Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
No właśnie, ja mam pewne wątpliwości czy to nadal średnia krajowa. Średnia krajowa to były dwie ostatnie płyty, a te trzy single rażą wręcz niemocą twórczą, którą Nergal chce zakrzyczeć śmiesznym przekazem słownym i groźnymi minami. Nie wiem, może to działa na dzieci, ale ja jestem już grubo po czterdziestce i mi to zaczyna wybijać żenadometr w kosmos.
Dla mnie określenie - średnia krajowa - wlatuje jednym uchem a drugim wylatuje, czyli nic w sumie ciekawego co by skłoniło mnie do zakupu albumu.nicram pisze: ↑09-04-2025, 09:26No właśnie, ja mam pewne wątpliwości czy to nadal średnia krajowa. Średnia krajowa to były dwie ostatnie płyty, a te trzy single rażą wręcz niemocą twórczą, którą Nergal chce zakrzyczeć śmiesznym przekazem słownym i groźnymi minami. Nie wiem, może to działa na dzieci, ale ja jestem już grubo po czterdziestce i mi to zaczyna wybijać żenadometr w kosmos.![]()
+ 1
W sumie dlaczego nie? Biorac pod uwage, ze sa ludzie, ktorzy z tych czy innych powodow nie chca/nie moga uczestniczyc w doswiadczeniu bezposrednio koncertowym. Ostatecznie streaming to tez koszty, kamery, obsluga itd. Duzo rzeczy moze pojsc nie tak.empir pisze: ↑23-04-2025, 22:27"Koszt uczestnictwa w koncercie Behemotha online to 60 złotych."
https://kultura.gazeta.pl/kultura/7,114 ... baczy.html