POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

04-02-2025, 21:07

No to chyba kol DST mi gdzies tam imputowal, ze jakies algorytmy yt mnie pchaja w jakies prawackie (nie wiem dlaczego akurat te) rejony, choc ja na podpowiedzi yt mam wyjebane, poza tym mam je zablokowane. To jest gadanie o jakiejs tepej trzodzie bezrozumnie klikajacej w kazdy podsuniety przez algorytm link. Dlatego nie rozumiem jestera, jest zdeklarowanym lewackim lbem i zaden algorytm nie powinien go przekonac do klikania w podsuwane materialy o konfederacji, no chyba, ze jester ma pretensje, ze zakochal sie w Brylce xD

Btw ten lewak z Cambridge Analytica w tej swojej ksiazce Mindfuck, napisal ze facebook mocno sie przyczynil do ludobojstwa w Birmie i zginelo naprawde w chuj ludzi, jester nie protestowal.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

04-02-2025, 21:11

Triceratops pisze:
. To jest gadanie o jakiejs tepej trzodzie bezrozumnie klikajacej w kazdy podsuniety przez algorytm link.
Czy to Ty jakiś czas temu nie udostępniłeś linku z X, gdzie krytykowano Hołownię z konta, które udawało autorytet polityczny a w miniaturce był Al Pacino w graniturze? :D
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

04-02-2025, 21:12

Chwila relaksu:
Pewien publicysta stwierdził, że przesilenie rządowe w Polsce zacznie się od telefonu z Departamentu Stanu:
- Słuchajcie Kosianiak, czy Wy jesteście przyjacielem Stanów Zjednoczonych?
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

04-02-2025, 21:14

Rejwan pisze:
04-02-2025, 21:04
DST pisze:
04-02-2025, 21:00
hcpig pisze:
04-02-2025, 20:50

Czyli producent nie powinien podawać składu produktu na opakowaniu, kukurdzyda to kukurydza, po chuj drążyć, buy or gtfo.
Oczywiście, że nie powinien przecież można mu wierzyć na słowo i robi i tak wszystko dla twojego dobra. Stop regulowaniu biznesu!
Zresztą do czego złego może doprowadzić algorytm, który np. w celu zwiększania zaangażowania pcha masy ludzi w coraz bardziej radykalne teorie spiskowe? Że co, że zaczną się zabijać?

Ups

https://www.theguardian.com/world/2019/ ... nformation

https://www.amnesty.org/en/latest/news/ ... ew-report/
że jakoś wpadki big pharmy i przemysłu szczepionkowego cię tak nie bolą xDDD
Oczywiście, że bolą. Dlatego zamiast się szczepić na cokolwiek jak jakiś pierdolony leming następnym razem napije się wybielacza lub wprowadzę jakieś źródło światła do wnętrza ciała tak jak poradził czołowy adwersarz Big Pharmy, Donald Trump.
Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

04-02-2025, 21:15

Triceratops pisze:
No to chyba kol DST mi gdzies tam imputowal, ze jakies algorytmy yt mnie pchaja w jakies prawackie (nie wiem dlaczego akurat te) rejony, choc ja na podpowiedzi yt mam wyjebane, poza tym mam je zablokowane. To jest gadanie o jakiejs tepej trzodzie bezrozumnie klikajacej w kazdy podsuniety przez algorytm link. Dlatego nie rozumiem jestera, jest zdeklarowanym lewackim lbem i zaden algorytm nie powinien go przekonac do klikania w podsuwane materialy o konfederacji, no chyba, ze jester ma pretensje, ze zakochal sie w Brylce xD

Btw ten lewak z Cambridge Analytica w tej swojej ksiazce Mindfuck, napisal ze facebook mocno sie przyczynil do ludobojstwa w Birmie i zginelo naprawde w chuj ludzi, jester nie protestowal.
na Yt polecam wyłączyć "Powiadamiaj mnie o filmach, które mogą mi się spodobać, na podstawie obejrzanych treści" + uBlock na reklamy, w ogole najlepiej powyłączać w miarę możliwości wszelkie reklamy i treści proponowane z przeglądarki, ja nic takiego nie mam
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

