A to jeszcze lepsze:

Przypomniane w tym wątku, dziękówa. Scena finałowa wystrzałowa, no i obsada niecodzienna.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Super film. Az dziwne ze Slater i Kilmer tak zmarnowali swoje karierySamborWilk pisze: ↑23-02-2025, 17:24
A to jeszcze lepsze:
Przypomniane w tym wątku, dziękówa. Scena finałowa wystrzałowa, no i obsada niecodzienna.
Kilmer zagrał mimo wszystko w "Gorączce", który jest najbardziej nabuzowanym testosteronem, męskim filmem w historii.Triceratops pisze: ↑23-02-2025, 17:55Super film. Az dziwne ze Slater i Kilmer tak zmarnowali swoje karierySamborWilk pisze: ↑23-02-2025, 17:24
A to jeszcze lepsze:
Nie pamiętam w sumie kiedy ich ostatnio widziałem, więc zapewne tak jest.Triceratops pisze: ↑23-02-2025, 20:05Ja mowie o teraz, wygladaja chujowo, graja jakies gowno, nie dowiezli sukcesu
Slater ostatnio wrócił do żywych w Mr. Robocie a teraz gra w młodym DexterzeDST pisze: ↑23-02-2025, 20:23Nie pamiętam w sumie kiedy ich ostatnio widziałem, więc zapewne tak jest.Triceratops pisze: ↑23-02-2025, 20:05Ja mowie o teraz, wygladaja chujowo, graja jakies gowno, nie dowiezli sukcesu
To nie podlega dyskusji.Triceratops pisze: ↑21-02-2025, 19:00Total Massa & Kvlth Eternall, Jest tez versja Uncut& Uncensored. Carl zajebisty
Tom Cruise mu role wyzebral....on zagral w paru filmach, ten w wiezieniu jest spoko ale jak na typa co w latach 90 zagral w tylu kultowych filmach (Tombstone, Goraczka, Willow, The Doors, Top Gun...)to marnie skonczyl, Slater to samo...
HCDamage pisze: ↑24-02-2025, 18:23To nie podlega dyskusji.Triceratops pisze: ↑21-02-2025, 19:00Total Massa & Kvlth Eternall, Jest tez versja Uncut& Uncensored. Carl zajebisty
Przepraszam że post pod postem ale nie mogę edytować więc, znacie filmy podobne klimatem czyli takie rasowe postapo gdzie ludzkość nakurwia się nawet o myszę na obiad? Jeszcze jak akcja dzieje się w pustynnych nicościach to rewelacja. Im starszy film tym lepiej byle by Disney tego nie tykał. Wszystko jedno na jakiej planecie jest akcja byle było pod górkę a piasek w oczy napier...
Będę wdzięczny za dobre namiary.
Triceratops pisze: ↑24-02-2025, 19:45Salute Of The Jugger to u nas bylo wlasnie Krew Bohaterow jak sie zaczela era wypozyczalni video
Triceratops pisze: ↑24-02-2025, 20:51Listy Martwego Czlowieka? Rosyjskie post apo. Totalnie ponura wizja, w telewizji kiedys lecialo pare razy, niewiele jest bardziej dolujacych filmow.