Pokój AA

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

Re: Pokój AA

15-02-2025, 00:15

mocny2_3 pisze:
14-02-2025, 23:57
Nie, nie poszedłem. pogubiłem sie do tego stopnia w tym wszystkim że zarówno ja jak i ona zakończymy niedługo żywot samobójem.A ostrzegała mnie moja psycholog trzy lata temu że jak trafie na kogoś słabego i go skrzywdze to może sie skończyć tragicznie.Nie pije już jak ostatnio, raz a może dwa razy w tygodniu po 3 browarki i tyle ale za to psycha siadła, rano wstaje i mam kołattanie, cała klatka piersiowa chodzi, nie jestem w stanie tego opanować, poczucie winy tak bardzo rozpierdala głowe że to nie macie pojęcia.Gdybyście znali całą historie to raczej zostałbym zmieszany z gównem, uczyniłem ze swojego i jej życia wegetacje.Ja nie wiem jak ja mam to zakończyć, poprostu nie wiem.
Chłopie, nie chcę być niemiły. Ale skoro Ty spierdoliłeś, to po chuj ją w to ciągniesz? Jeśli to dobra dziewczyna, to daj jej spokój. Tak po prostu. Czy Ty nie widzisz, co robisz?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

15-02-2025, 00:27

Suchaj mój imienniku, ona jest wjebana w to od początku, to jest tak pojebana sytuacja że twoja głowa tego napewno nie ogarnie
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

15-02-2025, 00:30

mocny2_3 pisze:
15-02-2025, 00:27
Suchaj mój imienniku, ona jest wjebana w to od początku, to jest tak pojebana sytuacja że twoja głowa tego napewno nie ogarnie
Nie mówisz (może i dobrze), to i nie wiem. Moja głowa sporo ogarnie. Ale nadal, kurwa. Znów, bez obrazy, ale wygląda to tak, że niestety to Ty ciągniesz ją w dół, nie ona Ciebie. Bawcie się, jeśli chcecie. Ale trochę szkoda konsekwencji.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

15-02-2025, 00:35

Masz racje, ja ją ciągne w dół.Problem w tym że ja nie potrafie powiedzieć stop choć ona mi mówi codziennie że mam jej dać spokój, to jest tak pojebane że poprostu każdego dnia kłade sie spać z płaczem a jedyne co pomaga to sie zamulić alko.Rano człowiek z kolei wstaje z palpitacją serca, ostatnio nawet robotę zaniedbałem.To jest totalnie pokurwiona sytuacja, nikt tego nie zrozumie a nie bede tu opisywał bo wrzucałem foty owadów i pająków i pewnie cześć z innych grup na fb mnie kojarzy
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

15-02-2025, 00:52

Panie, ja po pijaku zrobiłem naprawdę dużo nieciekawych rzeczy. Z wielu nie jestem dumny. Nie musisz opisywać. Przecież czasami naprawdę wiadomo, co trzeba zrobić. Po prostu dać spokój. Będzie bolało, no tak już kurwa jest. Skoro jest tak fantastyczna, jak to opisywałeś, to zasługuje na dobre życie. A nie na to, co Ty tu przedstawiasz. Sam to dobrze wiesz. Ja też jestem gdzieś tam w takiej pokurwionej sytuacji, zrobiłem pełny odwrót i tak naprawdę będzie lepiej.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

15-02-2025, 00:55

Tylko ja po pijaku niczego nie robiłem ,ja po pijaku odreagowuje i sie użalam, cała reszta była na trzeźwo.Kończe ten temat bo to wygląda tak że ja sobie pisze a wy sie domyślacie, nie bede opisywał tak chorej sytuacji.Powiem tak, tkwie w mega kłamstwie
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

15-02-2025, 01:16

mocny2_3 pisze:
15-02-2025, 00:55
Tylko ja po pijaku niczego nie robiłem ,ja po pijaku odreagowuje i sie użalam, cała reszta była na trzeźwo.Kończe ten temat bo to wygląda tak że ja sobie pisze a wy sie domyślacie, nie bede opisywał tak chorej sytuacji.Powiem tak, tkwie w mega kłamstwie
No to wszystko jest na Tobie. Panie Kolego, postaraj się, nie chcę później przeczytać o jakimś chorym double suicide. Ty jesteś za dobry, żeby tak się to skończyło, a ona na to nie zasługuje. Siły życzę.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

