w świecie lewicy słowo kobiety > życie mężczyzny,nawet homoseksualnego, więc raczej też nie jesteś bezpieczny.
SONDA PREZYDENCKA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- weteran forumowych bitew
Re: SONDA PREZYDENCKA
kolego musisz się nauczyć czytać ze zrozumieniem, ta rada jest dla ciebie, ja kobiety uwielbiam i wielce miłuję, no i przede wszystkim się ich nie boje. Oprócz objęcia własnego homoseksualizmu, mam dla ciebie jeszcze jedna radę kolego Tabaluga, musisz wyjść nie tylko z szafy, ale przede wszystkim z piwnicy twoich starych, może nawet uda ci się poznac jakaś kobietę - wtedy będziesz miał swoje doświadczenie z terapią konwersyjną. Będziesz mógł o tym opowiadać na spotkaniach, gdzie wspólnie odmawiacie różaniec i pocieszacie się w męskim towarzystwie, wy blekmetalowcy, rycerze maryji, szczęść borze braunowcy.tabaluga pisze: ↑14-05-2025, 16:59w świecie lewicy słowo kobiety > życie mężczyzny,nawet homoseksualnego, więc raczej też nie jesteś bezpieczny.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
Na szczęście prawym ludziom z wartościami to nie grozi. Są przecież wierni swojej kobiecie i nie mają lepkich paluszków wobec innych.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Hatefire
Szanowny Kolega Tabaluga najwidoczniej miewa koszmary senne, gdzie główną rolę gra vagina dentata xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- zaczyna szaleć
niejeden lewicowy ćwierćmózg tak myślał jak wy i sie przeliczył
https://wpolityce.pl/spoleczenstwo/5483 ... e-klamstwo
zresztą feminsitki już raz próbowały coś takiego przepchnąć, jeśli nie wierzycie mi to posłuchajcie co ma na ten temat do powiedzenia kobieta :
https://wolnemedia.net/to-jest-dyskrymi ... awidzicie/
https://wpolityce.pl/spoleczenstwo/5483 ... e-klamstwo
zresztą feminsitki już raz próbowały coś takiego przepchnąć, jeśli nie wierzycie mi to posłuchajcie co ma na ten temat do powiedzenia kobieta :
https://wolnemedia.net/to-jest-dyskrymi ... awidzicie/
-
- zaczyna szaleć
chyba nie wiesz co to znaczy fałszywe oskarżenie i w jakich okolicznościach można paśc jego ofiarą. Często zdarza się wiernym facetom którzy odmówili niezrównoważonej lewaczce.
- Hatefire
Teraz weszła fantazja o lewaczkach stadami rzucających się na niewinnych konfiarzy. Normalnie całymi stadami ich ścigają xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- bartwa
Statystyki nie kłamią - tysiące tych niewinnych nieszczęśników gnije w lewackich kazamatach.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Widzę, że te wszystkie prawaki po prostu nienawidzą kobiet. Ciekawe dlaczego? Może każda, która ma jakiś rozum ucieka od troglodytów, którzy chcą uczynić z niej zmywarę i zamknąć w kuchni jak jakąś niewolnicę, która ma służyć swojemu panu. Niesamowite to jest.
A teraz biedni boją się tych kobiet i nieprawdziwych oskarżeń. A może wystarczyłoby je traktować jak ludzi, a nie rzeczy?

all the monsters will break your heart
- Hatefire
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To nie tak że tabaluga w 100% nie ma racji bo takie rzeczy się zdarzają, tylko są nagłaśniane maksymalnie i tworzą wrażenie w internetowych bankach że to norma i standard wydarzajacy się często. Chyba pisałem też kiedyś o sytuacji w której dziewczyna sama chętnie wskoczyła mi do łóżka, a następnego dnia przez głupi fakt że to widziała jej siostra wymyśliła historyjkę że ja wykorzystałem i ciągnęło się to za mną jak smród przez wiele miesięcy.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
No zdarza się też że ktoś kogoś fałszywie oskarży o kradzież, no i?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No i też do dupy, niestety też mam tu doświadczenie w którym laska w pracy stracila 100 zł i oskarżyła cichcem mnie. Poniosłem też konsekwencje, a potem ona odkryła ze to ktoś inny ukradł ale było jej głupio to przyznać.
- Hatefire
Ty to pechowy jakiś jesteś. Mi się nigdy nic takiego nie zdarzyło. Widać masz fizjonomię nie wzbudzającą zaufaniaŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑14-05-2025, 18:01No i też do dupy, niestety też mam tu doświadczenie w którym laska w pracy stracila 100 zł i oskarżyła cichcem mnie. Poniosłem też konsekwencje, a potem ona odkryła ze to ktoś inny ukradł ale było jej głupio to przyznać.

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Uśmiałem się tak jak w powyższych sytuacjach. To już porą na klasyczne odwrócenie kota ogonem pt "oj już nie bądź taki delikatny"Hatefire pisze: ↑14-05-2025, 18:13Ty to pechowy jakiś jesteś. Mi się nigdy nic takiego nie zdarzyło. Widać masz fizjonomię nie wzbudzającą zaufaniaŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑14-05-2025, 18:01No i też do dupy, niestety też mam tu doświadczenie w którym laska w pracy stracila 100 zł i oskarżyła cichcem mnie. Poniosłem też konsekwencje, a potem ona odkryła ze to ktoś inny ukradł ale było jej głupio to przyznać.![]()

- hcpig
Ten desperacki tweet potwierdza, że poparcie kandydatów lewicowych należy traktować łącznie a nie na zasadzie kanibalizowania się, lewica jest mocno niedoszacowana i ludzie niedługo przejrzą na oczy. Wrócą jeszcze czasy świetności jak za Żelaznego Kanclerza Leszka Millera a naród w końcu odwróci się od tych, którzy obecnie obrzygują go brunatną propagadną,Triceratops pisze: ↑14-05-2025, 08:41A tymczasem sini razem atakujo...kogo?
Czyzby jester to pisowski kret??
Yare Yare Daze
- Hatefire
Dobra pogubiłem się. Pewnie to wina tego, że dopiero wychodzę z roboty. Z mojej strony to był prostacki żart "masz taki ryj że oskarżają cię o gwałty i kradzieże hehe", bez podtekstów.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑14-05-2025, 18:15Uśmiałem się tak jak w powyższych sytuacjach. To już porą na klasyczne odwrócenie kota ogonem pt "oj już nie bądź taki delikatny"![]()
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No to nie wiem, może ze mną jest coś nie tak że nie potrafię się śmiać z tego że został oskarżony o gwałt, mogę być jakiś wybrakowany.
- Hatefire
Ok. Po prostu myślałem, że traktujesz, to jako anegdotkę, z przeszłości. Nie miałem złych intencji. Niemniej szkoda została wyrządzona, więc przepraszam.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑14-05-2025, 18:27No to nie wiem, może ze mną jest coś nie tak że nie potrafię się śmiać z tego że został oskarżony o gwałt, mogę być jakiś wybrakowany.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych