Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Kurde balans! Nareszcie macie o czym pisać. Już myślałem, że będą prawie same tematy o zdrowiu, uzależnieniach, polityce albo kogo banować a kogo buziaczkować.
Mnie te przeróżne przebrania nie interesują. Normalne zdjęcie zespołu też mieli:
Tego nawet nigdy nie widziałem. Fajne, Akercocke pewnie lubi to.
ja myśłę, że tu jest problem zarówno kompozycji, jak i przeładowania symbolo-detalami.
Behemoth ma od lat problem (albo atut, zależy kto ocenia), nadmiaru detali w sesjach zdjęciowych, teledyskach....
Czasem "less is more".
A mi sie wydaje, ze pewien muzyk zapomina, ze nie chodzi w sztuce o osobe muzyka.
A to zależy od podejścia i rodzaju, sposobu uprawiania sztuki.
Akurat Nergal nigdy nie widział świata spoza swojego ego. Taki osobnik.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Nie wiem czy to nie fejk, ale tytuły utworów są wiarygodne
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Nie wiem czy to nie fejk, ale tytuły utworów są wiarygodne
Oczywisty fake. Tu masz prawdziwą setlistę:
1. Omni Potens
2. Too Extreme!
3. Existo Vulgoré
4. Blades for Baal
5. I Am Morbid
6. 10 More Dead
7. Destructos vs. the Earth / Attack
8. Nevermore
9. Beauty Meets Beast
10. Radikult
11. Profundis - Mea Culpa
No, ale chyba nie stworzyli trzeciej wariacji The Satanist?
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Wygląda jak wkurwiony piekarz, który musiał przetkać komin.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Ku...wa, nie mogę się doczekać premiery...
Mega do mnie trafia ten mięsno-gówniany klimat w wykonaniu Behemoth.
Na razie jestem MEGA podjarany i jestem 100% na tak.
Ten przekaz się po prostu czuje.
Jesteśmy mięsem i gównem. Jesteśmy jeb...nym produktem matrixa.
No i to GOD=DOG, czy +IHS=SHI+...
Ten przekaz czekał od 2000 lat na odkrycie przez Nergala.
Znikąd to się nie bierze... Matrix na 100%.