POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Często wrzucasz zdjęcia Trzaskowskiego. Myślę, że ci się podoba, co nie? Rozumiem, że jest to wyraz zarówno skrycie ukrywanego uczucia i jednocześnie rozczarowania, że nie możesz go mieć. Prawda poziomka? 

all the monsters will break your heart
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Co by nie mówić Traszkowski jest średnim kandydatem, ale bezsilność konfedepisowców ze znalezieniem na niego czegokolwiek jest rozczulająca. Zostaje im jedynie wklejanie bardziej lub mniej przerobionych fotek.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- empir
"Mentzen stwierdził też, że każde życie jest święte i należy je chronić, niezależnie od okoliczności poczęcia. - Jestem głęboko przekonany, że nie wolno zabijać niewinnych dzieci, nawet jeżeli to dziecko wiąże się z jakąś nieprzyjemnością."nicram pisze: ↑28-03-2025, 09:00Memzen to naddebilstyczny katotalib: "Jeden z internautów zadał mu pytanie dotyczące jego rodziny. — Czy gdyby pedofil zgwałcił córkę twojego brata, a ta zaszłaby w ciążę, to również byłbyś przeciwko aborcji? — zapytał Mentzena. — Jestem głęboko przekonany, że gdyby pedofil zgwałcił córkę mojego brata, to mój brat zrobiłby wszystko, żeby to dziecko wyrosło na porządnego człowieka — argumentował swoje stanowisko."
Fantastyczny kandydat na prezydenta RP.
- nicram
W takim razie niech tę nieprzyjemność ten upośledzony gnojek (Memcen) weźmie na siebie.
all the monsters will break your heart
- Ascetic
Z zainteresowaniem spojrzę na sondaże po tym drętwym jak mój uj na wzwodzie wywiadzie u pisowskiego. Na pewno te gadki o płatnych studiach spodobają się jego wyborcom (abstra-hując od zasadności, czy nie, tego znów powracającego pomysłu na uprawianie polityki). Kwestie opowieści o ortopedii u forumowych znachorów od słoniny, bimbru, i głodówek też na pewno pomogą. Zresztą tam było więcej smaczków, które pokazują, że im trzeba dać mówić. Tyle wystarczy aby się można było przekonać co to za odklejeńce są.empir pisze: ↑28-03-2025, 10:30"Mentzen stwierdził też, że każde życie jest święte i należy je chronić, niezależnie od okoliczności poczęcia. - Jestem głęboko przekonany, że nie wolno zabijać niewinnych dzieci, nawet jeżeli to dziecko wiąże się z jakąś nieprzyjemnością."nicram pisze: ↑28-03-2025, 09:00Memzen to naddebilstyczny katotalib: "Jeden z internautów zadał mu pytanie dotyczące jego rodziny. — Czy gdyby pedofil zgwałcił córkę twojego brata, a ta zaszłaby w ciążę, to również byłbyś przeciwko aborcji? — zapytał Mentzena. — Jestem głęboko przekonany, że gdyby pedofil zgwałcił córkę mojego brata, to mój brat zrobiłby wszystko, żeby to dziecko wyrosło na porządnego człowieka — argumentował swoje stanowisko."
Fantastyczny kandydat na prezydenta RP.
Poro
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Obecnie wśród przesłanek dopuszczalności aborcji jest gwałt. Czy on właśnie określił to nieprzyjemnością?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
- Hatefire
Tyle lat, to człowiek powinien się przyzwyczaić. Niemniej zawsze zaskakuje mnie poziom zjebania tych zjebów.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- empir
Ktoś na nich głosuje. Dlatego bardziej zastanawia mnie poziom zjebania niektórych wyborców.
- Ascetic
- bartwa
- Nerwowy
Mega niefajna sytuacja
- Hatefire
Pomijając wszystko, czy oni naprawdę myślą, że jak przez miasto przejdą jacyś kolesie w sukienkach to jest tak bardzo istotne? Nawet jak facet z facetem i kobieta z kobietą wezmą ślub, to co? Polska i świat naprawdę się nie zawali. Rosją w sąsiednim kraju robi rozpierdol, ale dla prawactwa najważniejsze, że faceci się na ulicy pocałują xD

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Nerwowy
No, ruskie mają wyjebany odsetek rozwodów, aborcji, alkoholizmu, narkomanii i HIV, ale przynajmniej pedałów biją XD. Tyle widać wystarczy prawactwu do szczęścia.
- nagrobek
nie to żeby pozostali byli wiele lepsi ale kurwa jak patrzę na ten głupi ryj NawROCKYego, wyszczerzone zęby, głupawy rechot i machanie łapami to stwierdzam, że Duda (z całym swym anturażem niedojebania) przy tym tłuku, to jednak był o cały krawężnik wyżej
- empir
Da się być o krawężnik niżej od Dudy?

-
- w mackach Zła
https://x.com/ObserwatorXY/status/1905571569314804063
Swoją drogą to kojarzę tego gościa co trzyma mikrofon z koncertów metalowych
Swoją drogą to kojarzę tego gościa co trzyma mikrofon z koncertów metalowych

- Medard
ktoś nawet wrzucał zdjęcia tego, który siedzi obok Batyra-Nawrockiego,Panopticon pisze: ↑29-03-2025, 13:48https://x.com/ObserwatorXY/status/1905571569314804063
Swoją drogą to kojarzę tego gościa co trzyma mikrofon z koncertów metalowych![]()
czy Maria Konopnicka z nim się wozi na koncerty?
może kolega Żułek go zna i coś więcej napisze
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Bloodcult
Wozi. Miał nawet tu konto. Pytacie jaki nick ? Otóż wiem ale nie powiem 

- Bloodcult