ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Myśliwi z siebie czy raczej włodarze tego kraju gdzie bezskutecznie próbują regulować środowisko i kończy się to ponownym fiaskiem?
Możesz też wygooglac sprawe jak skończyła się dla jednego aktywisty nota bene adwokata z zawodu u nas na wsi.
Ja sobie życia bez nich nie wyobrażam. W zeszłym tygodniu składałem zeznania w prokuraturze perzez 3 godziny bo się odpalili w telewizji tylko tam już reportaż dotyczy bezpośrednio mojej osoby wiec pozwolę sobie go nie wklejać.
To z biegiem czasu wszystko umieszcze ale nie teraz, nie ten moment, to się rozwija za szybko.
Nudy nie ma. TO na pewno. Chujowo się ogłada własna gębę w telewizji jak robią z ciebie bandytę ale spokojnie.
Możesz też wygooglac sprawe jak skończyła się dla jednego aktywisty nota bene adwokata z zawodu u nas na wsi.
Ja sobie życia bez nich nie wyobrażam. W zeszłym tygodniu składałem zeznania w prokuraturze perzez 3 godziny bo się odpalili w telewizji tylko tam już reportaż dotyczy bezpośrednio mojej osoby wiec pozwolę sobie go nie wklejać.
To z biegiem czasu wszystko umieszcze ale nie teraz, nie ten moment, to się rozwija za szybko.
Nudy nie ma. TO na pewno. Chujowo się ogłada własna gębę w telewizji jak robią z ciebie bandytę ale spokojnie.
-
- w mackach Zła
-
Z pozdrowienia dla Chłopaków.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tomasz pakuj mandzur, nadchodzi jester i jego kandydatyszcze
woodpecker from space
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Ooo, Panie, co tu się odjebało?!
https://www.o2.pl/informacje/mial-13-pr ... 544163104a
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- empir
Biejat mnie nie kręci ale postulat imho słuszny. Dodałbym do tego zakaz polowania po spożyciu.
- WaszJudasz
Sgt. Barnes pisze: ↑11-02-2025, 14:13Ooo, Panie, co tu się odjebało?!
Właśnie wtedy do Szpitala Pomnik Chrztu Polski w Gnieźnie trafił mężczyzna w średnim wieku

Wszystko jasne, wpadł do chrzcielnicy.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- 10,5
- postuje jak opętany!
Bingo.
%%%
Nono.
- Sgt. Barnes

Tak przy walęwtyłkach

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
-
- rasowy masterfulowicz
- TheDude
^
Niech szuka też przy okazji bursztynowej komnaty i Atlantydy. Szanse na pozytywny finał są podobne jak ze znalezieniem pana, który się skusi na takiego stwora
Niech szuka też przy okazji bursztynowej komnaty i Atlantydy. Szanse na pozytywny finał są podobne jak ze znalezieniem pana, który się skusi na takiego stwora

-
Nigdzie się nie pakuję. W/w osobniczke znam bo mamy gdzieś tam spięcia z Jej otoczeniem. Tzn bluzgaja po mediach społecznościowych i to dotyczy już bezpośrednio mnie co mnie irytuje - ile można ale ja robię swoje. Ostatnio skarżyli się na mnie do Marszałka Województwa jaki jestem niedobry i w ogóle
Połowa tego co pewna Pani poseł przytoczyła to bzdury w swojej interwencji poselskiej ślac te bzudry do Marszałka Województwa. No ale poklask jest na mediach społecznościowych im się wydaje ze to mnie wzrusza. Otóż nie.
Kiedyś każdy wyrywany post na tych ichniejszych mediach społecznościowych ad personsm do mnie powodował u mnie wkurwienie i wzrost ciśnienia. Teraz pogardę. W każdym bądź razie jedziemy na grubo mówić po młodzieżowemu.
Nic nie wskazuje na to ze sytuacja może się uspokoić. Dziwnym jest to że np jak ustalam strefy podatków które odprowadzamy a to sa duże kwoty dla poszczególnych gmin temat zanika i każdy w pas się kłania. A cichaczem potrafią tak oplierdolic skórę... Pieniądze nie śmierdzą. Hipokryzja level expert.
