Pokój AA

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

Re: Pokój AA

19-02-2025, 21:41

;)
tomaszm

19-02-2025, 21:56

Spoko loko. Dam znać jak będzie podcast z Forbes. Bo chce o tym pogadać. Bo to ważne tematy.

Zajebiscie ważne moim zdaniem. Wszystko zależy od redakcji Forbes. Na ile dostanę przyzwolenie. Ja wale prosto z mostu. Kurwa no solace.

To się nazywa uczciwość z własnymi przekonaniami..
Które mało kto ma. Heh

Strefa komfortu. Wygodne życie. Pytamy się ziomka w kole łowickim. Po co tu jesteś? Zabiłeś jakieś zwierzę czy wujek nawkręcał co tych banialókow jakie to środowisko myśliwych jest wspaniała rodzina. Zabijesz jak dam Ci bron?

Odbezpiecze bron i Ty pociągniesz za spust. Zabijesz zwierzę. Odbierzesz mu życie. Tak czy nie. To np tyle w myslistwie osób co próbują dzieci angażować. Jestem totalnym przeciwnikiem.

Absolutnie totalnym.

Powiedzmy sobie szczere - myslistwo to zabijanie, z różnych przyczyn czy to budowa nowej infrastruktury drogowej, zabudowań, walka z chorobami zwierzęcymi. Nie ważne. To zabijanie. Legitymację sami sobie tworzymy

Ktoś np powie nieprawda - ostatni odstrzał pod inwestycje został mi zlecony z ramienia Koalicji Obywatelskiej.

Ba wszyscy się tam podpisali.

Jak powiedziałem ze s 11 może przebiegać wzdłuż wymyslacza tam gdzie mieszkam - mi to nie przeszkadza. To są inwestycje krajowe. Władze lokalne Platformy Obywatelskiej. Wymyśliły alternatywę. Alternatywę co wyjebuje hektary lasów, wywłaszczenia i mord paru tysięcy zwierzat.

Pewnie jeszce mi by zapłacono za zabicie tych zwierząt. W życiu kurwa. O forsuja to dlaczego - bo z deweloperami sa dogadani.

Dzwoni do mnie poseł KO. Chciałem ci Tomek pogratulować sukcesów, wiesz ze my jak bracia,zdjęcie se zrobimy razem,będzie super...

Gdzie Wasze stanowisko odnośnie s11. Przemek mieszkasz ode mnie 100 metrów w lini prostej i zajebałeś.

Pultacie się po mediach a wy kurwa nie macie pół prawnika co to ogarnia.

Można było się odwołać od decyzji Rdos. Można nawet było wykonać własne opinie dla inspektoratu. Wszystko można było zrobić. Wszytko przespali

Czasem się zastanawiam czy dla władz nasze wsi j nie zrobić obsługi prawniczej
Darmowej
Od serca.

Jeśli mają pod powiatowa auslpicja moja Kancelarie to ja naprawdę pomogę i złotówki nie wezmę.

Czasem mam wrażenie ze burmistrzowi głupio jest poprosić o pomoc. Gdzie złotówki bym nie wziął w takiej sprawie.

Zaproponowano mi żebym odstrzelił parę tysięcy zwierzyny wraz z Kolegami . Jeszcze po nocac h miałbym spać spokojnie. Nigdy w życiu. Tzw dobre ogółu - możemy tu prowadzić drogę ekspresowa..mhm zajebiscie. Zabiłbym pół zwierzęcia to w lustro sobie bym nie spojrzał a sumienie by mnie zgwałcilio.

Ale tak sobie posłowie KO uplierdolili.

Mi się wydaje ze polegnę bo przespali terminy i tylko łysym chujem machają. Oby

Znam się z chłopami i myślę że ta s11 rgo jakiś chory wariant. Inwazyjny w środowisko. Szkodliwy dla wszystkich.

