wiarygodne... Nie będę się upierał. :)
Re: RAZOR OF OCCAM
Baaaaardzo lubię, a 'Pillars Of Creation' (mimo nie do końca satysfakcjonującego mnie brzmienia) jest zajebisty. Nigdy nie słyszałem dema 'Diabologue' ani EP o tym samym tytule, choć bardzo bym chciał.
A teraz, panowie, cieszymy się http://www.metalblade.de/index.php?mod= ... ail&id=206
A teraz, panowie, cieszymy się http://www.metalblade.de/index.php?mod= ... ail&id=206

- Adrian696
Mam to gdzies na CD-r - ale Cd-ry mam w kartonach, bo nie mam juz gdzie tego trzymac. :DWarcrimer pisze: Nigdy nie słyszałem dema 'Diabologue' ani EP o tym samym tytule, choć bardzo bym chciał.
Jak sie kiedys pofatyguje i znajde (sam musze poszukac kilku płyt dla siebie) to bede pamietal...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
ALEŻ TEN NOWY ALBUM ROZDUPCA
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt: