Alez mozna, nikomu nie zabraniam, po prostu nie jest ad meritum, tylko ad personam. Mozna go uzyc w doslowniej kazdej dyskusji.
SONDA PREZYDENCKA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SONDA PREZYDENCKA
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
No bo nie jesteśmy w środku kampanii prezydenckiej, gdzie Giertych używa swoich znacznych (to przyznaję) zasięgów na Twitterze, żeby popierać jednego z kandydatów xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Romaaaan.... tyś najpiękniejszy z całej wsi!Hatefire pisze: ↑21-05-2025, 14:58Nie wystarczy. Bo obecne wyniki Memcena i Brauna, to w dużej mierze jego zasługa. Poza tym tak jak napisałem, nigdy się wprost nie pokajał. Po prostu nie lubi Kaczyńskiego, bo okazał się sprytniejszy od niego i tyle. I żenujące jest,że partia, która na swoich ustach demokrację trzyma faszola tylko dlatego, że jest funflem Donalda i Radzia.
Romaaaan.... po nocach mi się śniiiii...."
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ascetic
Dzisiejszy dzień mija pod hasłem: wyrzuty sumienia lewactwa, zagłuszane pokrzykiwaniem "Roman, Roman!!", idącego ramię w ramię z brunatnym gównem, nie dając poparcia Trzaskowskiemu - odcinek 666.
Ale, też pod hasłem, jestem starym mentalnie przegrywem, od niedzieli siedzę na x-ie, napierdalam twittami od otoki po innymi od trolli mateckiego. Trzeba zachować poziom. Jak na trolla przystało. 30 repostów z prawackiego ścieku trzeba przerzucić. W tym na forum muzyczne.
Ale, też pod hasłem, jestem starym mentalnie przegrywem, od niedzieli siedzę na x-ie, napierdalam twittami od otoki po innymi od trolli mateckiego. Trzeba zachować poziom. Jak na trolla przystało. 30 repostów z prawackiego ścieku trzeba przerzucić. W tym na forum muzyczne.
Ostatnio zmieniony 21-05-2025, 15:15 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- trup
No właśnie nie było ad meritum wstawienie memy z Giertychem.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑21-05-2025, 15:07Alez mozna, nikomu nie zabraniam, po prostu nie jest ad meritum, tylko ad personam. Mozna go uzyc w doslowniej kazdej dyskusji.
Typowy pong.... Nie mający związku z Giertychem. Można pogrzebać w partii Razem może tam też jest jakiś Roman, ale nie ma to związku z tym, że ani KO ("które przestało być dla przedmówcy partią CHDcką bo jest u nich Giertych") nie jest partią faszystowską ani Trzaskowski nie biegał z naziolami po osiedlu, nie przejął mieszkania usuwając lokatora do DPSu, nie pracował jako Alfons. Więc... Giertych jest wtrącony obsesyjnie po raz kolejny w miejscu kompletnie bezsensownym.
Ja sobie bym życzył żeby Roman zamilkł na jakiś rok, ale tego mu zabronić nie można. Wolny kraj.
Z mojej strony koniec o Giertychu odnośnie tych wyborów.
- Hatefire
No Tusk.mogl mu na przykład nie dawać miejsca na listach i nie byłoby problemu, ale widać uznał, że potrzebuje faszola xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
Nie jestem w stanie połączyć kropek: wkład Giertycha w obecne wyniki Memcena i Brauna. Możesz mi to wytłumaczyć?Hatefire pisze: ↑21-05-2025, 14:58Nie wystarczy. Bo obecne wyniki Memcena i Brauna, to w dużej mierze jego zasługa. Poza tym tak jak napisałem, nigdy się wprost nie pokajał. Po prostu nie lubi Kaczyńskiego, bo okazał się sprytniejszy od niego i tyle. I żenujące jest,że partia, która na swoich ustach demokrację trzyma faszola tylko dlatego, że jest funflem Donalda i Radzia.
