No tylko jak zobaczysz moje wpisy, to są spokojne i analityczne. Oczywiście można się z nimi nie zgadzać. Generalnie nie jestem na Forume od wczoraj. No i inni użytkownicy potwierdzą, że dyskutuję kulturalnie. Nie wiem, nawet Bloodcult, z którym ściąłem się wiele razy, to potwierdzi. Natomiast ty jedziesz bardzo emocjonalnie, sugerując obsesję.
SONDA PREZYDENCKA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SONDA PREZYDENCKA
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- empir
- zahartowany metalizator
Ja dzisiaj rano specjalnie włączyłem republikę, Długo nie wytrzymałem, bo tego na trzeźwo się nie da.
Ale jadą ostro. Przeciętny pisowiec to wszystko łyka.
A wersja republiki jest taka, że znowu służny specjalne Tuska ingerują w wybory. Najpierw przypomnieli sprawę Cimoszewicza.
A potem jebanie, że funkcjonariusz republiki zaorał Tomczyka. Mogli nie puszczać nagrania wideo, bo orania to tam ni chuja.
Ale jadą ostro. Przeciętny pisowiec to wszystko łyka.
A wersja republiki jest taka, że znowu służny specjalne Tuska ingerują w wybory. Najpierw przypomnieli sprawę Cimoszewicza.
A potem jebanie, że funkcjonariusz republiki zaorał Tomczyka. Mogli nie puszczać nagrania wideo, bo orania to tam ni chuja.
-
- weteran forumowych bitew
Powiedz mi proszę analityczny wpisie, jak doszedłeś do tego, że jesteś na forum znacznie dłużej niż ja, bo jakoś patrzę na nasze daty rejestracji i wychodzi mi trochę inaczej...upsHatefire pisze: ↑07-05-2025, 11:02No tylko jak zobaczysz moje wpisy, to są spokojne i analityczne. Oczywiście można się z nimi nie zgadzać. Generalnie nie jestem na Forume od wczoraj. No i inni użytkownicy potwierdzą, że dyskutuję kulturalnie. Nie wiem, nawet Bloodcult, z którym ściąłem się wiele razy, to potwierdzi. Natomiast ty jedziesz bardzo emocjonalnie, sugerując obsesję.
Ale podoba mi się jak zawsze sobie slodzisz ile to nie przeczytałeś, jaki to kulturalny nie jesteś i jak to emocjami się nie posługujesz a później tylko projekcje swojej obsesji - TuSSk to czy TuSSk tamto

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sensownie. Z ich punktu widzenia. Jak przepierdolą, o ile, to będą tym grać pod lecenie do Vance i spłakiwanie się, że w PL nie ma demokracji, służby, sfałszowane i tym podobne.
Poro
- DST
- rasowy masterfulowicz
Jakie zwierzę.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-05-2025, 10:30zostawiam obsrany kibel i podbieram kawe. Sprawy usprawiedliwia troche to, ze pracuje na home office.
- Hatefire
Kolego to moje konto pod tym samym nickiem, bo miałem przerwę, ale siedzę tu przynajmniej od 2002. Wierz lub nie mam to gdzieś. Dwa zawsze miałem jasne poglądy i się z nimi nie kryłem. Naprawdę nie mam obsesji na temat Tuska. Swoją drogą czemu piszesz TuSSk? Jest po prostu przywódcą największej partii neoliberalnej w Polsce. No nie lubię neoliberalizmu (ok ktoś może mieć inne zdanie), ale to nic osobistego. Poza tym jest szefem partii rządzącej w Polsce. Jak coś mi się nie podoba to jadę po nim. Jak rządził Kaczyński, to jechałem po Kaczyńskim. Czego nie rozumiesz libku?olgims pisze: ↑07-05-2025, 11:11Powiedz mi proszę analityczny wpisie, jak doszedłeś do tego, że jesteś na forum znacznie dłużej niż ja, bo jakoś patrzę na nasze daty rejestracji i wychodzi mi trochę inaczej...ups
Ale podoba mi się jak zawsze sobie slodzisz ile to nie przeczytałeś, jaki to kulturalny nie jesteś i jak to emocjami się nie posługujesz a później tylko projekcje swojej obsesji - TuSSk to czy TuSSk tamtoniezły z ciebie śmieszek, może jakbym był małolatem to by się dał nabrać na to odwracanie kota ogonem. I widzisz kolego Hatefire - nawet klamra spialem ten nasz dyskurs z ostatnich stron - zaczales od odwracania kota ogonem i tu skończyłeś. Klops
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
no wierzę wierzę, taki ozob też miał tu podobno jakieś wcześniejsze konta jeszcze zanim administrator się zarejestrował, wszystko jest możliwe. Natomiast musisz przyznać, że zabawne jest zarzucanie komuś multi-kont samemu za moment przyznając się, że to nie jest twoje pierwsze konto tutajHatefire pisze: ↑07-05-2025, 11:21Kolego to moje konto pod tym samym nickiem, bo miałem przerwę, ale siedzę tu przynajmniej od 2002. Wierz lub nie mam to gdzieś. Dwa zawsze miałem jasne poglądy i się z nimi nie kryłem. Naprawdę nie mam obsesji na temat Tuska. Swoją drogą czemu piszesz TuSSk? Jest po prostu przywódcą największej partii neoliberalnej w Polsce. No nie lubię neoliberalizmu (ok ktoś może mieć inne zdanie), ale to nic osobistego. Poza tym jest szefem partii rządzącej w Polsce. Jak coś mi się nie podoba to jadę po nim. Jak rządził Kaczyński, to jechałem po Kaczyńskim. Czego nie rozumiesz libku?olgims pisze: ↑07-05-2025, 11:11Powiedz mi proszę analityczny wpisie, jak doszedłeś do tego, że jesteś na forum znacznie dłużej niż ja, bo jakoś patrzę na nasze daty rejestracji i wychodzi mi trochę inaczej...ups
Ale podoba mi się jak zawsze sobie slodzisz ile to nie przeczytałeś, jaki to kulturalny nie jesteś i jak to emocjami się nie posługujesz a później tylko projekcje swojej obsesji - TuSSk to czy TuSSk tamtoniezły z ciebie śmieszek, może jakbym był małolatem to by się dał nabrać na to odwracanie kota ogonem. I widzisz kolego Hatefire - nawet klamra spialem ten nasz dyskurs z ostatnich stron - zaczales od odwracania kota ogonem i tu skończyłeś. Klops

