Miałem nie zakładać tematu ale utwierdziłem się w przekonaniu, że na pewno nie zaszkodzi a może dzięki mojemu wpisowi ktoś zapozna się z twórczością tych zacnych Włochów. Makaroniarze serwują przebojową mieszankę, która w pierwszej chwili przywodzi mi na myśl Teitanblood w połączeniu z Genocide Shrines doprawioną Diocletian. Ktoś może uznać te połączenie za niestrawne ale ja jestem zdania ,że w tym konkretnym przypadku wyszło to nad wyraz sprawnie a sam zespół pomimo ,że wtórny i nowych ścieżek wszelkiej maści śmierćmetalowym epigonom nie wyznacza to słucha się tego nad wyraz dobrze- ba nawet bardzo dobrze. Sam jestem zaskoczony i zadaje sobie pytanie czym ten zespół mnie tak oczarował ale grzebiąc w odmętach muzycznych doszedłem do prostej konkluzji, że słuchanie muzyki ma przede wszystkim sprawiać przyjemność a w przypadku tej ekipy załogantów niech to służy za odpowiedź.
[youtube][/youtube]
MEFITIC
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
Re: MEFITIC
w koncu ktos sie wzial za kapele kompletnie pomijane na tym forumie. piekny gruz.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Bardzo dobry album. Panowie dość długo szykowali się do pełnoczasowego debiutu ale widać, że czasu nie marnowali. Wcześniejszych materiałów nie znam gdyż amatorem winyli nie jestem, natomiast gruzowisko zawarte na Woes of Mortal Devotion bardzo mi przypasowało.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Wiecie może czy coś się u nich dzieje? Tyle lat minęło i cisza.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.