Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
Re: Behemoth v.2
Myślicie, że w edycji kolekcjonerskiej będzie kupa nergala w pudełku albo coś w tym stylu?
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
-
- rozkręca się
Do tej pory było przekraczanie Rubikonu, teraz nadszedł czas, aby do niego nasrać.
(...) "twierdził, że nasza choinka jest sprzeczna z ideą chrześcijaństwa, wyniósł ją z holu i wrzucił do kosza do góry nogami."
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
- TheDude
Jakieś losowe wyświetliły się pod klipem i widziałem same zachwyty. Widocznie niektórym niewiele potrzeba do szczęścia a muzyka nie musi być najwyższych lotów.
- Dragazes
- w mackach Zła
xD ale dlaczego kupowanie od zespołu jest dwa razy droższe?
https://behemoth-store.pl/products/behe ... -cd-record
https://mystic.pl/product-pol-78919-Beh ... query_id=1
Czyżby to było wydanie dla najtwardszego elektoratu fana?

https://behemoth-store.pl/products/behe ... -cd-record
https://mystic.pl/product-pol-78919-Beh ... query_id=1
Czyżby to było wydanie dla najtwardszego elektoratu fana?

Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie rozumiecie sztuki wyzszej jak tomekw48, on ma ma racje zachwycajac sie tym, jest wysublimowanym worem miesa a wy pewnie macie jeszcze dusze, co? Matrix was zezre i wysra, shit of matrix
woodpecker from space
- TheDude
-
- weteran forumowych bitew
ja pierdole co nergal pierdnie to na masterfulu histeria XD
o co tu chodzi?
o co tu chodzi?
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
- postuje jak opętany!
Jedno jest pewne , kto chce zobaczyć cyrk i przebierańców to trzeba bileta już kupić bo nie będzie na 25.04.2025 we Wrocławiu . Podobno frekwencja na koncerty metalowe rok 2023 do roku 2014 poszła do góry o 107% . Ja olewam ten cyrk .
- tomekw48
- w mackach Zła
A żebyś wiedział, że jestem koneserem. Niedługo wybieramy się z małżonką na Aide do opery, ale Ty bocie nie masz pewnie takich danych w swoim słowniku. Nie wiesz co to jest.Triceratops pisze: ↑30-01-2025, 11:42Nie rozumiecie sztuki wyzszej jak tomekw48, on ma ma racje zachwycajac sie tym, jest wysublimowanym worem miesa a wy pewnie macie jeszcze dusze, co? Matrix was zezre i wysra, shit of matrix
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Triceratops
Jak nie wiem, Aldi to taki sklep, kupuje tam kielbase i zubra w promocji
woodpecker from space
- Żułek
jakby grali na letniej scenie Progresji z jakimś fajnym supportem (ostatnio Testament) to znowu bym se poszedł posłuchać zza płotu 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- tomekw48
- w mackach Zła
- Triceratops
Pytam jak czlowieka miesnego to bluzgasz, jak na cxlowieka medytujacego to masz krotki lont. Fakt, ze pare prostych pytan zburzylo twoj spokoj i obnazylo niespojnosc twoich wierzen nie musi powodowac, ze jestes niemily. 48 to wiek czy IQ?
woodpecker from space
- tomekw48
- w mackach Zła
To liczba z dupy. Bez znaczenia. Nie przypisuj wszystkiemu jakiegoś symbolu bądź ukrytego znaczenia.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- nicram
Wielokrotnie zastanawiałem się nad tym zagadnieniem w swoim życiu. I jednak wybrałbym dyskografię Behemoth. W sumie bardzo szanuję Vader, "De Profundis" to na pewno jedna z ważniejszych płyt dla mnie i ogólnie, do "Impressions in Blood" są praktycznie bezbłędni, ale sercem jestem za Behemoth. Nie wynika jednak to z jakiś racjonalnych przesłanek, ot czysto emocjonalne podejście do sprawy.DST pisze: ↑30-01-2025, 10:31W biegu na długi dystans zwycięża dla mnie Vader. W pewnym momencie u mnie byli z tyłu, ale np ostatni Vader to bardzo fajna płyta a Behemoth od "The Satanist" coraz gorzej z każdym krążkiem.nicram pisze: ↑30-01-2025, 08:08Też jestem w szoku. Jak widać Adaś wie jak wcisnąć gówno w fanboyów.Przełknąłem dwie ostatnie płyty, raczej nowej nie kupię. Obecny target tego zespołu to dzieciaki w wieku 14-17 lat, a nie panowie 40+. Na szczęście nagrali wcześniej tyle dobrej muzy, że nowej nie potrzebuję. Podobny przypadek z Vader. Ich płyt już nie kupuję od dawna.

Tak zgadzam się, że ten numer jest słaby, brak w nim pomysłów i ciekawych riffów czy melodii. Czuć wypalenie i brak pasji. Jeżeli to jest coś co ma promować nową płytę to aż strach się bać co się na niej znalazło. Bo nie da się ukryć, że dwie poprzednie płyty (choć słabe albo przeciętne) miały chociaż po 2-3 naprawdę świetne kawałki.
all the monsters will break your heart
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
O nie, metalowiec lansuje się na wyjście do opery, najgorzej;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Triceratops
W koncu widze jakis trop, liczba z dupy i boze gowno tez jest z bozej dupy
woodpecker from space
-
Sgt. Barnes pisze: ↑30-01-2025, 10:46"To nasza najbardziej zapalna i ekstremalna płyta do tej pory. Osiem piosenek, które zagłębiają się w głębiny człowieczeństwa, boskości i tego, co oznacza bunt w czasach, w których indywidualność jest ceniona, ale wszyscy trzymają się swoich zbawców. Muzycznie, politycznie lub w inny sposób".
– napisał zespół Behemoth w zapowiedzi „The Shit Ov God”.
A Wy tzo!?![]()
Najbardziej podobają mi się takie pompatyczne zapowiedzi.
- uglak
Ktoś powinien zrobić generator wypowiedzi Nergala na takiej zasadzie jak ten Korwinowy - nie trzeba będzie czekać na kolejne notki prasowe, żeby posłuchać mądrości największego buntownika black metalu!Nasum pisze: ↑30-01-2025, 17:08Sgt. Barnes pisze: ↑30-01-2025, 10:46"To nasza najbardziej zapalna i ekstremalna płyta do tej pory. Osiem piosenek, które zagłębiają się w głębiny człowieczeństwa, boskości i tego, co oznacza bunt w czasach, w których indywidualność jest ceniona, ale wszyscy trzymają się swoich zbawców. Muzycznie, politycznie lub w inny sposób".
– napisał zespół Behemoth w zapowiedzi „The Shit Ov God”.
A Wy tzo!?![]()
Najbardziej podobają mi się takie pompatyczne zapowiedzi.

Guilty of being right