nie tylko metalem człowiek żyje

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Duvelor
- weteran forumowych bitew
22-01-2025, 21:03
Triceratops pisze: ↑06-12-2024, 09:15
Duvelor pisze: ↑06-12-2024, 01:27
Triceratops pisze: ↑05-12-2024, 17:16
Moze czas zalozyc temat typu "plyty jednego utworu". Macie takie? Bo ja w chuj xd
Kiedyś trocki by Ci odpisał: "Jasne. Wszystkie płyty Duran Duran i Talk Talk".
Z wrodzonej reaktywnosci chyba tak pisal, bo dzisiaj go dopadla mondrosc etapu i widze, ze jest moim rzecznikiem xd. Ostatnio o King Crimson ma moje zdanie o Talk Tez, w Encyklopedii pod moim wpisem o The Colour OF Spring pisal, ze nie lubi a teraz pisze, ze to ZEN xD
viewtopic.php?f=37&t=9359&p=1913337#p1913337
Typowe dla niego. I przewidywalne. Może to przekora? Chęć wyróżnienia się z tłumu?
Twierdził też, że metal go nudzi, ale chyba mu przeszło.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
-
Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
22-01-2025, 21:35
A mozliwe. Pioter przez lata postrzegal muzyke oglednie mowiac "alternatywna" jak typowy metaluch jakim byl, znal tylko klasye i w zasadzie nic wiecej. To troche bylo wychowanie forum rockmetal i specyficznego srodowiska gdzie oznaka sluchania czegos miekkiego i melodyjnego to byl przyklad slabosci i ogolnie pedalskich zapatrywan, czego przykladem tutaj byl tak holubiony przez jestera brzchwo_woj. To byl przeciez w zasadzie klon piotera. Z pioterem setki razy spieralem sie o Colour Of Spring, on tam slyszal syntezatory a wiec pedalstwo, choc kazdy kto zna te plyte to wie, ze tam nie ma grama syntezatora a nawet jakby byl no to co z tego. Ale kto tam dzis ma pamiec slonia. Oczywiscie ja tam milo wspominam te przekomarzanki dlatego tez czasami usmiechne sie pod wonsem jak trociniak znowu zmienia kurs a wychodzi na moje. Ot, kolejna rzecz do wpisania do tematu "niby nic a cieszy"
woodpecker from space