/wczoraj na fb na profilu djevel ten dzban pisał, że w końcu wysyła. Napisałem, że po 2 miesiącach to nie ma sie czym chwalić i że jest nieprofesjonalny to napisał, że znajdzie moje zamówienie i mi nie wyśle

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
/wczoraj na fb na profilu djevel ten dzban pisał, że w końcu wysyła. Napisałem, że po 2 miesiącach to nie ma sie czym chwalić i że jest nieprofesjonalny to napisał, że znajdzie moje zamówienie i mi nie wyśle
XDOnly_True_Believers pisze: ↑24-12-2024, 09:02/wczoraj na fb na profilu djevel ten dzban pisał, że w końcu wysyła. Napisałem, że po 2 miesiącach to nie ma sie czym chwalić i że jest nieprofesjonalny to napisał, że znajdzie moje zamówienie i mi nie wyśle![]()
Gość z zasadami. Szanuję.est pisze: ↑24-12-2024, 09:32XDOnly_True_Believers pisze: ↑24-12-2024, 09:02/wczoraj na fb na profilu djevel ten dzban pisał, że w końcu wysyła. Napisałem, że po 2 miesiącach to nie ma sie czym chwalić i że jest nieprofesjonalny to napisał, że znajdzie moje zamówienie i mi nie wyśle![]()
Dziękuję bardzo mości dobrodzieju, zachowaj te fanty dla bardziej potrzebującej duszyczki. W sumie zagadka do trudnych nie należała, gdyż podpowiedź o ludziach z niepełnosprawnością intelektualną, rozwiała wątpliwości już na samym początku, o kogo chodzi.Ołówkiiiii pisze: ↑07-01-2025, 17:35Za Wiki: "Agonia charakteryzuje się przede wszystkim (..) utratą świadomości i porażeniem mięśniowym". To by się nawet zgadzało.
W nagrodę mogę wysłać garść wyłamanych ząbków z traya i inne fragmenty pudełka. Ale tak za miesiąc, może dwa, bo muszę spakować...
Może masz specjalne względy.Żułek pisze: ↑16-01-2025, 18:14z zeszłego roku fanik załatwił wsio tylko zapomniłem napisać
z tego roku no to jak już w innym temacie wyjaśnione Putrid spoko loko a gratis był z allegro
co do Mystica zamówienie poszło, ale zapłacone już podczas przerwy styczniowej więc liczyłem na wysyłke pod koniec miesiąca ale właśnie dostałem maila że jednak wysłali, nie wiem przerwe skrócili czy jak ?![]()
chyba jednak nie bardzo bo dostałem klasyczną (ponoć) wysyłke ala Agoniadzik pisze: ↑17-01-2025, 11:03Może masz specjalne względy.Żułek pisze: ↑16-01-2025, 18:14z zeszłego roku fanik załatwił wsio tylko zapomniłem napisać
z tego roku no to jak już w innym temacie wyjaśnione Putrid spoko loko a gratis był z allegro
co do Mystica zamówienie poszło, ale zapłacone już podczas przerwy styczniowej więc liczyłem na wysyłke pod koniec miesiąca ale właśnie dostałem maila że jednak wysłali, nie wiem przerwe skrócili czy jak ?![]()
może mieli więcej pomyłek i muszą ogarnąćDrodzy Klienci,
Wracamy po Remanencie, chwilę więc zajmie nam odkopywanie się z zamówień. Prosimy o cierpliwość
Mystic Production Team