Możemy zatem założyć, że jak jestem libkiem według twojej projekcji, to ty jesteś pisiorem kamuflującym się jako komuszek - zresztą stary socjalny elektorat tych grup się mocno pokrywa. Możemy pisiorku? Czy tylko ty masz prawo projektowania na temat innych bo jesteś znacznie dłużej? Tak z ciekawości pytam, bo nie wiem czy zdarzyles zauważyć, ale bardzo dobrze się bawię

- Hatefire
Wyraźnie nie rozumiesz koncepcji multikonta. Napisałem, że miałem jedno. Po przerwie założyłem drugie. Cały czas korzystam z jednego. Zarzucałeś, że nie umiem czytać, zabawne. Wierz lub nie. Mam to gdzieś. Są użytkownicy, którzy mnie pamiętają i mają bekę z ciebie.olgims pisze: ↑07-05-2025, 11:35no wierzę wierzę, taki ozob też miał tu podobno jakieś wcześniejsze konta jeszcze zanim administrator się zarejestrował, wszystko jest możliwe. Natomiast musisz przyznać, że zabawne jest zarzucanie komuś multi-kont samemu za moment przyznając się, że to nie jest twoje pierwsze konto tutaj![]()
Możemy zatem założyć, że jak jestem libkiem według twojej projekcji, to ty jesteś pisiorem kamuflującym się jako komuszek - zresztą stary socjalny elektorat tych grup się mocno pokrywa. Możemy pisiorku? Czy tylko ty masz prawo projektowania na temat innych bo jesteś znacznie dłużej? Tak z ciekawości pytam, bo nie wiem czy zdarzyles zauważyć, ale bardzo dobrze się bawię![]()
To baw się dobrze. Możesz mnie nawet uważać za stalinowca, Nie daję na to faka xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
O jejku, analityczny wpisie, po co ta nerwowka i tupanie nóżka? Jakis emocjonalny się nadto wydajesz i przewrażliwiony na punkcie własnymHatefire pisze: ↑07-05-2025, 11:44Wyraźnie nie rozumiesz koncepcji multikonta. Napisałem, że miałem jedno. Po przerwie założyłem drugie. Cały czas korzystam z jednego. Zarzucałeś, że nie umiem czytać, zabawne. Wierz lub nie. Mam to gdzieś. Są użytkownicy, którzy mnie pamiętają i mają bekę z ciebie.olgims pisze: ↑07-05-2025, 11:35no wierzę wierzę, taki ozob też miał tu podobno jakieś wcześniejsze konta jeszcze zanim administrator się zarejestrował, wszystko jest możliwe. Natomiast musisz przyznać, że zabawne jest zarzucanie komuś multi-kont samemu za moment przyznając się, że to nie jest twoje pierwsze konto tutaj![]()
Możemy zatem założyć, że jak jestem libkiem według twojej projekcji, to ty jesteś pisiorem kamuflującym się jako komuszek - zresztą stary socjalny elektorat tych grup się mocno pokrywa. Możemy pisiorku? Czy tylko ty masz prawo projektowania na temat innych bo jesteś znacznie dłużej? Tak z ciekawości pytam, bo nie wiem czy zdarzyles zauważyć, ale bardzo dobrze się bawię![]()
To baw się dobrze. Możesz mnie nawet uważać za stalinowca, Nie daję na to faka xD

- Hatefire
Nie tupię. Nudzę się, to sobie popiszę i tyle. Poza tym, to ja nie reaguję alergicznie jak ktoś krytykuje polityka jakiegoś xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
-
widzisz znowu uprawiasz swoją projekcje wmawiając mi jakieś alergiczne reakcje, kiedy to właśnie ja pizgam od paru stron z twojego przewidywalnego za każdym razem sapania i przekierowywania każdego tematu na TuSSka. No nie wiem czy nie tupiesz, bo już się znowu prawie obraziłeś, a te pisaninę z nudów chciałeś porzucać bo nie ma sensu. Bądźmy poważni kolego Hatefire