all the monsters will break your heart
- Sybir
Memik okolicznościowy - aczkolwiek łapka po prawej powinna być dużo chudsza. ;_;

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Hatefire
Sprawdź pod jakim sztandarem rozpoznawalność zdobył Bosacki.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
taka fajna nitka PiotrRFrankowski na X link:
Garść obserwacji wyborczych na bazie doświadczeń z referendum brexitowym w UK. Rosja użyła doświadczeń, zebranych przez Cambridge Analytica m. in. na Węgrzech i w Afryce. Zidentyfikowano jako grupę docelową propagandy mężczyzn, kibiców piłki nożnej. Dla zbudowania bazy …uruchomiono prawdziwy konkurs na temat piłki, w którym naprawdę można było wygrać milion funtów. Do konkursu zgłosiło się setki tysięcy facetów, którzy podali swoje dane. Wchodząc z nimi w interakcje na socjalach, wyselekcjonowano grupę odbiorców treści…
Jednocześnie rozpoczęto powszechną kampanię kłamstw. O tym, że do UK przyjedzie 70 mln Turków, że pracujący w UK ludzie z Europy Wschodniej to muzułmanie, że Unia zabiera Brytyjczykom pieniądze, nie dając nic w zamian. Poziom świadomości wkładu UE był skrajnie niski…
Stosowano węziej wycelowane środki, skierowane do konkretnych, pozbawionych wykształcenia, grup zawodowych; zmyślano dopasowane do ich poglądów, nieistniejące przepisy i działania unijne…
Ogromną grupę stanowią w UK kierowcy białych vanów, zazwyczaj mężczyźni, którzy zakończyli edukację w wieku lat 16, fanatycznie interesują się piłką nożną i lubią chlać w pubach (właściciel sieci pubów Wetherspoons prowadził własną kampanię antyunijną)…
Tym przekazano przez social media, że obowiązujące w UK ograniczenie prędkości dla vanów zostało narzucone przez Brukselę. Twórcy propagandy wierzyli, że tego nikt nie sprawdzi. Zarazem wmawiano ludziom, że…
Imigranci JEDNOCZEŚNIE zabierają białym Brytyjczykom pracę i nie pracują, bo pobierają zasiłek. Gdy się mówiło takim kierowcom vanów, że ograniczenie obowiązywało tylko w UK, nie wierzyli. Pokazanie przepisów na stronach internetowych UE tylko wprawiało ich w furię…
Podręcznik do geografii do egzaminów GCSE (dla 16-latków) miaźdżył statystykami WSZYSTKIE propagandowe tezy Vote Leave i Partii Konserwatywnej (statystyki oficjalne rządu z tej ostatniej!). Chodzi o zyski z imigracji z UE itd.
Wmawiano ludziom, że kolejki w służbie zdrowia to sprawka imigrantów z UE - a wg statystyk 80% obciążenia to biali Brytyjczycy. Podobno imigranci gwałcą dzieci - wg statystyk za 84% gwałtów wobec dzieci odpowiadają biali Brytyjczycy. Prawda nie miała znaczenia…
Korzystając z danych Cambridge Analytica cały ogromny fundusz reklamowy wydano na socjalach przez trzy ostatnie dni przed referendum, wpływając skutecznie na gremium kiboli, które przechyliło szalę. Reklamy dotarły też do bardzo starych Brytyjczyków, których większość…
…już dziś nie żyje. Brytyjczycy zaczęli szukać informacji o Unii Europejskiej (zadając Google pytania typu: what is the EU) dopiero po ogłoszeniu wstępnych wyników referendum! Oczywiście rozumieli głos na Brexit jako jednostronne odebranie wszelkich praw “tym innym”, a nie sobie.
Przykłady nawały propagandowej mediów brytyjskich (praktycznie w 100% własność oligarchów i środowisk prawicowych).
![]()
![]()
- trup
Qrva... gupi Tusk. Mógł zapytać Ciebie. Roman jest TWÓJ!