Ja nie zabije pół zwierzyny jeśli platformersi ugrają ta swoją chorą koncepcję.
Ostatnio zmieniony 19-02-2025, 23:40 przez tomaszm, łącznie zmieniany 21 razy.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

19-02-2025, 22:30

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
19-02-2025, 17:25
Problemu do tego momentu nie było, chociaż to było dziwne już, ale problem wkrótce się zaczął, bo okazało się, że auto akurat nie działało, więc muszę go gdzieś podwieźć. Gdy tylko wsiadł, natychmiast zaczęły się jakieś przykre uwagi o moim samochodzie, niby żartem, ale to było takie :toxic: raz, drugi i trzeci, "jak zatankujesz to podwoi się wartość" itp. W końcu mu wygarnąłem, że jak mu nie pasuje, to może dalej iść na piechotę, i się zamknął.
Było wypierdolić typa na przystanku. Przeciętny tramwaj jest dość kosztowny, gość na pewno od razu lepiej by się poczuł.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

20-02-2025, 06:58

tomaszm pisze:
19-02-2025, 21:33
Cieszył się. Miał poczucie bezpieczeństwa. Ja nie mam tego obecnie W tej chwili generując na usługach prawnych 50 mln przychodu po wszystkich spółkach nie mam tego bezpieczeństwa.. Coś się zesra, coś jebnie i mnie nie ma. Te wszystkie Forbsy chuj strzeli.

Niestety nie stać mnie na niezależność finansowa. A bardzo bym chciał.

Mam w chuj kredytów, ludzie u mnie mają kurwa tyle zobowiązań że tak byś nie uwierzył. Otwieram linie kredytowe żeby finansować problemy innych ludzi.

No to taka pojebana branza ale wyciągam ludzi z gówna gdzie tracą majątki.

I robię to zajebiscie skutecznie.

Jeśli ktoś tam się wysra i napisze na mój temat - hola, hola zarobiłeś prywatnie w zeszłym roku 3 mln złotych. To wiesz mi te pieniądze są już dawno w obrocie.
trzeba ci przyznac, że mniemanie o sobie masz ogromne jak na kredyciarza, niewolnika na zydowskiej smyczy :hahaha: leszczyk
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

20-02-2025, 07:03

.
Ostatnio zmieniony 20-02-2025, 07:27 przez domeldoom, łącznie zmieniany 1 raz.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

20-02-2025, 07:07

Sybir pisze:
19-02-2025, 11:12
domeldoom pisze:Uzależniony jestem od alko i postanowiłem się zabrać za siebie. 4 miechy bez kropelki, w trakcie terapii indywidualnej i grupowej.
Taki los.
tomaszm pisze:Jak coś 7 czerwca robię imprezę w Poznaniu. Można coś wychylić itp
Tomasz, na litość - ogarniaj.
Heh. Dzięki, ale luz. Na imprezę, gdzie piją mogę iść. Pił nie będę. Z tym nie ma problemu ;)
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

20-02-2025, 07:17

Triceratops pisze:
19-02-2025, 13:51

Bez silowni....dom bez silowni to jak dom bez kotlowni....bez sensu. Najlepsze imprezy sa na silowni
Racja :D
Włala kurde:

https://www.sfd.pl/Moja_si%C5%82ownia-t837902.html
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

20-02-2025, 08:10

Nie na nic fajniejszego jak wstac o 5 rano, jebnac kawele z masele i isc na swoja silke. Fajne psko, Moja bardziej true raw xd, wklejalem kiedys

Tomasz kiedys morsowal, cos tam cwiczyl na silce ale to juz historia, teraz wuda i faje
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

20-02-2025, 10:15

domeldoom pisze:
Triceratops pisze:

Bez silowni....dom bez silowni to jak dom bez kotlowni....bez sensu. Najlepsze imprezy sa na silowni
Włala kurde:

Szacun Monsieur. Jedyny minus takiej siłki na poddaszu/strychu to, ze w zimie w dresiwo trza wskoczyć, bo pizga ;)
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