Ja nie twierdzę ze pewne rzeczy w lowiectwie nie muszą się zmienić. Muszą. Tak samo dotyczy to branży odszkodowań w dwóch obszarach w których się na codzień poruszam. Kurwa ale z głową. Nie z pianą na ryju.
W ten sposób jak się te środowiska atakuje to dziwne ze nie lobbuja. Kurwa.
Pierwsza sytuacja z brzegu - pierwszym atakującym nasz pismem jest Newsweek, ludzie którzy chcą żebym prowadził im podcast, - nie ma sprawy, poprowadzę. W ramach Forbsa i kancelarii prawniczych. Doskonale wiedzą w jakim środowisku jestem, znają wszystkich z naszego otoczenia i pchają się - Chłopaki mają pieniądze bo w naszym kółku są ludzie co zarabiają prywatnie po 30 mln zl rocznie. Dosłownie i poczuli pieniądze. Gdzie w najnowszym wydaniu bluzgaja na nas artykule ze jesteśmy jakaś ta grupa wpływowa i jak zapytałem czy nie zwariowali - nie bierzcie tego do siebie...
Ja zwariowałem czy to obłuda sięgająca zenitow.?
Środowisko co nas atakuje w prasie prosi nasze środowisko które obsmarowuje o pieniądze? Masz wątpliwości kup nowego Newsweeka.
Ostatnio zmieniony 18-02-2025, 00:34 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- rasowy masterfulowicz
Wiecie co jest zabawne? głos mieszczuchów w sprawach lasu, to jak próbować anal mimo że sie brzydzi rowa.Prosze sie odpierdolić od myśliwych i od gospodarki leśnej o której brudasy nie macie pojęcia klepiąc te swoje wypociny wprost z DREWNIANEGO fotela z podstawionym pod miske flaków DREWNIANYM stołem, jebane cepy
-
Ja po części rozumiem też ludzi negatywnie nastawionych. Nigdy w tym całym środowisku nie byli i dla nich pomór świń czy zjadliwa ptasia grypa to temat na bekę. Wypadki ze zwierzyna leśna to też temat dla beki. Po czym wpierdalają schabowego ale nie zastanawiaja się na nad tym czy ktoś zadbał o to żeby to mięso do niego trafiło na talerz zdrowe. Inspektorat weterynaryjne wydaje zarządzenia żeby myśliwi mogli se postrzelać.
Jedzenie klatkowych kurczat zakupionych w siakies masowej sieci co nie widziały światła dziennego i są faszerowane antybiotykami im nie przeszkadza. I Idą na masowa rzeź, tak jak świnie. Ale zabicie dzika z rąk myśliwego staje się nie humanitarne. Zapytam - w jaki sposób wartościowac śmierć zwierzęcia?
Gorsze jest zabcie zwierzęcia jednym strzałem czy sztuczna hodowla i zabijanie go prądem?
Zawsze mnie zastanawiaja postulaty środowisk prolife jak rożnicuja życie. Jeśli myśliwi ustrzeli kaczkę na obiad to czym to się kurwa różni poza tym że ta kaczka co zakupiłeś w Lidlu zginęła z rąk poprzednich oprawców? Poza tym ze do tego ręki nie przylozyles....
A nawet jakby wątpię żeby przeciętnik co robi sobie rosół z kaczki w niedzielę się zastanawiał - czy ta kaczka została zabita prądem czy ustrzelona - Who cares, rosół ma wyjść dobry.
Ale ten sam będzie dupe zawracać że środowiska myśliwych to pojeby po czym to kaczkę wpierdoli wespół z rodziną przy niedzielnym obiedzie.
Jedzenie klatkowych kurczat zakupionych w siakies masowej sieci co nie widziały światła dziennego i są faszerowane antybiotykami im nie przeszkadza. I Idą na masowa rzeź, tak jak świnie. Ale zabicie dzika z rąk myśliwego staje się nie humanitarne. Zapytam - w jaki sposób wartościowac śmierć zwierzęcia?
Gorsze jest zabcie zwierzęcia jednym strzałem czy sztuczna hodowla i zabijanie go prądem?
