Tak na marginesie, chodzą słuchy, że to sprawka algorytmów CIA i TVN. Chodzi o to, aby wyniki były na centymetry, żeby była pełna mobilizacja. Ty, ja i nawet lekarz, który głosuje na lewicę (chyba ostatnio nic bardziej dziwacznego mnie nie zadziwiło. Główny beneficjent systemu, głosuje, na tych co chca go z nienormatywnych przywilejów opędzlować. Dziwny jest ten świat - Czesław Niemen vel Wydrzycki), ruszyli dupę jak nie na marsz, to na na drugą turę i z obrzydzeniem zagłosowali. Jebane amerykańskie CIA i TVN! Upodlą tego Polaka do końca, jednak.Hatefire pisze: ↑21-05-2025, 18:42Czemu miałbym ściemniać? Szczerze napisałem, że nie pójdę na drugą turę, ale myślałem, że Paniczyk będzie miał dużą przewagę, a nie chciałem popierać libków. Jak jest jak jest, to też to wolę 3/10 niż 2/10.Ascetic pisze: ↑21-05-2025, 18:27Żeby nie było. Napisałeś, że będziesz głosować w drugiej na Trzaskowskiego. Nawet jak to ściema, to ściema, ale jestem dobrej myśli, że myślisz szerszymi kategoriami. I fajnie. Huj z Giertychem, huj z libkami, ale mimo wszystko, mordę bosaka jako ministra edukacji widzieć, to pewnie i dla Ciebie byłoby za dużo.
SONDA PREZYDENCKA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SONDA PREZYDENCKA
Ostatnio zmieniony 21-05-2025, 18:51 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
Główny beneficjent systemu. xD
Oczywiście, na żaden marsz się nie wybieram, za to na wybory się przejdę.
Oczywiście, na żaden marsz się nie wybieram, za to na wybory się przejdę.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
- Ascetic
Też bym głosował na Biejat, jakby po raz kolejny blokowała obniżki składek zdrowotnych. Są też inne pierdoły bez związku

ale nie ma co się w nie wgryzać. Styka, że ludzie też to widzą, i zaczynają głosować, już nawet nie nogami a innymi kończynami. Generalnie mam przemożne wrażenie, że akurat tutaj ludzie się budzą jak sobie życzy brałn, więc, co ma być to będzie, a będzie jak ma być. Mieliśmy górników, służby mundurowe, tyle, że tam robota średnio wymierna i mniej ważna z pozycji jednostki. Tutaj jakby inaczej, pewnie stąd szukanie w tej opcji politycznej wsparcia. Ci akurat rozdadzą nie swoje, w imię czegoś co i tak nie działa. Tamci wcześniejsi już chyba nie chcą dalej słuchać tego jęczenie biednego lekarza.
Pogadałbym też o tym jakie podatki płaci lekarz, bo przypuszczam, że większość nie wie, ale zostawię to na później. To takie ostro lewicowe jest, ale jest deklaracja głosowania, więc nie ma co prowokować. Każdy głos na wagę złota. Podobno.
Poro
- Sybir
Aż tyle? Nie wiedziałem, że ustawodawca jest aż tak hojny dla młodzieży. Chwała POPiSowi!
Szkoda tylko, że nie o to chodzi w lewicowych postulatach dotyczących systemu ochrony zdrowia, ale przecież to nie bardzo pasuje do narracji.
Szkoda tylko, że nie o to chodzi w lewicowych postulatach dotyczących systemu ochrony zdrowia, ale przecież to nie bardzo pasuje do narracji.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
Tak, rozumiem, więcej kasy dla lekarzy, to tak tylko przy okazji. Kosztem przedsiębiorców. Też bym tak to pokazywał.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Biejat ... 35475.html
Swoją drogą za to latanie do Dudy, tej partii nie powinno być w koalicji. Arytmetyka bywa niestety okrutna.
ps. A jak czytam o lewicowcach z bogatych domów, bujających się autkami za 170k w zwyż, takich, który każdy zna, to jak tak ma wyglądać lewica, to z tego nic nie będzie. Co mnie oczywiście nie martwi, a nawet cieszy.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Biejat ... 35475.html
Swoją drogą za to latanie do Dudy, tej partii nie powinno być w koalicji. Arytmetyka bywa niestety okrutna.
ps. A jak czytam o lewicowcach z bogatych domów, bujających się autkami za 170k w zwyż, takich, który każdy zna, to jak tak ma wyglądać lewica, to z tego nic nie będzie. Co mnie oczywiście nie martwi, a nawet cieszy.