15-02-2025, 08:20

mocny2_3 pisze:
15-02-2025, 00:35
ja nie potrafie powiedzieć stop choć ona mi mówi codziennie że mam jej dać spokój,
nie bądź stulejarzem i daj babie spokój po prostu
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

18-02-2025, 21:30

Jestem totalnie uzależniony od biznesowych spraw. Mam wiecznie kogoś na telefonie. Za 3 lata Forbes umieści mnie na liście 1 tys najbogatszych Polaków. Mocno na to pracuje. Tak będzie ale nie wiem czy do tego czasu nie ochujeje. Mówili wszyscy ze jak jesteś milionerem jest spokój. Chuja prawda. Kurwa. Masz tyle na głowie. Albo po prostu jestem kurwa debilem i w taki nieumiejętny sposób prowadzę swoje firmy. Może być.

W każdym bądź razie robię podcast dla Forbes. Będzie się działo

Ulalala la.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.

https://www.kancelaria-pionier.pl/

https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

19-02-2025, 09:27

tomaszm pisze:
18-02-2025, 21:30
Jestem totalnie uzależniony od biznesowych spraw. Mam wiecznie kogoś na telefonie. Za 3 lata Forbes umieści mnie na liście 1 tys najbogatszych Polaków. Mocno na to pracuje. Tak będzie ale nie wiem czy do tego czasu nie ochujeje. Mówili wszyscy ze jak jesteś milionerem jest spokój. Chuja prawda. Kurwa. Masz tyle na głowie. Albo po prostu jestem kurwa debilem i w taki nieumiejętny sposób prowadzę swoje firmy. Może być.

W każdym bądź razie robię podcast dla Forbes. Będzie się działo

Ulalala la.
Są tacy, którym się sra bez nadymania i tacy, którzy muszą jebać. W obu grupach są tacy którzy mają kasę i tacy bez niej.

Czasem to kwestia losu, ale też i każdy ma wybór.

Zgrzeszyłbym mówiąc że mi źle, ale jebać też muszę, łepetyną, nie łopatą. Ale gdybym musiał łopatą to bym jebał.
Trochę jestem uzależniony od robienia kasy, choć na małą skalę, dorabiam sobie serami, kiełbasami, jajkami, sprzętem wędkarski i destylacją. Do tego kilka razy na giełdzie - ot dla hobby - nie dla przeżycia. Strasznie mnie to kręci i wykorzystuję każda okazję. Ale podkreślam to drobiazgi zasadniczo.

Uzależniony jestem od alko i postanowiłem się zabrać za siebie. 4 miechy bez kropelki, w trakcie terapii indywidualnej i grupowej.
Taki los.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
tomaszm

19-02-2025, 09:42

Elegancko. Ja jako dodatkowe zajęcie mam skup nieruchomości, robię pod to dokumentację prawnicza i sprzedaje pod inwestora.

Teraz głównie pod branże zbrojeniowa.

Moj wspólnik produkuje amunicję i bron więc no tak to wygląda.

Czasem organizuje mordobicie po klubach :)

Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

19-02-2025, 09:51

tomaszm pisze:
19-02-2025, 09:42
Elegancko. Ja jako dodatkowe zajęcie mam skup nieruchomości, robię pod to dokumentację prawnicza i sprzedaje pod inwestora.

Teraz głównie pod branże zbrojeniowa.

Moj wspólnik produkuje amunicję i bron więc no tak to wygląda.

Czasem organizuje mordobicie po klubach :)
Znaczy grubsze $$$ :D

Wszystkie Tomki to fajne chłopaki ;)
Powodzenia i dozo może kiedyś na koncercie.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
tomaszm

19-02-2025, 09:52

Jasne. Bardzo chętnie. Jak coś 7 czerwca robię imprezę w Poznaniu. Można coś wychylić itp wstęp dla znajomych jest bezpłatny więc jak coś to tym się nie martw.