04-02-2025, 21:18

DST pisze:
Rejwan pisze:
DST pisze:
04-02-2025, 21:00

Oczywiście, że nie powinien przecież można mu wierzyć na słowo i robi i tak wszystko dla twojego dobra. Stop regulowaniu biznesu!
Zresztą do czego złego może doprowadzić algorytm, który np. w celu zwiększania zaangażowania pcha masy ludzi w coraz bardziej radykalne teorie spiskowe? Że co, że zaczną się zabijać?

Ups

https://www.theguardian.com/world/2019/ ... nformation

https://www.amnesty.org/en/latest/news/ ... ew-report/
Oczywiście, że bolą. Dlatego zamiast się szczepić na cokolwiek jak jakiś pierdolony leming następnym razem napije się wybielacza lub wprowadzę jakieś źródło światła do wnętrza ciała tak jak poradził czołowy adwersarz Big Pharmy, Donald Trump.
z tego co pamietam to trump jako jeden z pierwszych bezrefleksyjnie zalecal szczepionki na covid, za pierwszej kadencji, pamietasz? zalezy z jakiej strony wieje wiatr, przeciez to tylko marionetki.
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
Awatar użytkownika
Ascetic

04-02-2025, 21:22

Całe szczęście, że na forum nie ma algorytmów. Wystarczy proste, klasyczne już jednokierunkowe "regulowanie ruchu" użytkowników, przy radosnych tańcach trolli (Brigitte-trans, covidy, big pharmy, czy ten co od tygodni kompulsywnie zalewa forum, dzień w dzień, przeklejkami z coraz głębszych odmętów patusiarskiego internetu).
Ostatnio zmieniony 04-02-2025, 21:29 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

04-02-2025, 21:23

Rejwan pisze:
04-02-2025, 21:18
DST pisze:
Rejwan pisze:

z tego co pamietam to trump jako jeden z pierwszych bezrefleksyjnie zalecal szczepionki na covid, za pierwszej kadencji, pamietasz?
Pamiętam oglądanie konferencji na której mówił to, co napisałem. Mogę podesłać jak chcesz.
Nie pamiętam zachęcania do szczepionek. Zresztą ten typ gada takie głupoty, że jest ludzkim odbiciem obecnej ery - zarzucenie bezsensownymi, sprzecznymi informacjami lejącymi się jak rzadkie sranie do czyjejś głowy.
Wracając jednak do tematu - jaki jest związek pomiędzy "wpadkami Big Pharmy" (czymkolwiek są) a ludobójstwem w Myanmarze czy Sri Lance?
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

04-02-2025, 21:30

Ascetic pisze:
Całe szczęście, że na forum nie ma algorytmów. Wystarczy proste, klasyczne już pacyfikowanie użytkowników, przy radosnych tańcach trolli (Brigitte-trans, covidy, big pharmy, czy ten co od tygodni zalewa forum przeklejkami z coraz głębszych odmętów patusiarskiego internetu).
To oczywiste.

Nawet sztuczna inteligencja nigdy nie będzie w stanie równać się z ludzką głupotą, bo ta jak widać na przykładzie ww. jest nieskończona :D
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Triceratops

04-02-2025, 21:32

DST pisze:
Triceratops pisze:
. To jest gadanie o jakiejs tepej trzodzie bezrozumnie klikajacej w kazdy podsuniety przez algorytm link.
Czy to Ty jakiś czas temu nie udostępniłeś linku z X, gdzie krytykowano Hołownię z konta, które udawało autorytet polityczny a w miniaturce był Al Pacino w graniturze? :D
Tak, to ja, a ty najwyrazniej nie zalapales o co chodzi, bo potem wlasnie dla takich nietrybow jak ty napisalem, ze o komenty chodzi a nie content z linka. W pierwszym komencie pod spodem bylo napisane scalp alert, ale widac nie zalapales (nie ty jeden, cala nasza krajowa smietanka dziennikarstwa i wiekszosc pisowcow). Moze rzeczywiscie te algorytmy sa potrzebne
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

