Edit:
+ Galvanizer, Limbes i Scrüda

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
A jak się ma wyjazd na festiwal do twojego ascetycznego projektu? W końcu to wydatek na przyjemności i zbytek.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-01-2025, 15:03Niespecjalnie jak dotad znane mi nazwy, ale Taake zobacze chetnie!
Nie czytasz dokladnie tematu, napisalem tam ze zrobie wyjatek dla festiwalu, mialem na mysli wlasnie ten;-)Mass-Turbo pisze: ↑20-01-2025, 15:08A jak się ma wyjazd na festiwal do twojego ascetycznego projektu? W końcu to wydatek na przyjemności i zbytek.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-01-2025, 15:03Niespecjalnie jak dotad znane mi nazwy, ale Taake zobacze chetnie!
Widziałem dwa razy, rozpierdol w opór. Cover GG Allina jeszcze zagrał na jednym, bodajże "I Kill Everything I Fuck". Mało obiektywny mogę być, bo uwielbiam ten projekt.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-01-2025, 15:03Niespecjalnie jak dotad znane mi nazwy, ale Taake zobacze chetnie!
Nie mow, ze Esoteric jest dla ciebie anonimowym bandem a jesli tak - czym predzej zapoznaj sie z np. Maniacal Vale lub ostatnia.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-01-2025, 15:03Niespecjalnie jak dotad znane mi nazwy, ale Taake zobacze chetnie!
Muszę przyznać, że niespecjalnie mi cokolwiek mówią, ale okazja do poznania dobra jak każda inna:-)Maruder pisze: ↑20-01-2025, 18:00Nie mow, ze Esoteric jest dla ciebie anonimowym bandem a jesli tak - czym predzej zapoznaj sie z np. Maniacal Vale lub ostatnia.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-01-2025, 15:03Niespecjalnie jak dotad znane mi nazwy, ale Taake zobacze chetnie!
Imo jeden z najwiekszych bandow szeroko pojetej muzyki ekstremalnej, powiedzialbym, ze w top 20 ostatnich switch dekad.
Bardzo pragne poczuc ten ich funeralny, stracenczy ciezar na zywo.