zwariował na starość, jakieś wesołe umpa umpa i melodyjki ?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
do motzy muzyki z roku 1999 przepaść jest. Skład niby taki sam, jak w 2025 (bez perkusisty Furniego), ale kompletnie nie UMIĘ znaleść (dobry mój chyba polsko-niemiecko-poznański djalekt jest, tzo nie). Geriatrycznie i na miękko, jako proteza swych dokonań dawnych, ten bandu teraz się objawia. Liczę, że za 10 lat, coś tam przyzwoitego pograjo.Nasum pisze: ↑27-02-2025, 21:08Przesłuchałem ten album i trudno mi powiedzieć coś o nim więcej, może dlatego, że nie skupiłem sie na nim zbyt mocno, może dlatego, że była to bardziej muzyka tła, albo po prostu nie chwyciło mnie to tak za serducho.... Posłucham dokładniej może wtedy usłyszę to, co powinienem, może spodoba się bardziej... Na razie jest melodyjnie, czasem trochę bardziej żwawo, ale oprócz fajnych momentów brakuje tam mocy, jakieś takie momentami rozwlekłe, takie bez wyrazu, coś mi tam nie pasuje tak do końca....
Posłucham jutro. Na razie marudzę i kręcę nosem.
cytacik
nie jestem pewny czy akurat tego oczewikałemNie zmienia to faktu, że nowy krążek Avulsed bynajmniej nie zawiedzie starych fanów zespołu. Ci dostaną dokładnie to, czego oczekują. Niech się zatem bawią, bo w ogólnym rozrachunku to dobry materiał.