Przecież Biejat wyszła z Razem jakoś w grudniu 2024. Poza tym, czym to czochranie miałoby się objawiać? Ja natomiast nie kumam strategii Pani Biejat (z całym szacunkiem do niej), że w koalicji neolibów z kato-talibanem w wersji uśmiechniętej, wiecie fajny ksiądz z gitarą (Trzecia Droga) ugrają jakiekolwiek lewicowe postulaty. Mam przypomnieć co Tusk obiecywał w ostatnich wyborach?
SONDA PREZYDENCKA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SONDA PREZYDENCKA
Ostatnio zmieniony 05-05-2025, 11:39 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nagrobek
- zahartowany metalizator
forum blackmetalowe xdŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-05-2025, 08:39To chyba jakas odwrotna logika w rodzaju "Braun jest tak katolicki, ze az satanistyczny" czy inny coping, by nie przyznac sie do bycia katolikiem na forum blackmetalowym![]()
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Pytanie pozostaje takie samo - skoro mu ufasz, to czy zaufasz, gdy zapytasz o tematy takie jak powody zmiany klimatu?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
A jakie? Katolickie? Przy logo na gorze byl napis "Black and death metal forum" dopoki nie zmniejszono go.
If you do everything right, there will be no struggle.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ale Zandberg.... to jest człowiek-klops. Jaką ma strategię polityczną? Jakie Razem ma poparcie, program, postulaty, coś gdzieś... jakoś.... jakieś sukcesy...?Hatefire pisze: ↑05-05-2025, 11:34Przecież Biejat wyszła z Razem jakoś w grudniu 2024. Poza tym, czym to czochranie miałoby się objawiać? Ja natomiast nie kumam strategii Pani Biejat (z całym szacunkiem do niej), że w koalicji neolibów z kato-talibanem w wersji uśmiechniętej, wiecie fajny ksiądz z gitarą (Trzecia Droga) ugrają jakiekolwiek lewicowe postulaty. Mam przypomnieć co Tusk obiecywał w ostatnich wyborach?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Hatefire
Postulaty akurat Razem jasno artykułuje, więc nie wiem o co ci chodzi. Natomiast co do poparcia i sukcesów. No widocznie przyzwyczaiłeś się do taktyki PO, że modyfikują swoje poglądy, w zależności jak sondaże pokażą akurat. Spoko

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
Nie wiem, trup, może znajdziesz program partii na jej stronie internetowej, a dane sondażowe dotyczące poparcia w kolejnych ogólnodostępnych badaniach sympatii politycznych?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Triceratops
Pisanie o Poteznym Dunczyku czlowiek-klops czy czlowiek-mem gdy jest on swietnym mowca i oratorem nie potrzebujacym kartki do czytania i pomocy psychologa do dyskusji oraz jednoczesne slepe popieranie typa, ktory jest ultra memiczny to tylko dziecko Schetyny i Budki potrafi
woodpecker from space
- trup
qrva,,,, taka sama konkretna gadka jak z Wielkim Duńczykiem... ZERO! ZERO KONKRETÓW!
Postulaty i program Duńczyka to jest PUSTY bełkot i pierdolenie o Szopenie. PUSTKA merytoryczna.
Ani źródeł finansowania, ani KONKRETNYCH rozwiązań.... biadolenie, ogólniki i fantasmagorie rodem z programów dla dzieci..... NIC!
Chociażby....
https://wszystkoconajwazniejsze.pl/pepi ... bory-2025/
- trup
No a co tam takiego konkretnego jest?
Same pierdolety i kocopały. Nie ma konkretów...
Takie "zróbmy", "podpiszmy"... "najwyższy czas przeciąć".... "wincyj na zdrowie"....
Dziwaczny zlepek postulatów na których realizację BRAK KONKRETNEGO POMYSŁU i IDEI.
Tez sobie mogę napisać... "Skolonizujmy Marsa! Bądźmy tam pierwsi!"
https://zandberg2025.pl/postulaty
- Hatefire
qrva spoko. Wszyscy powinni głosować na PO. Nieważne jakie mają poglądy. Zgadzam się Towarzyszu. Niepotrzebnie zakłócam marsz do powszechnej szczęśliwości xDtrup pisze: ↑05-05-2025, 12:49qrva,,,, taka sama konkretna gadka jak z Wielkim Duńczykiem... ZERO! ZERO KONKRETÓW!
Postulaty i program Duńczyka to jest PUSTY bełkot i pierdolenie o Szopenie. PUSTKA merytoryczna.
Ani źródeł finansowania, ani KONKRETNYCH rozwiązań.... biadolenie, ogólniki i fantasmagorie rodem z programów dla dzieci..... NIC!
Chociażby....
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
FIXEDtrup pisze: ↑05-05-2025, 12:57No a co tam takiego konkretnego jest?
Same pierdolety i kocopały. Nie ma konkretów...
Takie "zróbmy", "podpiszmy"... "najwyższy czas przeciąć".... "wincyj na zdrowie"....
Dziwaczny zlepek postulatów na których realizację BRAK KONKRETNEGO POMYSŁU i IDEI.
Tez sobie mogę napisać... "Skolonizujmy Marsa! Bądźmy tam pierwsi!"
https://platforma.org/upload/document/2 ... ow-pdf.pdf
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Triceratops
Dobra, czas konczyc te majowke.Ja juz dzis nie pije, bo widze znikajace posty
woodpecker from space
-
Ja jestem zdania że bez względu kto rządzi liczą się partykukarne interesy. U. Nas cały samorząd jest Peowski. Ja też mocno jestem skoligowacony ale najważniejsze z mojego punktu widzenia jest realizacja regionalnego interesu dla obywateli.