Ostatnio zmieniony 21-05-2025, 19:20 przez Ascetic, łącznie zmieniany 3 razy.
Poro
- Triceratops
- Sybir
Tak, tak, kol. Ascetic, proszę sobie dalej tak roić.
- Ascetic
Rozpatrywałbym to w kategoriach radości raczej.
Jak czytam o lewicowcach z bogatych domów, bujających się autkami za 170k w górę, takich, których każdy zna, jak tak ma wyglądać lewica, to z tego nic nie będzie. Co mnie oczywiście nie martwi, a nawet cieszy. Jak tak wygląda elektorat, co z problemami ludzi ma tyle wspólnego, że usłyszy coś w reportażu w radiu, przemieszczając się pomiędzy praktykami, to na pewno, program pod nich będzie masa lewicowy. Na pewno, prawda?
Coś jakby dyrektor w banku 40k/ms, zaczął opowiadać o tym jaki jest lewicowy. Fajna story. Takie mało wiarygodne.
Ostatnio zmieniony 21-05-2025, 19:25 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Hatefire
O Ctulhu. Co za strumień świadomości, wprost z źrodła 

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Gdybym był lekarzem, byłoby ze źródła. Tak jest z boku.
Tobie się skleja, lekarz lewicowiec? Bo te bajki o programie, ratowaniu NFZ składką od przedsiębiorców bym pominął, bo to lewacka aberracja. Chodzi aby zabrać, utrzymać, a zapchać się i tak dziury nie zapcha.
Chociaż moment. Biejat - po Cervantesie, z rodziny lekarzy xD Zandberg, dyplomaci starzy, czy przedsiębiorcy, czy jakoś tak. Dobra. Teraz rozumiem. Te poparcie, które podbiera pis, bo akurat oni rozumieli potrzeby ludzi, a realizowali jak realizowali.
Ostatnio zmieniony 21-05-2025, 19:30 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Hatefire
Tak z czystej ciekawości i w celach poznawczych. Dlaczego uważasz, że ktoś o poglądach lewicowych musi być biedny i jeść ziemniaki z cebulą zagryzane chlebem? Dla kolegi pytam.Ascetic pisze: ↑21-05-2025, 19:23Rozpatrywałbym to w kategoriach radości raczej.
Jak czytam o lewicowcach z bogatych domów, bujających się autkami za 170k w górę, takich, których każdy zna, jak tak ma wyglądać lewica, to z tego nic nie będzie. Co mnie oczywiście nie martwi, a nawet cieszy. Jak tak wygląda elektorat, co z problemami ludzi ma tyle wspólnego, że usłyszy coś w reportażu w radiu, przemieszczając się pomiędzy praktykami, to na pewno, program pod nich będzie masa lewicowy. Na pewno, prawda?
Coś jakby dyrektor w banku 40k/ms, zaczął opowiadać o tym jaki jest lewicowy. Fajna story. Takie mało wiarygodne.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Tutaj dopisałem.Hatefire pisze: ↑21-05-2025, 19:29Tak z czystej ciekawości i w celach poznawczych. Dlaczego uważasz, że ktoś o poglądach lewicowych musi być biedny i jeść ziemniaki z cebulą zagryzane chlebem? Dla kolegi pytam.Ascetic pisze: ↑21-05-2025, 19:23Rozpatrywałbym to w kategoriach radości raczej.
