500 gr, to chyba na raz, w wannie pażyta? (od parzenia jakby co)ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-03-2025, 18:30Dotarła herbata czekoladowa w dużych ilościach (500g), będzie dzisiaj pite, w końcu weekend;-)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
500 gr, to chyba na raz, w wannie pażyta? (od parzenia jakby co)ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-03-2025, 18:30Dotarła herbata czekoladowa w dużych ilościach (500g), będzie dzisiaj pite, w końcu weekend;-)
nie ma się co mazgaić, jutro nowy dzień będzie lepiejtomaszm pisze: ↑07-03-2025, 21:33Piwko,
Wiecie co jest najbardziej pojebane ,kurwa że ci ludzie z towarzystw ubezpieczeniowych chleliby uzyskać coś co w w życiu nie dostana Nigdy nie odbyłem lepszej dyskusji dzisiaj z tymi ludżmi w firmie. Wolałbym sobie przypierdolić z klamki w głowe.Szerz -nigdy takich skrzydeł nie dostałem. Tomek ty się wiecznie kurwa nie martw. Są ludzie za tobą weż kurwa nie histeryzuj,Boże jakiej ja nabrałem siły, wiary, wziałem i dwie godziny płakałem sam do siebie,dosłownie. ja od początku wierzę w misje dziejową jako radadca prawny, Ciągle kurwa mać wierzę ,że może być lepiej..............
Ja tak włanego brata Mariusz Mazuraka. Jakby Cię tak napierdalali z każdej stron na ile byłbyś w stanie to wytrzymać. Kiedyby Cie to złamało. Miesiąc,dwa i Cie nie ma.
Pec pod Sněžkou