Wszystko to tak naprawdę dogadywanie sie.
Akurat tutaj w tych strukturach PO wszyscy to czują.
Może ktoś tam zarzuci że te chkopaki z PO z wszystkimi potrafią się spiknąć ale ja mam na to zdanie iwiele osób z tego otoczenia że to przynosi efekt.
Wszystko to tak naprawdę dogadywanie sie.
Akurat tutaj w tych strukturach PO wszyscy to czują.
Może ktoś tam zarzuci że te chkopaki z PO z wszystkimi potrafią się spiknąć ale ja mam na to zdanie iwiele osób z tego otoczenia że to przynosi efekt.
Ostatnio zmieniony 05-05-2025, 13:14 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
- trup
Ale co ma PełO do tego!? Jakby Zandberg MIAŁ konkrety i rzeczowe fajne pomysły to bym sam powiedział, ok. to jest kurwa fajne, to strzał a to dopracować i byłoby git...Hatefire pisze: ↑05-05-2025, 12:59qrva spoko. Wszyscy powinni głosować na PO. Nieważne jakie mają poglądy. Zgadzam się Towarzyszu. Niepotrzebnie zakłócam marsz do powszechnej szczęśliwości xDtrup pisze: ↑05-05-2025, 12:49qrva,,,, taka sama konkretna gadka jak z Wielkim Duńczykiem... ZERO! ZERO KONKRETÓW!
Chociażby....
To żaden argument... Zandberg i w sumie RAZEM nie jest ŻADNYM zagrożeniem dla ŻADNEJ innej siły politycznej....
Ja nie mam problemu i głosuj sobie na niego... tylko WHY!?
Przecież tam NIC NIE MA? Albo może nie potrafią ubrać tego co chcą? Adrian nie potrafi tego przekazać... a może NIE MA CO PRZEKAZAĆ? Fatalne to jest....
Kurde jakby miał nawet 1 (słownie: jeden) postulat: WYJEBAĆ KOŚCIÓŁ z życia politycznego / publicznego i podał np. konkretne rozwiązania na "likwidację funduszu kościelnego" - to już by było coś... ale nawet tego nie ma. Nie stoją za nim ŻADNE sukcesy polityczne i postulatowe. CIagle jest tylko W OPOZYCJI. Nawet do sejmu dostał się na plecach Czarzastego i od razu odmówił wstąpienia do koalicji... Co to za wielki dalekosiężny plan, jaki ma Adrian, który mi umyka?!? I chyba nie tylko mi....
Rafał TRZASKOWSKI – 35,51 proc. (w drugiej turze przegrywa: 49,4 proc.)
Karol NAWROCKI – 31,73 proc. (w drugiej turze wygrywa: 50,6 proc.)
Sławomir MENTZEN – 15,68 proc.
Szymon HOŁOWNIA – 5,35 proc.
Grzegorz BRAUN – 3,37 proc.
Magdalena BIEJAT – 3,14 proc.
Krzysztof STANOWSKI – 2,57 proc.
Marek JAKUBIAK – 2,13 proc.
Adrian ZANDBERG – 0,52 proc.
- Sybir
^ Dane z sondażu z 24 stycznia 2025 r., ale co szkodzi przekleić?
- trup
Tak... zapomniałem dodać akurat, niecelowo.... Ze stycznia. Ale chodzi o poziom poparcia dla polityka, który od LAT jest, ale jakby go nie było..... Co robi nie tak!?
Tu jest jakiś z końcówki kwietnia...
Ostatnio zmieniony 05-05-2025, 13:20 przez trup, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Heh Trup musisz wziąć pod uwagę że PO nie da zrobić krzywdy Kościołówi ani Związkowi Łowieckiemu. To sa płaszczyzny gdzie ta współpraca koreluje. Bez względu na przekaz medialny.
Nie mi oceniać czy to dobre czy nie. To jest poza moja oceną. Ale tak jest.
Nie mi oceniać czy to dobre czy nie. To jest poza moja oceną. Ale tak jest.
Ostatnio zmieniony 05-05-2025, 13:24 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
- Hatefire
Jeśli to jest twój argument, to proszę cię bardzo. Czyli, w demokracji nie powinno się głosować na kandydatów, którzy reprezentują niszowe poglądy, które ci odpowiadają (lewicowość w Polsce, to niszowy pogląd, z sufitem na moje oko 10% na dzień dzisiejszy), tylko na tych którzy rządzą, względnie wchodzą w koalicje? Naprawdę nie rozumiem twojego rozumowania.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
@trup: Witam w Polsce, gdzie ludzie głosują wg klucza emocjonalnego. Poziom poparcia dla Zandberga zobaczymy już za dwa tygodnie, będzie wtedy sposobność do ewaluacji. Co do drugiej tury, to nie mam złudzeń - znowu będzie wybór między bezideowym budyniem a z grubsza ostruganym drewniakiem.
16-17 kwietnia do dla Ciebie końcówka kwietnia?
Tak, jak kol. Hatefire pisze - wyborcy lewicowi w RP stanowią jakieś 10% ogółu, grupa potencjalnie lewicowych zaś jest trudna do oszacowania. W takich warunkach można tylko próbować kształtować opinię publiczną w drodze systematycznego powtarzania swoich postulatów.
16-17 kwietnia do dla Ciebie końcówka kwietnia?

Tak, jak kol. Hatefire pisze - wyborcy lewicowi w RP stanowią jakieś 10% ogółu, grupa potencjalnie lewicowych zaś jest trudna do oszacowania. W takich warunkach można tylko próbować kształtować opinię publiczną w drodze systematycznego powtarzania swoich postulatów.