Najlepsza/Najgorsza sesja zdjęciowa v.2

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

Re: Najlepsza/Najgorsza sesja zdjęciowa v.2

03-05-2025, 15:45

Ekipa masterfula, Ludzie ode mnie z firmy i Gromda ,ludzi z których były heheszki parę postów wyżej. Pomiędzy mój głupi ryj.

Obrazek
Ostatnio zmieniony 03-05-2025, 16:49 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

03-05-2025, 15:51

Kompletnie mi to lata...
Tu zdjęcie jak zdjęcie... tamto. Żenua und śmieszne.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
tomaszm

03-05-2025, 15:53

Jak Ci lata jak parę postów wyżej heheszkowałeś a tu boom nagle się okazuje ,że świat mały i śmiejesz się z ludzi z którymi zbijam piąstki. Na temat myślistwa też żeś pisał madrości. Nawet nie chce mi się tego przytaczać. Lubię Cię bo ja każdego staram się lubić. Chłopie ....

Wiesz co zawsze w biurze poselskim moim kolegą z PO powtarzam. Lepszy jeden głos świadomy ale świadomy jak 10 głupich. Tylko w ten spsób się nie wygrywa.

Zapytam wprost jak Bronisław Komorwoski startował na urząd prezydenta, facet który pogwałacał cała etykę etosu myśliwego. jego Ego byłi widoczne z każdej meliny myśliwskiej zastanawiałeś się nad tym?

A ja widzisz pamiętam te wpisy. Ty się Trup rozkochujesz zero-jedynkowo. Ludzie z Po to takie same padalce jak reszta tylko walczą o swoje uwarunkowania polityczne. Ja Ci to na forum napiszę ,bo to zostaje tutaj między forumowiczami ale ludzie z Pisu nie bardzo się róznią od naszego środowiska PO. TO są bardzo zbliżone aspekty relizacji własnych zamierzeń.

My się z środowiskiem lokalnym Pisu lubimy. Tu nie ma jakiś kurwa napieć majtek. Najważniejsza jest lokalna społeczność. To dla Nich politycy pracuja-nie inaczej. To że fundament miasteczka to Bastion PO nie uprawnia nas do tego żeby Koelgów z Pisu traktować gorzej czy inacznej. Wręcz przeciwnie. Wiesz że Lubliniec to drugie najszczęśliwsze miasteczko w Polsce?
Awatar użytkownika
trup

03-05-2025, 16:38

Ale się tak nie emocjonuj. Lata mi taki "sport" jak Gromada. To że się znacie i to Twoi kumple to tez nie mój "pozdbior" ludzi. Jakoś dziwacznie wszystko czytasz. Nie możesz mnie lubić bo mnie nie znasz.

Jakoś strasznie nie heheszkowalem po prostu wrzuciłem zdjecie. Ale tak... to zdjęcie i hasło jest dla mnie żenujące, głupie i śmieszne. Czy mam jakikolwiek obowiązek się z tego tłumaczyć?
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

03-05-2025, 16:43

Co do Bronka oczywiście że się zastanawiałem. Oczywiście że na niego nie głosowałem. Bo to burak i ma idiotyczne wypowiedzi... taki Benny Hill polityki.
Tylko co to ma do rzeczy w przypadku Gromady? O myśliwstwie sądzę to co sądzę. O myśliwych również. I qrwa sorry ale myśliwy nie będzie mi mówił czy mam lubić myśliwych bo to fajne chłopaki, bo chodzą na galę i zbijają piąstki....

Zresztą Wy nie jesteście żadnymi myśliwymi tylko współczesnym "sportem" rozrywkowym.

Dla mnie end of topić.
tomaszm

03-05-2025, 16:47

Dla mnie też. Trochę się zdenerwowałem ,że ktoś wkejja zdjęcia moich Kolegów ale przeszło mi. Oni też pochodza z innego świata -dla Nich te wartości są ważne.
Awatar użytkownika
trup

03-05-2025, 16:55

Srednio mnie interesuja takie wartości. Czczenie Boga i napierdalanie się po ryjach.
tomaszm

03-05-2025, 17:03

trup pisze:
03-05-2025, 16:43
Co do Bronka oczywiście że się zastanawiałem. Oczywiście że na niego nie głosowałem. Bo to burak i ma idiotyczne wypowiedzi... taki Benny Hill polityki.
Tylko co to ma do rzeczy w przypadku Gromady? O myśliwstwie sądzę to co sądzę. O myśliwych również. I qrwa sorry ale myśliwy nie będzie mi mówił czy mam lubić myśliwych bo to fajne chłopaki, bo chodzą na galę i zbijają piąstki....

Zresztą Wy nie jesteście żadnymi myśliwymi tylko współczesnym "sportem" rozrywkowym.

Dla mnie end of topić.
Co ty pierdolisz. Chłopie na strefach powodziowych pokazaliśmy co znaczy nasze środowisko gdzie każdy bzdurzył ale na tym się kończyło. Ja tam zostałem na lata ,bo reprezentuje powodzian w procesach odszkodowawczych a wierz mi ja na tym nie zarobię i wyszedłem z swojej strefy komfortu. Zrobiliśmy więcej jak ta obiecana rządowa pomoc.

"Sportem" Chłopie kurwa wychodzą teraz ze mnie demony ale jakbyś tą szyneczką co kupujesz w sieci marketowej się zatruł to może komórek mózgowych by Ci przybyło.
Ostatnio zmieniony 03-05-2025, 17:06 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
trup

03-05-2025, 17:06

Aha...
Awatar użytkownika
trup

03-05-2025, 17:10

Qrva...zabawne rzeczy opowiadasz...
tomaszm

03-05-2025, 17:14

Zadałeś sobie kiedyś pytanie jak np powstaje droga ekspresowa wzdłuż Warszawy z nadania obywatelskiego i ile ginie zwierzyny? Ile jeden wybudowany wieżowiec w Warszawie pochłania ptactwa? Weż może też zawędruj do wskażnika kolizji drogowych z udziałem zwierzyny w takiej aglomeracji jak Warszawa.

Rozumiem ,że ty byś dzwignął roszczenia odszkodowawcze od rolników, bo pomór świń stanowi wymysł. Zniszczenia w uprawach rolnych pewnie też.
Awatar użytkownika
trup

03-05-2025, 17:36

Spoko. Faktycznie te autostrady i wieżowce to jest wxvj logiczny (czyt bzdurny) argument żeby sobie uzasadnić strzelanie do dzików. No rozłożyłeś mnie. Od jutra strzelam do wszystkiego co wygląda jak dzik. W tym czasie będę myślał o tych przeklętych wieżowcach i wstrętnych autostradach.

Rolnicy płacą świniom?
tomaszm

03-05-2025, 17:41

Stary wysiadam. Jak np tłumaczysz sobie kupno wędliny w sklepie? Myślisz nad tym?

Wiesz jaki to ma obieg?

W powyzszym poście sobie kpisz a 90% zwierzyny ginie na skutek rozwoju społeczeństw i jego ingerencji.

My jesteśmy malutka cząstka w procesie.

Maciupenka.

Trup ja Cie nie przekonam. Wejdź kiedyś np na stronę Gddkia i zobacz co ludzka ingerencja robi z ekosystemem. Później wróć na forume i zacznij powielać narrację że myśliwi sa złem.

My najczęściej jesteśmy narzędziem. Gdzieś w tym całym procesie.

Ale mamy przekonania i wartości. W. Obecnym świecie tego pozbawionym to dużo.

To tak jak Koledzy myśliwi się ze mnie śmieją. Zobacz Tomka wyciągnięty z własnej komfortowej matni. Dzisiaj siedzi na powodziach. Trzeba to trzeba.

Pomagać zawsze.

Wiesz jaka była pierwsza moja reakcja - kurwa jak zacznę grzebać w tych tematach powodziwych - odszkodowawczych zostanę z tym na lata. Dosłownie.

Nie mamy w lowiectwie Kancelarii prawniczej co podoła. No i tak wyszło.
Awatar użytkownika
trup

03-05-2025, 18:50

Jak sobie w lustrze tłumaczysz polowanie na sarny, dziki i kaczki w dobie masowych ubojni zwierząt, sklepów które mają wszystko od zwierzęcych po roślinne?

Czy zabójca Mai z Mławy jest usprawiedliwiony bo w Bachmucie ginęło 1500 ludzi dziennie?
tomaszm

03-05-2025, 18:57

Nic sobie nie muszę tłumaczyć. To jest praca gdzie zapobiegam roszczeniom odszkodowawczym a w druga stronę ich dochodzę.
Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

03-05-2025, 19:14

kol. Sybir możesz zedytować temat na 'Najlepsza/Najgorsza sesja zdjęciowa muzyków v.2'? :pray:
rzułf
C//A
postuje jak opętany!

03-05-2025, 21:26

wonsz pisze:
kol. Sybir możesz zedytować temat na 'Najlepsza/Najgorsza sesja zdjęciowa muzyków v.2'? :pray:
+1
tomaszm

04-05-2025, 10:27

dzik pisze:
25-04-2025, 22:33
Ten w środku wygląda jak Kapral z Kajka i Kokosza.
Sebastian zajebisty czowiek. Dusza towarzystwa. Fest Fighter. Tutaj od nas jak nas promował.

bartwa

04-05-2025, 10:58

wonsz pisze:
Muzyków? Nie ma ich w temacie przecież.
ODPOWIEDZ