- Ascetic
Dobra. Trzeba się jednak z tym liczyć, że przez Giertycha, Rafał przegra wybory. I przez tego Pana posła, co chyba ostatnio palił blany z haszu z naszym Szanownym Kolegą Forumowym, i go jeszcze nie puściło.
A tak poważnie. Z kim się widzę w niedzielę? Matecki przecież już się wczoraj w sejmie zaczął szykować i podjął p®óby rozruszania z jakimś aktorzyną. Polecam ruch w każdym bądź razie i spacery. D'ozo'bo 25.05. Silni, uśmiechnięci, zmoblizowani.
A tak poważnie. Z kim się widzę w niedzielę? Matecki przecież już się wczoraj w sejmie zaczął szykować i podjął p®óby rozruszania z jakimś aktorzyną. Polecam ruch w każdym bądź razie i spacery. D'ozo'bo 25.05. Silni, uśmiechnięci, zmoblizowani.
Ostatnio zmieniony 21-05-2025, 15:31 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Hatefire
Nie musiał mnie pytać. Czy ja coś takiego napisałem? Po prostu będzie zbierał plony swoich decyzji w kolejnych wyborach. Bo na kolejne parlamentarne ma kiepskie widoki.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
To, że ktoś zdobył rozpoznawalność pod jakimś sztandarem niech będzie giertychowym 20 lat temu, nie czyni tego sztandaru zaraz współwinnym sukcesu obecnej Konfederossji. Błagam.
- Hatefire
No ze mną na przykład. Przedwczoraj napisałem na Forume, że z zatkanym nosem zagłosuję na Paniczyka, że względu na obecną sytuację. Choć dziś próbujecie mnie do tego usilnie zniechęcić xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Błagam sprawdź ile zajął marsz po władzę Kaczyńskiemu i jaki wpływ na to miała osobista popularność Lecha jeszcze pod innym sztandarem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Ja akurat mam wrażenie, że sam sie chcesz zniechęcić, dając wiatry w żagle kolesiowi, którego istnienie na forum sprowadza się do trollowania. Tak sobie z 20 memików przerzuciliście, i się nakręciliście anty. Tamtego to nie trzeba nakręcać. U Ciebie to jestem zdziwony. Ale jak tak się dzieje w innych przestrzeniach też, to właściwie nawet dobrze. Mam poczucie, że jest mobilizacja jak przed parlamentarnymi. Mam nadzieję też, że ludzie poczuli ten zapaszek z wycieku brunatnego gówna, uświadomili sobie potencjalną perspektywę, dali się ponieść, słusznej narracji tuskowej, i z tych, mam znów nadzieję rezerw frekwencyjnych coś się uzbiera. Jak nie, to przykrość będzie, ale to tylko polityka, więc się w tej śmierdzącej Polsce jakoś tam będzie.
Poro
- nicram
Jednego człowieka obwiniasz za popularność tego czy innego polityka?

Masz tutaj, może oni Cię zachęcą. Argumenty doprawdy mocne. "Bokser to normalnie ma siłę, a Trzaskowski to bździel!"

https://wiadomosci.wp.pl/silne-zaplecze ... 574106753v
- Hatefire
Skąd pomysł, że jakbym nie zagłosował na Paniczyka, to zagłosowałbym na nich?nicram pisze: ↑21-05-2025, 15:44Masz tutaj, może oni Cię zachęcą. Argumenty doprawdy mocne. "Bokser to normalnie ma siłę, a Trzaskowski to bździel!"
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
Nie mam takiego pomysłu. To był żart. Zapłoń trochę ogniem tęczy a nie tą nienawiścią tylko.Hatefire pisze: ↑21-05-2025, 15:47Skąd pomysł, że jakbym nie zagłosował na Paniczyka, to zagłosowałbym na nich?nicram pisze: ↑21-05-2025, 15:44Masz tutaj, może oni Cię zachęcą. Argumenty doprawdy mocne. "Bokser to normalnie ma siłę, a Trzaskowski to bździel!"