20-02-2025, 10:24

Jimmy Boyle pisze:
domeldoom pisze:
Triceratops pisze:

Włala kurde:

Szacun Monsieur. Jedyny minus takiej siłki na poddaszu/strychu to, ze w zimie w dresiwo trza wskoczyć, bo pizga ;)
W chwili obecnej jest już przeniesiona na inny strych, gdzie jest ciepło itd.
A na tamtej to było przejebane, ale w lecie, bo goła blacha i było pewnie z 50 stopni w lecie :)
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

20-02-2025, 10:40

Triceratops pisze:
Nie na nic fajniejszego jak wstac o 5 rano, jebnac kawele z masele i isc na swoja silke. Fajne psko, Moja bardziej true raw
Sęk ju :)
Wstaję o 4.50, kawa owszem, ale bez masła, bo jadam od 9 do 17.
Triceratops pisze:
teraz wuda i faje
To brzydko i niezdrowo :D
Awatar użytkownika
Triceratops

20-02-2025, 10:43

domeldoom pisze:
20-02-2025, 10:24
Jimmy Boyle pisze:
domeldoom pisze:

Włala kurde:

W chwili obecnej jest już przeniesiona na inny strych, gdzie jest ciepło itd.
A na tamtej to było przejebane, ale w lecie, bo goła blacha i było pewnie z 50 stopni w lecie :)
Ja tak mam, w lecie piekarnik w zimie chlodnia, ale co nie zabije to wzmocni xD zimno w ogole mi nie przeszkadza
woodpecker from space
tomaszm

20-02-2025, 14:36

Triceratops pisze:
Nie na nic fajniejszego jak wstac o 5 rano, jebnac kawele z masele i isc na swoja silke. Fajne psko, Moja bardziej true raw xd, wklejalem kiedys

Tomasz kiedys morsowal, cos tam cwiczyl na silce ale to juz historia, teraz wuda i faje
No nie wiem:) . Właśnie wróciłem z trasy z Młodym którego noszę na plecach z 6 godzinnej trasy i leczę kręgosłup blakajac się po karnonowskich górach. Za godzinę idziemy dalej. Karkonosze są wspaniałe.

Taka dziś trasa szedłem której nie znałem a tyle lat tu jeżdżę. Dupa urwana. Bajka.
Awatar użytkownika
Mass-Turbo
postuje jak opętany!

20-02-2025, 15:10

W Karkonoszach na karku się nosi.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

20-02-2025, 17:24

Nasum pisze:
19-02-2025, 19:11

Dobra historia. Z ciekawości, jaka to była fura?

To, że nie działała i prosił o podwózkę, to chyba najgorszy strzał w kolano jaki mógł sobie zafundować. Auto za kwotę X, której nie zdradził nikomu tylko Tobie, bo go o to nie pytałeś, stoi w garażu i ładnie wyglada, ale dupę musi wozić autem Y, które pewnie kosztuje tyle, co akcesoria w jego bryce marzeń. ( bez urazy dla Twojego samochodu ). A za takie niewybredne komentarze, niby zabawne, niby uszczypliwe, to wyjebałbym go za drzwi i odjechał sprzed ryja.
Jaka to była fura... Nie mam pojęcia;) Smukła;) Dla mnie marki samochodów to jak równania matematyczne, wchodzi jednym uchem, a wychodzi drugim...
Co do wyjebania za drzwi, to niestety nie było to takie proste... To mój brat :copium:
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

