SONDA PREZYDENCKA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Lukass
- zahartowany metalizator
Re: SONDA PREZYDENCKA
Może warto podsumować, ileż to kandydaci na prezydenta mają łącznie mieszkań i ile przeciętnie wychodzi osobomieszkań. Ale obawiam się, że wtedy frekwencja może nie przekroczyć 20%.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- zaczyna szaleć
Szczerze chciałem głosować na Trzaskoskiego bo coś tam duka w językach obcych, wobec czego wypełnia minimum wymagań dla reprezentacyjnej pacynki, ale skoro Karol taki obrotny to przekonaliście mnie. Młody jebie starego, tak ma być.
Mam prawo reagować.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Fajnie. Teraz spierdalaj.Wzburzony Obserwator pisze: ↑06-05-2025, 21:24Szczerze chciałem głosować na Trzaskoskiego bo coś tam duka w językach obcych, wobec czego wypełnia minimum wymagań dla reprezentacyjnej pacynki, ale skoro Karol taki obrotny to przekonaliście mnie. Młody jebie starego, tak ma być.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- zaczyna szaleć
Fajnie. Teraz spierdalaj.Hatefire pisze: ↑06-05-2025, 21:45[quote="Wzburzony Obserwator" post_id=<a href="tel:1938842">1938842</a> time=<a href="tel:1746559456">1746559456</a> user_id=51687]
Szczerze chciałem głosować na Trzaskoskiego bo coś tam duka w językach obcych, wobec czego wypełnia minimum wymagań dla reprezentacyjnej pacynki, ale skoro Karol taki obrotny to przekonaliście mnie. Młody jebie starego, tak ma być.
[/quote]
Cały ten gniew przelej na kartę do głosowania. Zagłosuj na swojum kandydatum i dorysuj coś od siebie. Nie, lepiej dopisz. „Anarchia matka porządku”, „Lewica posługuje się metodą naukową”, coś mądrego.Hatefire pisze: ↑06-05-2025, 21:45Fajnie. Teraz spierdalaj.Wzburzony Obserwator pisze: ↑06-05-2025, 21:24Szczerze chciałem głosować na Trzaskoskiego bo coś tam duka w językach obcych, wobec czego wypełnia minimum wymagań dla reprezentacyjnej pacynki, ale skoro Karol taki obrotny to przekonaliście mnie. Młody jebie starego, tak ma być.
Mam prawo reagować.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Hatefire pisze: ↑06-05-2025, 21:45Fajnie. Teraz spierdalaj.Wzburzony Obserwator pisze: ↑06-05-2025, 21:24Szczerze chciałem głosować na Trzaskoskiego bo coś tam duka w językach obcych, wobec czego wypełnia minimum wymagań dla reprezentacyjnej pacynki, ale skoro Karol taki obrotny to przekonaliście mnie. Młody jebie starego, tak ma być.

Poro
-
- zaczyna szaleć
- DST
- rasowy masterfulowicz
Emocje sięgają zenitu. Dobrze, że tylko 12 dni zostało, bo implodujecie rozdzierając sobie wzajemnie szaty w walce o lepszom Polske 

- hcpig
Lewica swoim wynikiem przejedzie niczym walec po brunatnych forumowiczach i wtedy nastąpi spokój na forume.
Yare Yare Daze
- Triceratops
No wlasnie weszla, zadna jdg nie zaglosuje na te kretynke
woodpecker from space
- Ascetic
- uglak
No właśnie zastanawiam się w jakie szachy 4D gra Duda... O ile Biejat może sobie mówić co chce, a i tak poparcie będzie miała w granicach błędu statystycznego tak ten ruch uderza przede wszystkim w Nawrockiego od którego wyborcy JDG mogą uciec do Trzaskowskiego lub Mencena - zależnie od tego czy bliżej im w prawo czy w lewo. Jednocześnie kandydatowi PiS nie napędzi to żadnych nowych wyborców, bo - za wyjątkiem jakiejś części najlepiej zarabiających - nikt na tym nic nie zyskuje. Skąd taki pomysł (sprytny!) na ostatniej prostej przed głosowaniem?

Guilty of being right
- Hatefire
Uwaga,że ludzi na etacie jest więcej niż jdg.uglak pisze: ↑06-05-2025, 22:40No właśnie zastanawiam się w jakie szachy 4D gra Duda... O ile Biejat może sobie mówić co chce, a i tak poparcie będzie miała w granicach błędu statystycznego tak ten ruch uderza przede wszystkim w Nawrockiego od którego wyborcy JDG mogą uciec do Trzaskowskiego lub Mencena - zależnie od tego czy bliżej im w prawo czy w lewo. Jednocześnie kandydatowi PiS nie napędzi to żadnych nowych wyborców, bo - za wyjątkiem jakiejś części najlepiej zarabiających - nikt na tym nic nie zyskuje. Skąd taki pomysł (sprytny!) na ostatniej prostej przed głosowaniem?![]()
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
I też się wkurzają na Hołownię i Tuska, gdy usłyszeli, że zapłacą większą składkę niż ludzie na jdg z większymi dochodami.Hatefire pisze: ↑07-05-2025, 05:43Uwaga,że ludzi na etacie jest więcej niż jdg.uglak pisze: ↑06-05-2025, 22:40No właśnie zastanawiam się w jakie szachy 4D gra Duda... O ile Biejat może sobie mówić co chce, a i tak poparcie będzie miała w granicach błędu statystycznego tak ten ruch uderza przede wszystkim w Nawrockiego od którego wyborcy JDG mogą uciec do Trzaskowskiego lub Mencena - zależnie od tego czy bliżej im w prawo czy w lewo. Jednocześnie kandydatowi PiS nie napędzi to żadnych nowych wyborców, bo - za wyjątkiem jakiejś części najlepiej zarabiających - nikt na tym nic nie zyskuje. Skąd taki pomysł (sprytny!) na ostatniej prostej przed głosowaniem?![]()
I kto uwierzy, że znajdą się w budżecie pieniądze na załatanie dziury po zmniejszeniu składki?
Die Welt ist meine Vorstellung.
- trup
Pamiętajmy tylko kto wprowadził Polski Ład i wyższa składkę zdrowotną i kto nie podpisał ustawy o jej obniżeniu.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- empir
- zahartowany metalizator
- nicram
Prezes Kaczyński ręczy za Karola Nawrockiego. Można spać spokojnie. https://wiadomosci.wp.pl/kaczynski-kome ... 282484096a
Co za śmiecie.
Co za śmiecie.
all the monsters will break your heart
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Mega ulga!nicram pisze: ↑07-05-2025, 09:49Prezes Kaczyński ręczy za Karola Nawrockiego. Można spać spokojnie. https://wiadomosci.wp.pl/kaczynski-kome ... 282484096a
Co za śmiecie.
ᕦ(ツ)ᕤ
-

to po prostu specsłużby Tusska chcą zastraszyć obywatelskiego Karola.
w ogóle mi nie szkoda ludzi głosujących na pis

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Hatefire
Prawda jest taka, że Tusk powinien odbyć pielgrzymkę do Santiago de Compostela. Pieszą i na boso. W podziękowaniu, że PiS wystawił Nawrockiego. Jakby Bańka się zgodził, to ten warszawski banan byłby pozamiatany.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
No cóż widocznie szczęście sprzyja lepszym 

Seein' me is def not repeated or done twice