DODHEIMSGARD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Re: DODHEIMSGARD
dopiero teraz zauważyłem, że to inny projekt. O co tu chodzi?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Józef stworzył nowy zespół i nazwał go anagramem DHG. Muzyka jest równie frywolna jak ostatnie dwa pełniaki DHG, ale jednocześnie troszkę inna. A o co chodzi? Nie wiem, może o kaprys twórcy, który był akurat wtedy w twórczym szale?Only_True_Believers pisze: ↑10-12-2024, 16:38dopiero teraz zauważyłem, że to inny projekt. O co tu chodzi?

all the monsters will break your heart
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Za mną pierwsze pobieżne posłuchanie, jest dobrze ale do poziomu ostatniego DHG to dalekoooo.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- weteran forumowych bitew
13.09.2025 grają w Bytowie z Azarath, Rotting christ... na Thunder fest.
-
- weteran forumowych bitew
przedziwny lineup doprawdy... no ale DGH live to jest total wiec jak najbardziej polecamA
- Lukass
- zahartowany metalizator
Kurna, znowu kusi. Pestilence ominąłem, tu akurat Rotting Christ absolutnie mnie nie zachęca, ale DHG bym obejrzał.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?