Awatar użytkownika
Sybir

19-02-2025, 11:12

domeldoom pisze:Uzależniony jestem od alko i postanowiłem się zabrać za siebie. 4 miechy bez kropelki, w trakcie terapii indywidualnej i grupowej.
Taki los.
tomaszm pisze:Jak coś 7 czerwca robię imprezę w Poznaniu. Można coś wychylić itp
Tomasz, na litość - ogarniaj.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
tomaszm

19-02-2025, 11:13

Mech zawsze można się napić mineralnej chociaż nie jest to specjalnie realne. Jak w każdym boksie butelka whisky. Wódki i szampana. Heh wychodzę z założenia że ma być na bogato wśród gości.
Ostatnio zmieniony 19-02-2025, 11:17 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

19-02-2025, 11:17

Sybir pisze:
19-02-2025, 11:12
domeldoom pisze:Uzależniony jestem od alko i postanowiłem się zabrać za siebie. 4 miechy bez kropelki, w trakcie terapii indywidualnej i grupowej.
Taki los.
tomaszm pisze:Jak coś 7 czerwca robię imprezę w Poznaniu. Można coś wychylić itp
Tomasz, na litość - ogarniaj.
Jak się, życzy nieboszczykowi z Djevel : "Szerzę zyczę mu takiej muzyki jak komponuje. Siedzi w klimatach, To najważniejsze." to z tym ogarnięciem może być ciężko.

ps. Zawsze jak do tego wracam, pomimo tragiczności sytuacji, nie jestem w stanie ... a zresztą ...
Ostatnio zmieniony 19-02-2025, 11:18 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
tomaszm

19-02-2025, 11:18

Heh no tu się nie popisałem.

Nie wiedziałem że nie żyje bo postów nie przeczytałem.

Awatar użytkownika
Ascetic

19-02-2025, 11:26

Nie moje zdrowie, jak sam piszesz masz ambitne plany, które przy takim trybie życia możesz nie być w stanie zrealizować. Ok, właściwie nic mi do rzeczy. Inne sprawy, prywatne też nie do opiniowania przeze mnie. Piszę to po raz ostatni, wyzłośliwiać się też nie będę, właściwie z pewnego rodzaju troski, jako koleś 10 lat starszy, po różnych przejściach, z różnymi doświadczeniami, w tym, tymi z domu rodzinnego: może jednak pora zwolnić, i nie chodzi o robotę. Na tym kończę, ten wątek, bo każdy sobie sam pisze te swoje historie, a pierdolenie z boku, nawet dobrze nastawionych, mogą być czasem askuteczne, wręcz irytujące. Tyle.
Poro
tomaszm

19-02-2025, 11:35

Ascetic pisze:
19-02-2025, 11:26
Nie moje zdrowie, jak sam piszesz masz ambitne plany, które przy takim trybie życia możesz nie być w stanie zrealizować. Ok, właściwie nic mi do rzeczy. Inne sprawy, prywatne też nie do opiniowania przeze mnie. Piszę to po raz ostatni, wyzłośliwiać się też nie będę, właściwie z pewnego rodzaju troski, jako koleś 10 lat starszy, po różnych przejściach, z różnymi doświadczeniami, w tym, tymi z domu rodzinnego: może jednak pora zwolnić, i nie chodzi o robotę. Na tym kończę, ten wątek, bo każdy sobie sam pisze te swoje historie, a pierdolenie z boku, nawet dobrze nastawionych, mogą być czasem askuteczne, wręcz irytujące. Tyle.

Tomku nie da się zwolnic. Nie w momencie kiedy to wszystko jest tak nakręcone. Wiesz ze pieniądze nie śpią. Ja nie umie żyć inaczej. Możesz się śmiać,kpić, pisać że jestem pojebany ale za 3 lata jak wjebie się na giełdę to bank rozbije. Bo jestem pierdoleniety ambicjonalnie. Nie potrafię bez tego żyć. Kurwa no po prostu nie potrafię.
Ostatnio zmieniony 19-02-2025, 11:40 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Triceratops

19-02-2025, 11:39

Niedawno pisales co w stylu, ze "jeszcze pare lat" i to pierdolniesz, oddasz komus i udasz sie na zasluzony wypoczynek. Nie chce mi sie szukac czy to bylo za 2,3 czy 5 lat, ale przed 40 na pewno
woodpecker from space
ODPOWIEDZ