Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Behemoth v.2
Dobra, który się zgrywa i wymyślił nowe konto? Manieczki? XD
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- tomekw48
- w mackach Zła
Z ciekawego miasta pochodzisz TRI.
Piątej klepki Ci brakuje.
Niezłym jesteś shit of god.
Piątej klepki Ci brakuje.
Niezłym jesteś shit of god.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Triceratops
E...myslalem, ze cos rozwiniesz, niby ciekawe te twoje jazdy i wizje ale na koncu jak zwykle okazuje sie, ze to tylko trolling i udawanie.
Widze, ze masz obsesje na punkcie kstolskich pisowcow, czyli jestes typowy jak przecietny leming. Te twoje medytacje to pewnie taka sama sciema jak reszta tych bzdur. Czytanie w stanie upojenia Braci Karamazow to juz niezle spierdolenie
Widze, ze masz obsesje na punkcie kstolskich pisowcow, czyli jestes typowy jak przecietny leming. Te twoje medytacje to pewnie taka sama sciema jak reszta tych bzdur. Czytanie w stanie upojenia Braci Karamazow to juz niezle spierdolenie
woodpecker from space
- tomekw48
- w mackach Zła
Znam boty które znacznie lepiej oceniają innych po ich wpisach. Nie zajmuj się oceną innych bo kiepsko Ci to idzie. Nie potrafisz się wznieść w swoich prostych przewidywalnych wypowiedziach ponad ten nieprzeciętny literacki poziom. Chatem GPT to Ty nie jesteś.
- Triceratops
No nie jestem, gratulacje za spostrzegawczosc. Mnie natomiast dziwi mocno, ze jako osoba medytujaca to pownienes byc mniej cholerycznie usposobiony a jestes agresywny niczym napity zul. Wierzysz w pieklo co jest domenta katoludow, opowiadasz niestworzone dyrdymaly jak to jestes pare leveli wyzej w rozwoju od reszty nas a na koniec okazuje sie, ze najebany jak szpadel czytasz klasyke literatury. Slabo tomasz, te matrixy, miesne maszyny to pewnie trolling na kolejnym koncie.
woodpecker from space
- tomekw48
- w mackach Zła
Nie wiem jak mnie sobie wyobrażasz, ale ja to wszystko biorę na klatę i się z tego śmieje.
Weź ze mnie przykład. Od razu poczujesz się lepiej... Poczujesz te wibracje...
Weź ze mnie przykład. Od razu poczujesz się lepiej... Poczujesz te wibracje...
- Triceratops
W ogole nie wyobrazam, ja pytam a ty bluzgasz i takie tam. Zauwazylem kiedys, ze jestes niespojny w swojej wizji i wtedy zaczales sie rzucac jak gowno w przereblu. W dodatku jakies wyzwiska od katolskich pisowcow itp...co to ma niby byc? Myslisz, ze kogos tutaj jestes tym w stanie obrazic? Nawet jakbym byl katolskim pisowcem to kim ty jestes produkujac taki szlam? Podobno medytacja to poszykiwanie czegos wiecej, wycieczka w glab siebie i takieg tam gowniane new age. okazuje sie, ze po tobie nie widac tego, ze medytujesz.
Jesli mialbym wziac z ciebie przyklad to co mialbym robic, chlac i wyzywac?
Jesli mialbym wziac z ciebie przyklad to co mialbym robic, chlac i wyzywac?
woodpecker from space
- tomekw48
- w mackach Zła
Korzystać z życia a nie napierdalać tysiące postów w na 100% wirtualnym świecie.Triceratops pisze: ↑11-02-2025, 20:20Jesli mialbym wziac z ciebie przyklad to co mialbym robic, chlac i wyzywac?
- Triceratops
Ale to tez jest element korzystanie z zycia, aktualnie robie trening i w przerwach sobie klepie z toba, calkiem sympatycznjie, bo w zasadzie jak rozmawiam z toba to pytam calkiem sympatycznie. Nie wiem dlaczego ty nie jestes tak sympatyczny jak powinienes byc po tych medytacjach.
woodpecker from space
- tomekw48
- w mackach Zła