- Hatefire
Może nie, ale jesteście mentalnymi braćmi. Nawet pojawiacie się zawsze razem. To sprawa dla Archiwum X

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Kolego, bo Tusk rządzi. Kto ma się pojawiać w tematach politycznych jak nie koleś aktualnie przy władzy?olgims pisze: ↑07-05-2025, 12:01widzisz znowu uprawiasz swoją projekcje wmawiając mi jakieś alergiczne reakcje, kiedy to właśnie ja pizgam od paru stron z twojego przewidywalnego za każdym razem sapania i przekierowywania każdego tematu na TuSSka. No nie wiem czy nie tupiesz, bo już się znowu prawie obraziłeś, a te pisaninę z nudów chciałeś porzucać bo nie ma sensu. Bądźmy poważni kolego Hatefire![]()
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
death metal caveman cult!DST pisze: ↑07-05-2025, 11:21Jakie zwierzę.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-05-2025, 10:30zostawiam obsrany kibel i podbieram kawe. Sprawy usprawiedliwia troche to, ze pracuje na home office.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
No ja to rozumiem, serio, i w ogóle nie o tym - krytykuj sobie kogo chcesz, twoje święte prawo, mnie po prostu uderzył ten fikol, kiedy ja napisałem o Nowogródzkim ty od razu przybyłeś z kontra - bo TuSSk, bo rafalala bo kobiety i zastanawia mnie co do szachrajstw doktura Korala związanych z mieszkaniem ma Donald, czaskoski czy te mityczne kobiety ? wspolnie to zaplanowali, czerpali profity? Kumasz już o co chodzi?Hatefire pisze: ↑07-05-2025, 12:06Kolego, bo Tusk rządzi. Kto ma się pojawiać w tematach politycznych jak nie koleś aktualnie przy władzy?olgims pisze: ↑07-05-2025, 12:01widzisz znowu uprawiasz swoją projekcje wmawiając mi jakieś alergiczne reakcje, kiedy to właśnie ja pizgam od paru stron z twojego przewidywalnego za każdym razem sapania i przekierowywania każdego tematu na TuSSka. No nie wiem czy nie tupiesz, bo już się znowu prawie obraziłeś, a te pisaninę z nudów chciałeś porzucać bo nie ma sensu. Bądźmy poważni kolego Hatefire![]()
- Hatefire
To ty nie kumasz, że jak Nowogrodzki jest przedstawicielem PiS, tak Bonżur przedstawicielem PO. No i szczerze ma mniejsze znaczenie dla mnie, ile mieszkań ma Nowogrodzki. Natomiast Bonżur pewnie wygra i utwardzi władzę PO. Dlatego pytam co z tymi 100 obietnicami?olgims pisze: ↑07-05-2025, 12:18No ja to rozumiem, serio, i w ogóle nie o tym - krytykuj sobie kogo chcesz, twoje święte prawo, mnie po prostu uderzył ten fikol, kiedy ja napisałem o Nowogródzkim ty od razu przybyłeś z kontra - bo TuSSk, bo rafalala bo kobiety i zastanawia mnie co do szachrajstw doktura Korala związanych z mieszkaniem ma Donald, czaskoski czy te mityczne kobiety ? wspolnie to zaplanowali, czerpali profity? Kumasz już o co chodzi?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
Jak wygra Trzaskowski to miejmy nadzieję, że coś ruszy w tej kwestii, gdyż jak wiesz obecny rezydent często i chętnie dokonuje obstrukcji.
all the monsters will break your heart
-
Niemożliwe, to rafalala jest przedstawicielem PO ? Dzięki za uświadomienieHatefire pisze: ↑07-05-2025, 12:25To ty nie kumasz, że jak Nowogrodzki jest przedstawicielem PiS, tak Bonżur przedstawicielem PO. No i szczerze ma mniejsze znaczenie dla mnie, ile mieszkań ma Nowogrodzki. Natomiast Bonżur pewnie wygra i utwardzi władzę PO. Dlatego pytam co z tymi 100 obietnicami?olgims pisze: ↑07-05-2025, 12:18No ja to rozumiem, serio, i w ogóle nie o tym - krytykuj sobie kogo chcesz, twoje święte prawo, mnie po prostu uderzył ten fikol, kiedy ja napisałem o Nowogródzkim ty od razu przybyłeś z kontra - bo TuSSk, bo rafalala bo kobiety i zastanawia mnie co do szachrajstw doktura Korala związanych z mieszkaniem ma Donald, czaskoski czy te mityczne kobiety ? wspolnie to zaplanowali, czerpali profity? Kumasz już o co chodzi?

- nagrobek
- zahartowany metalizator
ktorego kandydata wolno krytykować a którego nie by ktoś się nie zesrał i kto dziś jest trollem und zjebem dnia, to ważne