Jak tak wygląda szefostwo*:
"
Chociaż moment. Biejat - po Cervantesie, z rodziny lekarzy xD Zandberg, dyplomaci starzy, czy przedsiębiorcy, czy jakoś tak. Dobra. Teraz rozumiem. Te poparcie rozumiem, które podbiera pis, bo akurat oni rozumieli potrzeby ludzi, a realizowali jak realizowali."
to i pewnie lewakiem może być libek, który uznaje, że wstyd być tuskowym, bo tak leci od lat, że duopol i takie tam. Teraz właściwie rozumiem. Tak, lewakiem, może być Sołowow i Marchewka. To kwestia samo identyfikacji. Coś jak z furasem. Czy czuciem się kim się chce. Spoko. Ale tego, że Biejat, ma plan na służbę zdrowia, a przedsiębiorcy jej ten koncept psują, nie kupię. To się chyba populizm nazywa, czy jakoś tak.
*Trolle chyba lubią to nazywać sojalattelewicą, czy jakoś tak. Ja bym tak ich nie nazwał. Dla mnie są niewiarygodni, w tym, że nie rozumieją raczej problemów, tych którzym twierdzą, że mogą pomóc. Chyba, że chca pomagać lekarzom, to co innego.
Poro
- Hatefire
No i nadal nie rozumiem. Rozumiem, że znajomość języka hiszpańskiego w Polsce, jak w przypadku Biejat, wyklucza posiadanie poglądów lewicowych? Można posiadać umiejętność pisania i czytania i olaboga znajomość języka obcego? Obawiam się bowiem, że nie jestem lewakiem i jutro będę musiał zapisać się do Konfy 

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Wiesz. Lubisz pożartować, cieszysz się, że podziela Twoje poglądy. Spoko. Masz argument, że może mieć poglądy lewicowe. Może ma, a może jak normalny człowiek, kieruje się swoim partykularnym interesem. Biejat nie była tą co waleczenie ramię w ramię z Dudą zablokowała obniżenie składki dla przedsiębiorców? Pomijam latanie do pisowca, który blokuje też światopoglądowe, po myśli lewicy ustawy. No, jak nie partykualaryzm, to na pewno światopoglądowe kwestie. Na pewno.Hatefire pisze: ↑21-05-2025, 19:39No i nadal nie rozumiem. Rozumiem, że znajomość języka hiszpańskiego w Polsce, jak w przypadku Biejat, wyklucza posiadanie poglądów lewicowych? Można posiadać umiejętność pisania i czytania i olaboga znajomość języka obcego? Obawiam się bowiem, że nie jestem lewakiem i jutro będę musiał zapisać się do Konfy![]()
Zobacz. Ja jutro stane się PSL-owcem. Problemy rolników znam z tvagro. 27 lat we Wr, 23 w Waw. Zamknięte osiedla, praca na czyściutko, warzyw nawet nie rozpoznaje jak się które nazywa, rolnika widzę na targu w Konstancinie, raz na tydzień. W robocie sektory z rolnictwem nic nie mające wspólnego. I teraz oni likwidują Nowy Ład, a ja na nich głosuję. Nawet wąsy zapuszczam. Jestem wiarygodny? Czy jednak nie?
Poro
- Hatefire
Chuj mnie to obchodzi, bo nie jesteś politykiem.
Jednak Zanberg w swoich poglądach jest bardziej przewidywalny, niż Tusk, bo nie zmienia ich z każdym sondażem xD
Jednak Zanberg w swoich poglądach jest bardziej przewidywalny, niż Tusk, bo nie zmienia ich z każdym sondażem xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Ależ Ty żonglujesz.
Tak, jest przewidywalny i konsekwentny. W destrukcji. Zaraz się może okazać, że nawet jest skuteczny. W tym, że reprezentuje lewicę, to jak wcześniej mi się wydaje, że jest miało wiarygodny. Z Mokotowa do biedy w Skierniewicach lata świetlne, ale może go źle oceniam. Przypomnij mi jakie ma inicjatywy, takie lewicowe, ale nie światopoglądowe. Np. gospodarcze. Mieszkania, - raz. Dwa?