20-02-2025, 17:29

Triceratops pisze:
19-02-2025, 21:31
I co bys wtedy zrobil? Jadlbys te pieniadze czy palil w ognisku?
Kiedys pisalem juz, robilem u typa co byl chyba 6 czy 7 w Forbesie, nie mieli nawet jego zdjecia do rankingu, wydzwaniali i blagali o fotke. Gale oczywiscie osral cieplym kalem. Typ codziennie przychodzil na zakladowa stolowke i jadl to co reszta ludzi, polowa nie wiedziala, ze to on, zwyczajny facet niewyrozniajacy sie z tlumu.
Nie pamiętam już w której książce była ta historia... Generalnie chodziło o to lotniskowiec US który mimo że był najnowszy, miał strasznie słaby performance załogi. Przypisano go do nowego kapitana (czy jaki tam akurat pasuje stopień, nie pamiętam), który pierwsze kilka dni obserwował i zauważył, że oficerowie mają oddzielną kolejkę w stołówce, idą pierwsi przed wszystkich. On sam więc stanął w zwykłej kolejce. Próbowali mu oficerowie tłumaczyć, że nie musi, ale powiedział tylko, że według niego tak jest w porządku. Następnego dnia wszyscy oficerowie stali w jednej kolejce, a po jakimś czasie i kolejnych zmianach lotniskowiec wybił się na pierwsze miejsce w performancie :fakty:
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

20-02-2025, 17:32

domeldoom pisze:
Włala kurde:

Szanuję, aczkolwiek jak widzę te prześwity w dachu, to czuję, że zimą mocno zachęcają do szybkiej rozgrzewki:D
Awatar użytkownika
Triceratops

20-02-2025, 19:04

Jak dla mnie full pro ta silownia, bo u mnie to wiater hula doslownie.

Ale druga rzecz, ze jak majac taka pakernie i bedac na kwachu zbladziles domel w alkohole? Przeciez na kwachu jest "wlasciwa czynnosc muzgu" xDe??
woodpecker from space
Nasum

20-02-2025, 19:19

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
20-02-2025, 17:29

Nie pamiętam już w której książce była ta historia... Generalnie chodziło o to lotniskowiec US który mimo że był najnowszy, miał strasznie słaby performance załogi. Przypisano go do nowego kapitana (czy jaki tam akurat pasuje stopień, nie pamiętam), który pierwsze kilka dni obserwował i zauważył, że oficerowie mają oddzielną kolejkę w stołówce, idą pierwsi przed wszystkich. On sam więc stanął w zwykłej kolejce. Próbowali mu oficerowie tłumaczyć, że nie musi, ale powiedział tylko, że według niego tak jest w porządku. Następnego dnia wszyscy oficerowie stali w jednej kolejce, a po jakimś czasie i kolejnych zmianach lotniskowiec wybił się na pierwsze miejsce w performancie :fakty:

Tego nie słyszałem, ale kojarzę inna opowiastkę o lotniskowcu ( na ile prawdziwa, nie mnie oceniać ). Rzecz działa się też na stołówce i obok osoby która snuła opowieść siedział samotnie przy stoliku jakiś oficer który zawiadywał sterem ( nie, nie sternik, jakiś oficer który koordynuje kurs statku, coś w tym stylu ). Więc oficer ponoć był po służbie, czy w trakcie służby, przymknął oczy a przez okno promienie słońca obejmowały jego twarz, co powodowało jego rozdrażnienie, bo świeciło mu prosto w oczy. Wziął więc radio i wydał dyspozycje zmiany kursu, po czym cały kolos obrócił sie tak, że promienie padały już po chwili pod innym kątem ( sens tej przypowieści był taki, że koleś miał łeb jak sklep, że siedząc w stołówce wiedział jak obrócić to monstrum, by nie świeciło mu w oczy....a że zmiana kursu na środku oceanu to nie zawracanie na trzy na krajowej drodze, to jest to całkiem mozliwe. Czy prawdziwe...? Chuj wi.) Sorry za offtop
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

21-02-2025, 06:20

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
20-02-2025, 17:32
domeldoom pisze:
Włala kurde:

Szanuję, aczkolwiek jak widzę te prześwity w dachu, to czuję, że zimą mocno zachęcają do szybkiej rozgrzewki:D
Zimno jest spoko, ciepło zabija. Mnie przynajmniej.
ODPOWIEDZ