"Jak wszyscy wiecie, jestem wojownikiem – powiedział Trudeau."
He, he.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
"Jak wszyscy wiecie, jestem wojownikiem – powiedział Trudeau."
Powiadasz....?Triceratops pisze: ↑07-01-2025, 08:40Nie lubie zadnych ploteczek, pomyliles mnie ze soba, to twoja domena, plotkowanie z wywalonym jezorem
a jak pewien brodaty strażak mowil, że Polska to kondominium pod zydowskim zarządem powierniczym to bylo ze hehe smieszne i nie moze byc prawda xdmistrzsardu pisze: ↑09-01-2025, 19:24POPiS jednym głosem o zbrodniarzu:
"Premier zapewnił, że Binjamin Netanjahu nie zostanie aresztowany, gdy przyleci do Polski. - To co odczytałem jest jednoznaczne i jasne - stwierdził Donald Tusk. To odpowiedź na inicjatywę prezydenta Andrzeja Dudy, który poprosił szefa rządu o "zagwarantowanie niezakłóconego pobytu na terytorium naszego kraju" dla premiera Izraela Binjamina Netanjahu, podczas obchodów 80. rocznicy wyzwolenia niemieckiego obozu KL Auschwitz."
https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news ... ign=chrome
Nich TuSSk jeszcze swojego kumpla Putina zaprosi, wszak to gieroje, krasnoarmjience obóz "wyzwolili"Rejwan pisze: ↑09-01-2025, 19:50a jak pewien brodaty strażak mowil, że Polska to kondominium pod zydowskim zarządem powierniczym to bylo ze hehe smieszne i nie moze byc prawda xdmistrzsardu pisze: ↑09-01-2025, 19:24POPiS jednym głosem o zbrodniarzu:
"Premier zapewnił, że Binjamin Netanjahu nie zostanie aresztowany, gdy przyleci do Polski. - To co odczytałem jest jednoznaczne i jasne - stwierdził Donald Tusk. To odpowiedź na inicjatywę prezydenta Andrzeja Dudy, który poprosił szefa rządu o "zagwarantowanie niezakłóconego pobytu na terytorium naszego kraju" dla premiera Izraela Binjamina Netanjahu, podczas obchodów 80. rocznicy wyzwolenia niemieckiego obozu KL Auschwitz."
https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news ... ign=chrome
Ba, jeszcze poczęstunek zorganizująmistrzsardu pisze: ↑10-01-2025, 08:23Jeden telefon z Departamentu Stanu i Duda z Tuskiem przyjmą z honorami delegację ludożerców jak będzie trzeba.
Widzę, że te same obserwacje.olgims pisze: ↑10-01-2025, 09:43o banda forumowych kutasiarzy dostała sraczkijest już darcie pizdy i przeklejki z shittera, brakuje tylko konfederackich memów. zabawne chociaż akurat w przypadku tych osobników to oczywista oczywistość. Też taka sraczkę mieliście jak mongoly nie aresztowały waszego pana fjutina z nakazu tego samego sądu? Czy wtedy cieszyliście się jaki ten sąd gówno warty i jaki fjutin cwany? Zlapcie się za ręce, jedzcie do Birkenau, otoczcie Biibiego odmawiając jednocześnie zdrowaś mario (albo luigi jak kto woli) i osobiście eskortujcie go do Hagi, byle daleko od Tej ziemi.
Panowie zalecam jednak większą wstrzemięźliwość w produkowaniu inwektyw i zatrudnianiu wszystkich naokoło do farmy ruskich trolli.
Olo ale to zawsze te same osoby, więc to raczej samozatrudnienie w tych ruskich farmach.Olo pisze: ↑10-01-2025, 12:32Panowie zalecam jednak większą wstrzemięźliwość w produkowaniu inwektyw i zatrudnianiu wszystkich naokoło do farmy ruskich trolli.
Przetestowanie gotowości do klękania przez Dudę i Tuska to też jest jakaś informacja, dla wszystkich.