Jacenty włóczy się po koncertach i festach. Np. SDL. Przypuszczam że Brutal czy Obscene też.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
czwarty pan to niech lepiej uważa, toż to blackface
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
A jeden z członków tego hordu to nie jest Pan Muzyk z Venefices?
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Być może dla niektórych to powód do szydery, ale mi pasuje ten trend z polskimi nazwami kapel. Furia, Mgła, Srogość, Mróz, Gołoledź.... Słownictwo mamy bogate więc zobaczymy co czas przyniesie
A jeden z członków tego hordu to nie jest Pan Muzyk z Venefices?
idk , nie chce mi się zbytnio tego sprawdzać ale w planach wydawniczych ma ich Vendetta a oni raczej total gowien nie wydają chociaż też nie śledzę na bieżąco wszystkiego, mogło się pozmieniać
Być może dla niektórych to powód do szydery, ale mi pasuje ten trend z polskimi nazwami kapel. Furia, Mgła, Srogość, Mróz, Gołoledź.... Słownictwo mamy bogate więc zobaczymy co czas przyniesie