Poro
- Hatefire
Sprawdź politycy jakiej partii pojechali do strajkujących pracowników Solarisa na przykład. Ostatnio, to była kwestia stawki zdrowotnej. Kto zablokował de facto dopłaty dla deweloperów. Natomiast ciężko Razem coś przeforsować skoro nie są w rządzie, do tego w rządzie, w którym rządzą neoliby wspierane przez katotalibów. Jak rządził PiS rozumieniem, że kierowany uczciwością, miałeś pretensje do PO, że nic nie przepchnęła przez Sejm? Tak było? Miałeś pretensje do PO? Dla kolegi pytam. No bo jeszcze ktoś mógłby pomyśleć, że masz pretensje do partii, która nie jest w rządzie,że rząd nie realizuje jej postulatów. No, ale tak głupi nie jesteś.Ascetic pisze: ↑21-05-2025, 19:56Ależ Ty żonglujesz.
Tak, jest przewidywalny i konsekwentny. W destrukcji. Zaraz się może okazać, że nawet jest skuteczny. W tym, że reprezentuje lewicę, to jak wcześniej mi się wydaje, że jest miało wiarygodny. Z Mokotowa do biedy w Skierniewicach lata świetlne, ale może go źle oceniam. Przypomnij mi jakie ma inicjatywy, takie lewicowe, ale nie światopoglądowe. Np. gospodarcze. Mieszkania, - raz. Dwa?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
A po co miałbym mieć pretensję do PO? To co pis przepchnął jak Nowy Ład, bo przepchnęli, mi się nie podoba. No, tak głupi, rozumiem, że nie jesteś, aby sądzić, żebym kibicował szkodliwym z mojego punktu widzenia ustawom. Wymówka, że czegewara nic nie może, bo nie jest w rządzie, jest wymówką. Mógł być, nie chce. Sam podbijasz tym samym, to co pisałem wcześniej. Nie dość, że komentator, to jeszcze obstruktant (tak, wiem, nie ma takiego słowa). Dopłaty dla deweloperów. Kurde. Przecież ja jestem za dopłatami. Poza tym wydaje mi się jednak, że nikt nic nie zablokował. Są wstrzymane i wejdą (ok, niepolitycznie teraz o tym pisać. Jest szczerze, do bólu).Hatefire pisze: ↑21-05-2025, 20:04Sprawdź politycy jakiej partii pojechali do strajkujących pracowników Solarisa na przykład. Ostatnio, to była kwestia stawki zdrowotnej. Kto zablokował de facto dopłaty dla deweloperów. Natomiast ciężko Razem coś przeforsować skoro nie są w rządzie, do tego w rządzie, w którym rządzą neoliby wspierane przez katotalibów. Jak rządził PiS rozumieniem, że kierowany uczciwością, miałeś pretensje do PO, że nic nie przepchnęła przez Sejm? Tak było? Miałeś pretensje do PO? Dla kolegi pytam. No bo jeszcze ktoś mógłby pomyśleć, że masz pretensje do partii, która nie jest w rządzie,że rząd nie realizuje jej postulatów. No, ale tak głupi nie jesteś.Ascetic pisze: ↑21-05-2025, 19:56Ależ Ty żonglujesz.
A Strajki. Są też tacy co się przyklejają, są tacy co miesięcznice blokują. Ja się pytam o projekty ustaw, a nie doraźne akcje pod publiczkę. Lewaki poza tym są od strajkowania, mało co innego potrafią, poza strajkowaniem, byciem na marginesie dużej polityki, gdzie liczy się koncyliaryzm, i zdrowy ludzki rozsądek, a nie mrzonki i wymagania, bez pokrycia. Słabe te argumenty. Strajk. Szkodliwe działania antygospodarcze jak z tymi deweloperami, grzebanie w kieszeni przedsiębiorcom. No i złe PO, bo blokowało. To partia liberalna a nie komusza, więc jak miała nie blokować? Inny zupełnie elektorat z innymi potrzebami, więc dobrze, że blokowała.
Ostatnio zmieniony 21-05-2025, 20:21 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro