SONDA PREZYDENCKA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: SONDA PREZYDENCKA
ᕦ(ツ)ᕤ
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
Wyniki z Deutsch Eylau czyli mojego podwórka:
Trzaskowski - 40,35%
Nawrocki - 25,94%
Mentzen - 12,23%
Hołownia - 5,37%,
Biejat - 4,66%,
Braun - 4,27%,
Zandberg - 3,77%,
Trzaskowski - 40,35%
Nawrocki - 25,94%
Mentzen - 12,23%
Hołownia - 5,37%,
Biejat - 4,66%,
Braun - 4,27%,
Zandberg - 3,77%,
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Hatefire
https://oko.press/jak-w-strachu-przed-s ... ie-w-stope
Dobre i rzetelne wyjaśnienie i właśnie się sprawdziło. Dziękujemy Panie Tusk
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- masterful
- Kontakt:
Obecny rząd to cienkie bolki. PIS rozjechał system sądowy, TK, KRS i SN a posiedzenia sejmu to było rozjeżdżanie opozycji, wyłączanie mikrofonów i powtarzanie głosowań jak nie poszło po ich myśli (pani Witek). Jechali jak walcem mając w dupie prawo ip itd. Zero konsekwencji z tego powodu. Nic.
A KO wsadza księdza, Mateckiego i ich wypuszcza. Męty jak Romanowski, pół Solidarnej Polski sobie łazi po ulicach i się śmieje. Zero konsekwencji, zero rozliczeń.
Nawrocki z gangsterskiego półświatka zabiera starszemu panu kawalerkę i pokazuje, że 50% ludzi chce właśnie cwaniaka który nie pierdoli się w tańcu. Inny koleś lata z gaśnicą po sejmie i nic się z tym nie dzieje. Chyba taka jest właśnie polska a kto myśli inaczej chyba, tak jak ja, jest w mniejszości niestety. Czekałem na koniec 10 letniej kadencji tego klauna, a tu okazuje się, że jeszcze za nim zatęsknię
Brutalno-brunatna prawda.
Szczęść Boże w tym ... eurokołochozowym masterfulu
A KO wsadza księdza, Mateckiego i ich wypuszcza. Męty jak Romanowski, pół Solidarnej Polski sobie łazi po ulicach i się śmieje. Zero konsekwencji, zero rozliczeń.
Nawrocki z gangsterskiego półświatka zabiera starszemu panu kawalerkę i pokazuje, że 50% ludzi chce właśnie cwaniaka który nie pierdoli się w tańcu. Inny koleś lata z gaśnicą po sejmie i nic się z tym nie dzieje. Chyba taka jest właśnie polska a kto myśli inaczej chyba, tak jak ja, jest w mniejszości niestety. Czekałem na koniec 10 letniej kadencji tego klauna, a tu okazuje się, że jeszcze za nim zatęsknię

Szczęść Boże w tym ... eurokołochozowym masterfulu

ᕦ(ツ)ᕤ
-
666% racjimasterful pisze: ↑19-05-2025, 10:40Obecny rząd to cienkie bolki. PIS rozjechał system sądowy, TK, KRS i SN a posiedzenia sejmu to było rozjeżdżanie opozycji, wyłączanie mikrofonów i powtarzanie głosowań jak nie poszło po ich myśli (pani Witek). Jechali jak walcem mając w dupie prawo ip itd. Zero konsekwencji z tego powodu. Nic.
Nawrocki z gangsterskiego półświatka zabiera starszemu panu kawalerkę i pokazuje, że 50% ludzi chce właśnie cwaniaka który nie pierdoli się w tańcu. Inny koleś lata z gaśnicą po sejmie i nic się z tym nie dzieje. Chyba taka jest właśnie polska a kto myśli inaczej chyba, tak jak ja, jest w mniejszości niestety. Czekałem na koniec 10 letniej kadencji tego klauna, a tu okazuje się, że jeszcze za nim zatęsknię![]()
Szczęść Boże w tym ... eurokołochozowym masterfulu![]()
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
- zaczyna szaleć
trzaskosky wygrał znaczną przewagą w zakładach karnych ... czyżby jego wyborcy mieli większą skłonność do popełniania przestępstw?
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
olgims pisze: ↑19-05-2025, 10:47666% racjimasterful pisze: ↑19-05-2025, 10:40Obecny rząd to cienkie bolki. PIS rozjechał system sądowy, TK, KRS i SN a posiedzenia sejmu to było rozjeżdżanie opozycji, wyłączanie mikrofonów i powtarzanie głosowań jak nie poszło po ich myśli (pani Witek). Jechali jak walcem mając w dupie prawo ip itd. Zero konsekwencji z tego powodu. Nic.
Nawrocki z gangsterskiego półświatka zabiera starszemu panu kawalerkę i pokazuje, że 50% ludzi chce właśnie cwaniaka który nie pierdoli się w tańcu. Inny koleś lata z gaśnicą po sejmie i nic się z tym nie dzieje. Chyba taka jest właśnie polska a kto myśli inaczej chyba, tak jak ja, jest w mniejszości niestety. Czekałem na koniec 10 letniej kadencji tego klauna, a tu okazuje się, że jeszcze za nim zatęsknię![]()
Cienkie bolki... Może. Po prostu dużo trudniej gra się z przeciwnikiem który w dupie ma zasady i prawo.
On ma łatwiej. Nieporadność jednak w ukaraniu winnych, może być kosztowna....
Niemniej tego szybko, jakimś sądem kapturowym się nie da zrobić. Ale KRS czy prezesów sądów z nadania ziobry powinni zrobić szybko.
Romanowski po prostu spierdolił do Orbana. Bo dobrze wiedział. że by poniósł konsekwencje.
Reszta albo sypie albo beknie finalnie.... tylko to trwa. Nie można takich rzeczy robić pod kampanię.
Każdy rzetelny prawnik powie że to głupie.
Sytuacja nie wesoła.
Martwi też to, że konfederossji rośnie poparcie przed parlamentarnymi...
Mobilizacja może pomóc. Frekwencja bardzo ładna jak na prezydenckie. ponad 67 procent.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
to mam takie pytanie - jakie konsekwencje spotkały Sienkiewicza za rozjebanie w ciągu chwili kurwizji? Bo pissowcy i stanosky do tej pory dra pizdy jakie to się holocausto na nich odbyło, a Sienkiewicza to oni ukrzyzujo aj waj. I tak jak pissowcy jebali wszystkich tak trzeba było z nimi postąpić a nie się pierdolić i delikutasić. Teraz są konsekwencje.trup pisze: ↑19-05-2025, 11:01olgims pisze: ↑19-05-2025, 10:47666% racjimasterful pisze: ↑19-05-2025, 10:40Obecny rząd to cienkie bolki. PIS rozjechał system sądowy, TK, KRS i SN a posiedzenia sejmu to było rozjeżdżanie opozycji, wyłączanie mikrofonów i powtarzanie głosowań jak nie poszło po ich myśli (pani Witek). Jechali jak walcem mając w dupie prawo ip itd. Zero konsekwencji z tego powodu. Nic.
Cienkie bolki... Może. Po prostu dużo trudniej gra się z przeciwnikiem który w dupie ma zasady i prawo.
On ma łatwiej. Nieporadność jednak w ukaraniu winnych, może być kosztowna....
- trup
Ale jak postąpić? Co zrobić? Pozamykać bez wyroków?olgims pisze: ↑19-05-2025, 11:07to mam takie pytanie - jakie konsekwencje spotkały Sienkiewicza za rozjebanie w ciągu chwili kurwizji? Bo pissowcy i stanosky do tej pory dra pizdy jakie to się holocausto na nich odbyło, a Sienkiewicza to oni ukrzyzujo aj waj. I tak jak pissowcy jebali wszystkich tak trzeba było z nimi postąpić a nie się pierdolić i delikutasić. Teraz są konsekwencje.
