Co teraz pijecie?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
Re: Co teraz pijecie?
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
K V A S S
woodpecker from space
- Major Zagłoba
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Triceratops pisze: ↑02-05-2025, 13:13K V A S S
Kiedyś robiłem z jakiejś saszety kupionej w Browinie, nie wiem na ile był prawdziwy ale smakowało. Niestety teraz niedostępne.
- Triceratops
Kto sie dzis pierwszy dorwal do alkoholu? Mam pare typow
woodpecker from space
- TheDude
U mnie herbata w ilościach hurtowych i filmy. Szkoda czasu na późniejsze cierpienia i odchorowywanie.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Najpierw (no, nie ten rocznik oczywiście, grafika poglądowa):

Pyszny.
Teraz:

Bardzo przyjemne włoskie winko.

Pyszny.
Teraz:

Bardzo przyjemne włoskie winko.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- postuje jak opętany!
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Kawa zbożowo , normalno herbato i wodo mineralno. I tak bydzie do końca życia. Czy warto było szaleć tak?
Stay clean! 

- TheDude
^ Jest jeszcze wiele innych smacznych piciów bez procentów. Nie musi być tak nudno. Przecie takie Pepsi, Coca-Cola, Sprite czy 7 Up zimne w wysokiej szklance albo z lodem to jest miodzio, że łoj kurwa mać 

- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Pepsi? Za 9.99 za butelke? Proszę Cię.
Pół żartem Pol serio pisałem ten post
Czuję obrzydzenie jakichlolwiek % ,których morze wlałem w swój organizm . Dość odurzania się jako substytut szczęścia.
Dość bycia słabym. Rozmawiałem dziś z lekarzem. W poniedziałek Idę po termin. Miejsce powinienem mieć od razu. Wielu wcześniej przechodziło ze szpitala na odwyk. Dość użalania się nad sobą.
Pół żartem Pol serio pisałem ten post
Czuję obrzydzenie jakichlolwiek % ,których morze wlałem w swój organizm . Dość odurzania się jako substytut szczęścia.
Dość bycia słabym. Rozmawiałem dziś z lekarzem. W poniedziałek Idę po termin. Miejsce powinienem mieć od razu. Wielu wcześniej przechodziło ze szpitala na odwyk. Dość użalania się nad sobą.
Ostatnio zmieniony 05-05-2025, 16:30 przez Bonecrusher, łącznie zmieniany 2 razy.
Stay clean! 

- TheDude
Zawsze są dostępne tańsze alternatywy.
Ja idę oranżady se wlać w paszcz. Miłego dnia

Ja idę oranżady se wlać w paszcz. Miłego dnia

- Major Zagłoba
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Jest jeszcze piwo 0% ale jestem świadom że stąd może być krok do zwykłego "bo przecież to tylko 4,9%".
-
Pić piwo 0 procent to tak jak uprawiać seks w gumie. Nie ma to sensu.
- Major Zagłoba
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Według mnie piwo bezalkoholowe to super sprawa, jak ktoś jest kierowcą to może się napić dla smaku, sam nieraz kupuje zamiast zwykłego i nie narzekam.
-
Teraz już tak. Jest wybór i jest jakość tych piw.
- nicram
Zgadza się. Ostatnio nawet piję częściej niż alkoholowe. No i trzeba pamiętać, że taki napój bezalkoholowy jest całkiem zdrowy. Sporo mikro i makroelementów, aminokwasy, polifenole. W każdym bądź razie, jak zauważył kolega est, sporo dobrych piw bez procentów jest na rynku. Jest w czym wybierać.
all the monsters will break your heart
-
nicram pisze: ↑05-05-2025, 19:56Zgadza się. Ostatnio nawet piję częściej niż alkoholowe. No i trzeba pamiętać, że taki napój bezalkoholowy jest całkiem zdrowy. Sporo mikro i makroelementów, aminokwasy, polifenole. W każdym bądź razie, jak zauważył kolega est, sporo dobrych piw bez procentów jest na rynku. Jest w czym wybierać.
Nie wiem ile w tym prawdy, ale znajomy który ma wiedzę w zakresie wysiłku fizycznego i wszelkich izotoników, mówi, że po takim treningu, jak np jazda na rowerze ( dajmy na to około 60 km ) najlepszym sposobem na uzupełnienie wszystkich mikro i makroelementów które organizm wypocił, to ....piwo. Może być nawet alkoholowe. Warunkiem jest ilość - max jedno i pić należy małymi łyczkami.... Ile w tym prawy, miejskiej legendy czy pospolitej bzdury nie mam pojęcia.
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Trochę tak, ale trochę nie. Piwo 0% piłem dla smaku, a w gumie tylko raz w sumie seks uprawialem, mój organizm nielubi się z plastikiem ;p
Stay clean! 

- uglak
Alkoholowe niekoniecznie, bo jednak alkohol jest moczopędny. Większość bezalkoholowych jest faktycznie niezłymi izotonikami, ale nie przesadzajmy - lepsze niż porządny izotonik nie są. Za to jakby mieć do wyboru wodę lub nealko to warto wybrać to drugie. Ja zwłaszcza w upały lubię sobie gdzieś za połową trasy kupić schłodzoną zerówkę, bo piwo łatwo wchodzi, więc można szybko i ze smakiem wypić pół litra.Nasum pisze: ↑05-05-2025, 20:01nicram pisze: ↑05-05-2025, 19:56Zgadza się. Ostatnio nawet piję częściej niż alkoholowe. No i trzeba pamiętać, że taki napój bezalkoholowy jest całkiem zdrowy. Sporo mikro i makroelementów, aminokwasy, polifenole. W każdym bądź razie, jak zauważył kolega est, sporo dobrych piw bez procentów jest na rynku. Jest w czym wybierać.
Nie wiem ile w tym prawdy, ale znajomy który ma wiedzę w zakresie wysiłku fizycznego i wszelkich izotoników, mówi, że po takim treningu, jak np jazda na rowerze ( dajmy na to około 60 km ) najlepszym sposobem na uzupełnienie wszystkich mikro i makroelementów które organizm wypocił, to ....piwo. Może być nawet alkoholowe. Warunkiem jest ilość - max jedno i pić należy małymi łyczkami.... Ile w tym prawy, miejskiej legendy czy pospolitej bzdury nie mam pojęcia.
Guilty of being right