VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Duban
- weteran forumowych bitew
Re: VADER
Bardzo przeciętne nawet na tle ostatnich płyt. Widziałem ich jakiś czas temu w Ostravie i wokale były dużo lepsze niż na tym nagraniu.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Major Zagłoba
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Kurwa ale gówno ten nowy numer, widzę w sumie trzy wytłumaczenia takiego stanu rzeczy.
-Pjoterowi pojebały się daty i myślał że jest prima aprilis, za chwilę napisze "haha daliście się nabrać, tu macie prawdziwy nowy numer"
-ten song to jakaś poboczna popierdółka, coś jak kiedyś sword of the witcher (podtytuł na to by wskazywał)
-jest nadmiar wiośliarzy w zespole i na bazie opinii, ten który zbierze najwięcej negatywów wypierdala
-Pjoterowi pojebały się daty i myślał że jest prima aprilis, za chwilę napisze "haha daliście się nabrać, tu macie prawdziwy nowy numer"
-ten song to jakaś poboczna popierdółka, coś jak kiedyś sword of the witcher (podtytuł na to by wskazywał)
-jest nadmiar wiośliarzy w zespole i na bazie opinii, ten który zbierze najwięcej negatywów wypierdala
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Gitarzystami obrodziło jak w Iron Maiden. Kawałek dobry na koncerty, Perkusista miszcz. Pająk miszcz nad miszcze. To niesamowite jak ten facet gra.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Kompozycja niezła, tylko wokal kiepski oraz nie pasuje mi ta nuta do Vadera, którego znam,
ale nie słuchałem za dużo ostatnich dokonań, chyba już przeistoczyli się w heavy/thrash i nie ma nadziei na lepiej.
ale nie słuchałem za dużo ostatnich dokonań, chyba już przeistoczyli się w heavy/thrash i nie ma nadziei na lepiej.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- masterful
- Kontakt:
Wczoraj właśnie wydawało mi się, że to “Death Heavy Metal”. A to kawałek całkiem normalny, skoczny, EP-kowy. Nie szukajmy dziury w całym
Bywało gorzej gdy komponowali materiał w studio na kolanie.

ORTBO
- masterful
- Kontakt:
Każdy ma inne wyobrażenie Vadera. Dla mnie, po Back to the Blind, można by kilka kolejnych płyt wykasować albo złożyć z nich jedną. Dopiero od kilku ostatnich albumów znów zaczynam nabierać do nich szacunku. A ten kawałek? Nic nie muszą, wszystko mogą – i tak właśnie zdecydowali. Dla mnie na tak, na ten moment.
ORTBO
- Tatuś
- Kontakt:
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
W sumie po latach doceniam The Beast. Miała kiepskie przyjęcie, ale jednak czuć tam było pasję. I miała znakomite brzmienie. Ostatnie płyty to jednak nie dla mnie. Wolę Immolation 
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sgt. Barnes pisze: ↑19-04-2025, 12:49W sumie po latach doceniam The Beast. I miała znakomite brzmienie.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Porównaj sobie chociażby z ostatnim albumem. Słychać różnicę? No właśnie...🫠
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kulawy i ślepy na jedno oko ? 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.