04-02-2025, 21:36

Nerwowy pisze:
04-02-2025, 21:30
Ascetic pisze:
Całe szczęście, że na forum nie ma algorytmów. Wystarczy proste, klasyczne już pacyfikowanie użytkowników, przy radosnych tańcach trolli (Brigitte-trans, covidy, big pharmy, czy ten co od tygodni zalewa forum przeklejkami z coraz głębszych odmętów patusiarskiego internetu).
To oczywiste.

Nawet sztuczna inteligencja nigdy nie będzie w stanie równać się z ludzką głupotą, bo ta jak widać na przykładzie ww. jest nieskończona :D
Słowo "sztuczna inteligencja", którą zresztą ta sama grupa, tak właśnie inteligentnych, bierze na tapet, w ramach kolejnego trollowania, zyskuje rzeczywiście tutaj nowego znaczenia. I jej faktycznie powinniśmy się obawiać. heheLeszkehehexD i oczywiście LOL też hehe

Tak z drugiej strony, jak na takim rzeczonym X-ie bez trolllowania nie ma życia, tak widzę, że zasada stała się już naczelną i się hoduje, podlewa, pieści i takietam. Nawet w niszowych miejscach. Moim skromnym zdaniem, ze szkodą dla nich. Zresztą sam fakt dyskusji nad tym, odwrotu od takich miejsc, gdzie się gnieżdżą trolle, samo to wymusi. O tych dużych sprawach, społeczno-politycznych nie wspominając. Dziś klaszczą uszami, bo musk pompuje Alice z AfD. Za jakiś czas inny musk, będzie pompował inne ono/one. To działa w obie strony. Tyle, że to do tych sztucznie inteligentnych nie dotrze, bo wszystko przysłania im heheLeszketrollingxD. .
Ostatnio zmieniony 04-02-2025, 21:47 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

04-02-2025, 21:40

Triceratops pisze:
04-02-2025, 21:32
DST pisze:
Triceratops pisze:
Tak, to ja, a ty najwyrazniej nie zalapales o co chodzi, bo potem wlasnie dla takich nietrybow jak ty napisalem, ze o komenty chodzi a nie content z linka. W pierwszym komencie pod spodem bylo napisane scalp alert, ale widac nie zalapales (nie ty jeden, cala nasza krajowa smietanka dziennikarstwa i wiekszosc pisowcow). Moze rzeczywiscie te algorytmy sa potrzebne
AAAAAA, to o to zatem chodziło. Prawdopodobnie nie odczytałem komentarzy, bo nie mam zainstalowanego X. Zmienię to jak najszybciej, na pewno czeka tam na mnie do odkrycia wiele wartościowych treści pokroju "Hołownia, who are you?", "Bryłka pierdoli głupoty hehe", "najgłupsze wypowiedzi lewicowych polityków" itd.
No offence, panie Tric. Dalej głęboko w sercu pałam do Ciebie pewną dozą sympatii, choć zaraz mnie pewnie znowu wyzwiesz, albo powiesz, że Cię to chuj obchodzi i zranisz moje kruche, lewicowe uczucia :D
Awatar użytkownika
Triceratops

04-02-2025, 21:47

Nie wiem dlaczego ale ciagle mnie masz za jakiegos prawicowca ( w domysle pisowca), co pare razy juz napisales i na tej podstawie wysnuwasz jakies wnioski z tego co wrzucam, Tutaj rzeczywiscie napisanie, ze Trzaskowski to kretyn a tusk rudy chuj od razu skutkuje bycie prawicowcem xD Wrzucilem tego linka, bo to byl zajebisty skalp, facet zlapal wszystkich pisowcow, sakiewiczow, karnowskich i w chuj innych ludzi ale ty od razu wyciagnales wniosek, ze to ma osmieszyc Holownie. Nawet jakby to byl prawdziwy urzedas, to czy to cos by zmienilo? Nie sadze, ze ktokolwiek z administracji Trumpa zna kogokolwiek z naszego rzadu oprocz prezydenta i premiera w co rowniez watpie.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