Na zakończenie tego ciekawego dnia, po treningu oczywiście, polecam Ci przeczytanie swoich dzisiejszych postów z tego tematu. Zauważysz że Twoja mowa przypomina mowę zlęknionego dziecka. Nie przejmuj się, to nie jest obraźliwe. Po prostu takie komunikaty dałeś. Zachowaj spokój. Kilka głębokich oddechów pomoże. Z moją pomocą zdobędziesz świat. Nawet nie zauważysz kiedy to się stanie....
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Triceratops
Tomek, mam taki zwyczaj, ze czytam to co pisze. Za to lektura twoich postow mowi, ze sam nie wiesz kim jestes, wierzysz w pieklo co swiadczy, ze albo jestes katolem albo dzieckiem, bo tylko po to pieklo wymyslono, zeby ciemniaki sie go baly. Szukasz wdzedzie katoli i pisowcow co swiadczy, ze masz banie zryta jakimis stereotypami.Masz powazne luki w klasyce litaratury. A to wszytstko po mistyczno-transcendentalnych wedrowkach w glab siebie, ktore daja niezachwiany spokoj Buddy....a nie, to akurat nie xD
Tak serio to mnie ciekawilo w tobie to przekonanie o jakiejs formie wyzszosci intelektualnej, bo matrix, bo medytacje, bo miesne maszyny i takie tam, no ale okazalo sie jak zwykle, ze to trolling.
Choc tam jakis link ostatnio wkleiles ciekawy od tego typa z wydziaranym ryjem.
Tak serio to mnie ciekawilo w tobie to przekonanie o jakiejs formie wyzszosci intelektualnej, bo matrix, bo medytacje, bo miesne maszyny i takie tam, no ale okazalo sie jak zwykle, ze to trolling.
Choc tam jakis link ostatnio wkleiles ciekawy od tego typa z wydziaranym ryjem.
woodpecker from space
- tomekw48
- w mackach Zła
Jestem słowem wypisanym w internecie. Nie kryje się za tym jakakolwiek dusza. Tylko słowo. Nic więcej.
Dzięki Tobie słowo Ciałem się stanie i świątynią Boga, którym Ty jesteś.
Jesteś Bogiem. Słowa z internetu za którymi nikt nie stoi zamieniasz w ciało. Masz boską sprawczość.
Dzięki Tobie słowo Ciałem się stanie i świątynią Boga, którym Ty jesteś.
Jesteś Bogiem. Słowa z internetu za którymi nikt nie stoi zamieniasz w ciało. Masz boską sprawczość.
- Triceratops
ok, poddaje sie, na razie od sylwestra nie pije i nie mam zamiaru a na pewno nie w srodku tygodnia
woodpecker from space
- Żułek
marketing jak widać działaNa włosach klej,
a w środku gej.
Nergal śpiewa marnie,
i żadnej dziewczyny nie zagarnie.
Brzydki jak żaba
i śpiewa jak baba.
Nergal to jest gej
a ty się z niego lepiej śmiej..
Kiedy Nergal był mały,
to wyjął z gówna sandały.
Chodził w nich przez lata,
śmiał się z niego nawet tata.
Bił go pasem w dupe,
aż Nergal zrobił kupe.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak

https://knucklebonz.com/collections/beh ... onz-statue

https://knucklebonz.com/collections/beh ... onz-statue
xD

edit: jest tego w cholerę więcej https://knucklebonz.com/collections/all - nie wierzę jakie badziewia ludzie kupują

Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
W Stanach podobno jest dość mocna kultura kupowania takich rzeczy. Też nie wiem po co.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Cytując klasyka: po prostu nie rozumiemy marketingu 
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- empir
- zahartowany metalizator
Przecież każde dziecko do pewnego wieku zbiera figurki.
Wystarczy zrozumieć dla kogo adresowany jest produkt i po sprawie
Wystarczy zrozumieć dla kogo adresowany jest produkt i po sprawie

- ŚWIAT BEZ KOŃCA

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.