Zawsze mnie zastanawiaja postulaty środowisk prolife jak rożnicuja życie. Jeśli myśliwi ustrzeli kaczkę na obiad to czym to się kurwa różni poza tym że ta kaczka co zakupiłeś w Lidlu zginęła z rąk poprzednich oprawców? Poza tym ze do tego ręki nie przylozyles....
A nawet jakby wątpię żeby przeciętnik co robi sobie rosół z kaczki w niedzielę się zastanawiał - czy ta kaczka została zabita prądem czy ustrzelona - Who cares, rosół ma wyjść dobry.
Ale ten sam będzie dupe zawracać że środowiska myśliwych to pojeby po czym to kaczkę wpierdoli wespół z rodziną przy niedzielnym obiedzie.
- Triceratops
To bardzo powarzna kandydatyszcze, ja bym jej nie lekcewarzyl xD Miedzy piciem sojowego latte z posypka dyniowa moze znowu zaczac grozic. Jester jest w bojowklach na pewnotomaszm pisze: ↑17-02-2025, 23:46Nigdzie się nie pakuję. W/w osobniczke znam bo mamy gdzieś tam spięcia z Jej otoczeniem. Tzn bluzgaja po mediach społecznościowych i to dotyczy już bezpośrednio mnie co mnie irytuje - ile można ale ja robię swoje. Ostatnio skarżyli się na mnie do Marszałka Województwa jaki jestem niedobry i w ogóle
woodpecker from space
- WaszJudasz
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
Okopres portal który dosłownie fabrykuje połowę artykułów. Heh szkoda gaddac.
Skąd w ogóle przekonanie ze zrobił to jakiś myśliwy?
Skąd w ogóle przekonanie ze zrobił to jakiś myśliwy?
- Triceratops
No wlasnie chcialem to napisac xD przeciez to gowno bez kroplowki z USA teraz zdechnie
woodpecker from space
- WaszJudasz
A kto niby łazi po lesie z bronią i komu wiecznie dziki mylą się z każdym innym zwierzęciem, ludzi nie wyłączając?
-
Każda jedna osoba. Dosłownie co ma dostęp do broni. Okopres jest wybitna agenda fabrykowania pierdół internetowych.
Heh jakkolwiek to dziwnie zabrzmi to sa artykuły generowane nie wiem na czyj interes bo się na tym nie znam.
Wiesz ze w myslistwie jest mniej przypadków smiertlenych jak np wśród czynnie działających piekarni?
Na polskich budowach jest dosłownie 15000 % więcej zdarzeń z skutkiem śmiertelnym.
Wiesz ze 16000 myśliwych dziennie poluje i większym prawdopodobieństwem jest ze zabijesz się na hulajnodze?
Wyobraź sobie ze reglamentacje zwierzyny oddajesz w ręce np rolników którzy sa w stanie zabijać byle interes im się w inwentarzu zgadzał i sa np w stanie wnyki postawić wokół gospodarstw robiąc to na tle swoich możliwośći?
Umiesz sobie wyobrazić ten rozpierdol? Ja nie umie.
Ciekawy jestem ile byłoby przypadków ze skutkiem śmiertelnym gdyby rolnikom oddać możliwość oddawania strzałów do zwierzyny.... ja jebię.
Heh jakkolwiek to dziwnie zabrzmi to sa artykuły generowane nie wiem na czyj interes bo się na tym nie znam.
Wiesz ze w myslistwie jest mniej przypadków smiertlenych jak np wśród czynnie działających piekarni?
Na polskich budowach jest dosłownie 15000 % więcej zdarzeń z skutkiem śmiertelnym.
Wiesz ze 16000 myśliwych dziennie poluje i większym prawdopodobieństwem jest ze zabijesz się na hulajnodze?
Wyobraź sobie ze reglamentacje zwierzyny oddajesz w ręce np rolników którzy sa w stanie zabijać byle interes im się w inwentarzu zgadzał i sa np w stanie wnyki postawić wokół gospodarstw robiąc to na tle swoich możliwośći?
Umiesz sobie wyobrazić ten rozpierdol? Ja nie umie.
Ciekawy jestem ile byłoby przypadków ze skutkiem śmiertelnym gdyby rolnikom oddać możliwość oddawania strzałów do zwierzyny.... ja jebię.