05-02-2025, 06:39

Ascetic pisze:
Całe szczęście, że na forum nie ma algorytmów. Wystarczy proste, klasyczne już jednokierunkowe "regulowanie ruchu" użytkowników
I jaki to kierunek?
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
olgims
weteran forumowych bitew

05-02-2025, 07:58

Triceratops pisze:
04-02-2025, 21:47
Nie wiem dlaczego ale ciagle mnie masz za jakiegos prawicowca ( w domysle pisowca), co pare razy juz napisales i na tej podstawie wysnuwasz jakies wnioski z tego co wrzucam, Tutaj rzeczywiscie napisanie, ze Trzaskowski to kretyn a tusk rudy chuj od razu skutkuje bycie prawicowcem xD Wrzucilem tego linka, bo to byl zajebisty skalp, facet zlapal wszystkich pisowcow, sakiewiczow, karnowskich i w chuj innych ludzi ale ty od razu wyciagnales wniosek, ze to ma osmieszyc Holownie. Nawet jakby to byl prawdziwy urzedas, to czy to cos by zmienilo? Nie sadze, ze ktokolwiek z administracji Trumpa zna kogokolwiek z naszego rzadu oprocz prezydenta i premiera w co rowniez watpie.
kurwa guru muzyczny znowu w akcji, tym razem jak zwykle on co innego chciał niż napisał, albo rozumiał inaczej niż ktoś wkleił, a tak naprawdę to chodziło mu o co innego a już na pewno nie jest pisowcem ale pizde drze co 5 minut o złym Tusku XD
jebnę tu ze śmiechu kiedyś robert jak się nieinteligentnie tu produkujesz, myśląc, że ktoś by te twoje brednie brał na poważnie
XD
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
Awatar użytkownika
Triceratops

05-02-2025, 08:02

Michau, znowu ciapaku sie obudziles z pakolskiegp snu? Przeciez juz tak mi dosrales, ze juz bardziej nie mozna, wszyscy koledzy z twojego gimnazjum sie smieli jak im w telefonie pokazales twoje internetowe kolejne zwyciestwo. Nie drecz mnie juz blagam ciapaku

Xd
woodpecker from space
olgims
weteran forumowych bitew

05-02-2025, 08:06

O guru znowu w histerię wpada XD guru ejtisowy z biłgoraju lepiej wklej z twitterka te russko-chińska dupę, która ci dzisiaj będzie srała za drobne do tego pustego łba. A ja sobie będę czytał te brednie i padał na cyce ze śmiechu XD
Awatar użytkownika
Triceratops

05-02-2025, 08:11

Wez no napisz co jest rusko-chinskie, bo za chuja nie czaje o co ci biega, jakas nowa pakolska obsesja? Taki dumny mizantrop, socjopata i nihilistą z pewnoscia mnie oswieci xd
woodpecker from space
olgims
weteran forumowych bitew

05-02-2025, 08:18

widocznie za głupi jesteś biłgorajski wieśniaku, dlatego jedyne co umiesz to bezrefleksyjnie przeklejac gówno z tej rusko-chinskiej dupy XD
Awatar użytkownika
Triceratops

05-02-2025, 08:23

Rusko chinska-dupa? A coz to takiego? Twoja stara?Histeryzujesz jak placzliwa ciota, pewnie znowu cie jakis ukrol wkurwil w tym wroclawiu ale jestes taka cipa, ze musiales spierdalac w tej koszulce z "jebac bandere" xd

Idz juz ciapata cipo, bo przynudzasz, my tu gsdamy a ty jestes ciapakiem i przeszkadzasz ciapaku
woodpecker from space
ODPOWIEDZ