-
rozjebac instytucje, które chronią przestępców z pis? KRS, TK, SN, KRRit itd A później wsadzać po ogłoszeniu wyroków. Sprawstwo obecnej koalicji jest kurwa drastycznie słabe, nie ma co pudrować.trup pisze: ↑19-05-2025, 11:10Ale jak postąpić? Co zrobić? Pozamykać bez wyroków?olgims pisze: ↑19-05-2025, 11:07to mam takie pytanie - jakie konsekwencje spotkały Sienkiewicza za rozjebanie w ciągu chwili kurwizji? Bo pissowcy i stanosky do tej pory dra pizdy jakie to się holocausto na nich odbyło, a Sienkiewicza to oni ukrzyzujo aj waj. I tak jak pissowcy jebali wszystkich tak trzeba było z nimi postąpić a nie się pierdolić i delikutasić. Teraz są konsekwencje.
- masterful
- Kontakt:
Zerowe. A Polacy chcą jednak głosować na skurwysynów, a nie chłopaków w sweterkach.
Kropiwnicki powinien powiedzieć, ze zajebał 12 mieszkań emerytom i był by szacun!
Kropiwnicki powinien powiedzieć, ze zajebał 12 mieszkań emerytom i był by szacun!
ᕦ(ツ)ᕤ
- Hatefire
Przede wszystkim niech , ktoś mi wytłumaczy po chuj Czaskowski podlizywał się elektoratowi Konfy. Nic na tym nie zyskał, bo i tak na niego nie głosowali. Sporo osób zniechęcił. Zrobili sequel kampanii Komorowskiego. Pamiętacie łaszenie się do Kukiza?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Dokładnie, przecież to widać jak na dłoni, więc nie wiem co kurwa robi i sobie myśli sztab rafalali, ale ja bym tych ludzi wypierdolil na zbity pysk.
- Hatefire
Bo ludzie nie głosują na Batyra czy Czaskowskiego, tylko na PiS, PO, Konfederację itp. Stąd tym bardziej absurdalne, było łaszenie się do wyborców, co i tak nigdy na PO by nie zagłosowali.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- masterful
- Kontakt:
Ale też okazało się, że tak jak w USA granie na kwestie np pro-aborcyjne nie ma znaczenie w wyborach. Trzeba kraść, gwałcić i wygrywać jak Trump.
ᕦ(ツ)ᕤ
- trup
https://www.facebook.com/share/r/17r5csv48c/\
Co myśli polak....
Co myśli polak....
- trup
Ludzie w 1 turze głosują zawsze na partię.... II tura będzie inna ale w obecnym układzie głosów.... wielka niewiadoma.
Albo cud na Wisłą albo mroczne czasy...
Co nie zmienia faktu że też jestem wkurwiony.
To jak udało się zatruć społeczeństwo i uaktywnić wirusa głupoty i zacietrzewienia.... kaczyński to człowiek niezgoda.
Teraz niestety jest czas podnoszenia głowy przez właśnie brunatną Hydrę.
Ostatnio zmieniony 19-05-2025, 11:45 przez trup, łącznie zmieniany 1 raz.
- masterful
- Kontakt:
-
Dlatego nie wiem co sobie wyobrażają ludzie w sztabie czaskoskiego, na co liczyli, lub na co czekali/czekają? Ewidentnie zabrakło agresywnej strategii dojeżdżania przeciwnika, zakłamywania rzeczywistości i odwracania kota ogonem. Do kulturalnych musi w końcu dotrzeć, że z chamem kulturą nie wygrasz. Chama trzeba tylko napierdalac, cham rozumie ino siłe.
- masterful
- Kontakt: