INTERNAL SUFFERING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: INTERNAL SUFFERING
Cudnie !!! zrobiłes mi dzień . DZEKUJE SERDECZNIE . Uwielbiam od pierwszego wymiotu.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Mocno przewałkowałem te dwa numery i jest dobrze. Chwilami bardzo, ale ( zawsze jest jakieś ale hehe) liczyłem na większe pokłady barbarzyństwa. Na całość czekam z niecierpliwością i mam nadzieje, ze wtedy juz żadnych 'ale' nie będzie.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jakieś ale zawsze się znajdzie. Całość pewnie i tak będzie bezkompromisowa, choć wydaje mi się, że troszkę zwolnili. No i wokale nie aż tak barbarzyńskie, ale i tak jest git. Kupuje w ciemno.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Czy zwolnili to się jeszcze okaże
I tak, zakup obowiązkowy.

-
Kiedy w końcu ta płyta ma się ukazać??
-
Dla spragnionych - w tym i mnie - nowy album.
-
Nie wiem ilu ludzi z niecierpliwością oczekiwały nowego albumu Internal Suffering, ale można już odetchnąć z ulgą i cieszyć sie kolejną porcją masakrycznie brutalnych muzycznych opowieści o kosmicznych, mackopodobnych istotach. Panowie odpowiedzialni za "Rituals" nie zmienili radykalnie kursu i nadal raczą świat brutalnym death metalem, choć po prawdzie trzeba przyznać, że tym razem dodali do swej muzyki szczyptę wytchnienia. Jeśli otworzyliście oczy ze zdziwienia cóż może to oznaczać, to spieszę donieść, że tym razem można usłyszeć na tym albumie kilka zwolnień. Bądźcie jednak spokojni, bowiem zwolnienia w ich przypadku wcale nie oznaczają, że uświadczymy jakichś doomowych patentów, chodzi raczej o większą rozpoznawalność utworów. Nadal króluje tutaj sieczka, blasty chłoszczą aż miło, wokal jak zwykle wypruwa sobie flaki rycząc do mikrofonu, ale oprócz karkołomnej jazdy mamy też momenty kiedy prędkościomierz nie jest poza skalą. Zrobiło to fajny efekt, same kawałki są bardziej przyswajalne, nie tracąc nic ze swej drapieżności. Brzmienie mięsiste, nadzwyczajnej polerki tutaj nie uświadczycie, wszystko hula jak Cthulhu przykazał. Jeśli lubiliście ich poprzednie krążki to i ten przypadnie wam do gustu, nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Mam tylko nadzieję, że nie będzie problemem w naszym kraju z zakupem tej płyty, ale to już jakby inne zmartwienie. Nie ma się co rozpisywać za bardzo, bo nie jest to zespół ze szczytu list przebojów a i tutaj chyba niewielu ma fanów, więc wracam do słuchania kolumbijskich masakratorów, do czego gorąco zachęcam wszystkich, którzy do tej pory darzyli ich niesłabnącą sympatią.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Wałkuje cd od jakiegoś czasu i zasadniczo zgadzam się z przemyśleniami kolegi Nasuma. Pomiędzy okopywaniem czerepu jest czas na wolniejsze ciosy ponizej pasa hehe. Trochę szkoda, że nie powplatali wiecej tych chaotycznych solówek, mogło byc jeszcze lepiej. Osobiście, jestem zadowolony. Chętnie bym sprawdził ich formę w wersji 'live'
-
Mniej chaosu, więcej "umuzykalnienia".
-
- weteran forumowych bitew
No to zaczynam odsłuch intro cudne....
- Żułek
już obecne

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Już widziałem, ale dziekuję za pamięć 

- Żułek
spoczko 
co prawda nie jest to promocja ale postanowiłem sobie zrobić prezent na 3 maja, bo każda wymówka jest dobra

co prawda nie jest to promocja ale postanowiłem sobie zrobić prezent na 3 maja, bo każda wymówka jest dobra

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.