Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Pokój AA
Nie wiem do czego pijecie, prawie tydzień na ogarnięcie kwasicy to naprawde szmat czasu, wcześniej miałem taką sytuacje to leżałem pod koplami ledwo dwa dni i byłem w domu.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Wiesz, przy pomyślnych wiatrach kk można ogarnąć w kilka godzin. Wodobrzusze to już inna sprawa, tak samo kwestia "unormowania" funkcji wątroby czy przeprowadzenia pacjenta przez AZA - tu już się więcej schodzi. Samą ewakuację płynu z otrzewnej można wykonać w IP/SOR, ale ustawić jakieś sensowne leczenie to już najczęściej rola mniej lub bardziej wyspecjalizowanej interny.
Domyślam się, kol. mocny2_3, że już to wszystko wiesz, ale ogół Forumowiczów może czuć się zainteresowany.
Domyślam się, kol. mocny2_3, że już to wszystko wiesz, ale ogół Forumowiczów może czuć się zainteresowany.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- rasowy masterfulowicz
szefie, znasz sie może coś na chorobach krążenia itd? chodzi mi głównie o krążenie kończyn dolnychSybir pisze: ↑05-01-2025, 13:35Wiesz, przy pomyślnych wiatrach kk można ogarnąć w kilka godzin. Wodobrzusze to już inna sprawa, tak samo kwestia "unormowania" funkcji wątroby czy przeprowadzenia pacjenta przez AZA - tu już się więcej schodzi. Samą ewakuację płynu z otrzewnej można wykonać w IP/SOR, ale ustawić jakieś sensowne leczenie to już najczęściej rola mniej lub bardziej wyspecjalizowanej interny.
Domyślam się, kol. mocny2_3, że już to wszystko wiesz, ale ogół Forumowiczów może czuć się zainteresowany.![]()
kurwa jestem załamany poprostu.Wychodze z chaty, robie 20m i zaczyna łapać ból w miejscu gdzie stopa łączy sie z nogą(na tym łuku), z minuty na minute ból jest coraz większy, łuk sie całkowicie usztywnia i nie da sie dalej chodzić,Nogi drętwieją w tym miejscu, musze robić przerwy.Ja już to mam od jakiegoś czasu ale zawsze wystarczyło zrobić przerwe i jakoś się doczłapałem, potem to przechodziło i już kolejne wyjścia były ok.Od dwóch dni jak mnie kurwa złapało w drodze do lekarze tak do lekarza nie dolazłem.Noga w tamtym miejscu sie tak usztywnia, tak boli że ja ciągne te stopy jak już próbuje jakimś cude dojśc.Jak wejde na chate to potrzebuje 15min żeby one doszły, żeby to usztywnienie puściło.
Jedna osobą sugeruje mi chromanie przestankowe ale nie wiem już co myśleć.Robił ktoś tutaj dopler żył ?
I pomyśleć że jeszcze 1.5miesiące temu robiłem do lasu 15km z buta bez jakiegokolwiek bólu, zero bólu.Teraz przejde 20m i jest katastrofa
- Hatefire
Ja robiłem. Lajtowe badanko. Jeżdżą ci po nogach takim wichajstrem, nic ponadto.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
https://www.pudelek.pl/patryk-vega-o-wa ... 821295872a
Papryk Vege movie, jack yes.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- DST
- rasowy masterfulowicz
To by tłumaczyło w jakiś sposób jakość jego filmówSgt. Barnes pisze: ↑09-01-2025, 14:26https://www.pudelek.pl/patryk-vega-o-wa ... 821295872a
- Nerwowy
Kręciłem wtedy z ekipą "Narcos" i potrzebowałem rekwizytu – 80 kilo kokainy. Przywieźli czystą kokainę, bo nie mieli rekwizytu. No i spróbowałem tej czystej kokainy, ale wyłącznie na zasadzie doświadczenia życiowego.Sgt. Barnes pisze: ↑09-01-2025, 14:26https://www.pudelek.pl/patryk-vega-o-wa ... 821295872a
Tak było - byłem tą kokainą. Nawet waga się zgadza

Ostatnio zmieniony 10-01-2025, 17:25 przez Nerwowy, łącznie zmieniany 1 raz.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- TheDude
Zwymiotowałem z zażenowania. Dobrze, że bez kaki.Nerwowy pisze: ↑10-01-2025, 16:35Kręciłem wtedy z ekipą "Narcos" i potrzebowałem rekwizytu – 80 kilo kokainy. Przywieźli czystą kokainę, bo nie mieli rekwizytu. No i spróbowałem tej czystej kokainy, ale wyłącznie na zasadzie doświadczenia życiowego.Sgt. Barnes pisze: ↑09-01-2025, 14:26https://www.pudelek.pl/patryk-vega-o-wa ... 821295872a
Tak było - byłem tą kokainą.
Ten łysy Józio to taki odpowiednik Rutkowskiego, który już odleciał na Atlantydę.
-
Nerwowy pisze: ↑10-01-2025, 16:35Kręciłem wtedy z ekipą "Narcos" i potrzebowałem rekwizytu – 80 kilo kokainy. Przywieźli czystą kokainę, bo nie mieli rekwizytu. No i spróbowałem tej czystej kokainy, ale wyłącznie na zasadzie doświadczenia życiowego.Sgt. Barnes pisze: ↑09-01-2025, 14:26https://www.pudelek.pl/patryk-vega-o-wa ... 821295872a
Tak było - byłem tą kokainą.
Tak całkowicie z innej beczki, bo robi sie off top, ale trochę mnie zaciekawiła historia z tym "rekwizytem"....nawet gdyby kurwa kręcił to w Ciudad Juarez, to nie wierzę, że z braku autentycznej kokainy na plan filmowy przywiózłby ktokolwiek 80 kg tego narkotyku, gdzie kilogram w Europie kosztuje około 42 tys dolarów ( szcunkowo...). Przeciez taniej byłoby zamówić 80 kg cukru pudru, talku, mąki czy czegoś w tym stylu, na ekranie widz przecież i tak się nie zorientuje.... Chyba że wciągał talk i z tego powodu mu tak odjebało.
- nagrobek
nie no, mitoman gawędziarz ze zjebanym łbem, takie historie może w przedszkolu dzieciom opowiadać
- TheDude
Do ośrodka na terapie niech wypierdala zamiast płakać na muzycznym forum. A jak nie to trumna i elo Bon Jovi.
- nagrobek
chodziło mi o patryka jak coś lol
- Nerwowy
- TheDude
Sam mam srogi problem z alko i rozjebane życie, ale nie robię koncertu piosenki smutniutkiej gdzieś kurwa dla obcych ludzi w necie. Uda się wytrzymać i wytrzeźwieć to spoko, jak nie to piach i spierdalam z tego chuja wartego świata. Pozdro
-
- zaczyna szaleć
Jeśli chcesz przestać pić to mogę pomóc . Sam niepiję 10 lat i są to najlepsze lata mojego życia .
- Triceratops
-
- rasowy masterfulowicz
Dobra, możesz wypierdalać, miałem Cie za spoko ziomka, możesz wypierdalać, ale w podskokach
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Też mam wrażenie, że kolega TheDude strasznie kwasny ostatnimi czasy, chociaż kiedyś był dość wyluzowany
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Może Triceps zaradzi z czymś na odtrucie?