SONDA PREZYDENCKA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SONDA PREZYDENCKA
Spoko po prostu mamy inne poglądy widać. Natomiast nie wiem dlaczego tak bardzo się pultasz, że ktoś ma inne poglądy i głosuje na polityków, którzy mają najbardziej zbliżony do tych poglądów program. Syndrom Tuska-Mesjasza za bardzo ci chyba wjechał.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
Racja, wszystko prawda, z ludźmi i ich problemami nie mam żadnej styczności, a na Zandberga głosowałem dla beki. Zostałem zdemaskowany, mistyfikacja rozwiana, koniec balu.Ascetic pisze:Jak tak wygląda elektorat, co z problemami ludzi ma tyle wspólnego, że usłyszy coś w reportażu w radiu, przemieszczając się pomiędzy praktykami, to na pewno, program pod nich będzie masa lewicowy.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mówisz, o tym, że lekarz głosuje na lewicę? Mi się to w tym przypadku wydaje śmieszne.
O tym, że razemki nie zagłosują na Tuska. Piszą tutaj, że zagłosują.
Inne poglądy? Czyli jakie inne? Bo mam wrażenie, że mało kto ma tu jakiekolwiek poglądy, a na pewno nie potrafi ich wyartykułować. Pomijam memy z gaśnicą i x-y z prawackiego ścieku, bo to nie poglądy a spierdolenie.
Poro
- Hatefire
Na marginesie chciałbym zobaczyć, jaki kontakt z "szarym człowiekiem" od roku '90 czyli, 35 lat temu, miał Tusk. Skoro ten argument już wjechał xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Tak nie mam poglądów i nie artykuję ich na Forume konsekwentnie od grubo ponad dekady. Nigga plizz...Ascetic pisze: ↑21-05-2025, 20:26Mówisz, o tym, że lekarz głosuje na lewicę? Mi się to w tym przypadku wydaje śmieszne.
Inne poglądy? Czyli jakie inne? Bo mam wrażenie, że mało kto ma tu jakiekolwiek poglądy, a na pewno nie potrafi ich wyartykułować. Pomijam memy z gaśnicą i x-y z prawackiego ścieku, bo to nie poglądy a spierdolenie.
Ostatnio zmieniony 21-05-2025, 20:31 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Zandberg mówisz. Pomyliłem się. Tamta to przynajmniej zrobiła wszystko aby utrzymać przepływy składki. Kosztem piątki zbitej z Dudą. Zandberg? Wymiękam jednak.Sybir pisze: ↑21-05-2025, 20:24Racja, wszystko prawda, z ludźmi i ich problemami nie mam żadnej styczności, a na Zandberga głosowałem dla beki. Zostałem zdemaskowany, mistyfikacja rozwiana, koniec balu.Ascetic pisze:Jak tak wygląda elektorat, co z problemami ludzi ma tyle wspólnego, że usłyszy coś w reportażu w radiu, przemieszczając się pomiędzy praktykami, to na pewno, program pod nich będzie masa lewicowy.
Masz styczność z ludźmi. Miało być na poważnie, przynajmniej przez chwilę. Niby gdzie?
Poro
- Ascetic
Przecież to nie jest partia lewicowa. Chyba nikt dorosły w to nie uwierzy, że to jest u nich kluczowe w programie.
Poro
- Ascetic
Ta kreacja pod nickiem Hatefire ma. To odszczekuje. nie napisałem dokładnie, z wyłączeniem Ciebie. Pewnie stąd w ogóle podejmuję próby "dyskusji".Hatefire pisze: ↑21-05-2025, 20:30Tak nie mam poglądów i nie artykuję ich na Forume konsekwentnie od grubo ponad dekady. Nigga plizz...Ascetic pisze: ↑21-05-2025, 20:26Mówisz, o tym, że lekarz głosuje na lewicę? Mi się to w tym przypadku wydaje śmieszne.
Poro
- Hatefire
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Padam na kolana Panie. To naprawdę zbytek laski i nie wiem czy zasługuję na ten honor.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
A jak bym jeszcze napisał, że kolega tomasza'm powiedział czystą prawdę, taką jaką każdy politykier powie poza studiem, tyle, że ten w złym czasie powiedział, którą Ty też znasz, ale wolisz się oburzać, to jaki mem byś wkleił

Ostatnio zmieniony 21-05-2025, 20:39 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Lukass
- zahartowany metalizator
Kurna. Miałem się już w ogóle nie udzielać w tematach politycznych. Ale coś jest na rzeczy.
Większość elektoratu PO to nadal nie złota młodzież, przedsiębiorcy i ludzie bogaci. Siłą rzeczy większość ma całkiem przeciętne dochody i całkiem przeciętne problemy. Nie widzę, żeby obecny rząd miał na nie jakikolwiek pomysł. Jest zajęty robieniem dobrze sobie i swoim przyjaciołom oraz narzekaniem na to, że nic nie może, bo prezydent jest niewłaściwy. No to zaraz będzie jeszcze bardziej niewłaściwy, życzę powodzenia.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Hatefire
Ostatnia rzecz jaką mnie interesuje to przemyślenia (he he) Szanownego Kolegi Tomasza.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Stąd jest taki marny wynik, stąd mobilizacja tematem braunizacji. Stąd kilka innych spraw. Życzenia powodzenia mogą się przydać. Ja jestem umiarkowanie optymistyczny, dwa głosy na forum podtrzymane, nie jest źle.Lukass pisze: ↑21-05-2025, 20:39Kurna. Miałem się już w ogóle nie udzielać w tematach politycznych. Ale coś jest na rzeczy.
Większość elektoratu PO to nadal nie złota młodzież, przedsiębiorcy i ludzie bogaci. Siłą rzeczy większość ma całkiem przeciętne dochody i całkiem przeciętne problemy. Nie widzę, żeby obecny rząd miał na nie jakikolwiek pomysł. Jest zajęty robieniem dobrze sobie i swoim przyjaciołom oraz narzekaniem na to, że nic nie może, bo prezydent jest niewłaściwy. No to zaraz będzie jeszcze bardziej niewłaściwy, życzę powodzenia.
Poro
- Ascetic
Robię dwie rzeczy w jednym czasie, znów nie byłem precyzyjny. Miałem na myśli kolegę-posła, od tomaszm, że "obiecać można". Przecież to czysta prawda. Tyle, że okoliczności i moment słabe. Jest pod to jakiś nowy mem, taki z wątkiem, że PO złe bo chcą obiecać, jak ludzie chcą mieć obiecane, czyli de facto realizuja psychologiczną ich potrzebę?
Poro
-
- zaczyna szaleć
ajajaj
[...]
A w tych dużych miastach kandydat KO wyborców stracił bez wątpienia w sporej mierze na rzecz lewicy.
[...]
Jeśli spojrzymy na mapie, gdzie wygrał blok lewicowy, a gdzie skrajnie prawicowy, zobaczymy, że ten pierwszy cieszył się popularnością głównie wśród stereotypowych "młodych, wykształconych, z wielkich miast".
- Sybir
Niby wszędzie, gdzie stopę postawię. Jakiś dar czy przekleństwo, z problemami różni ludzie przychodzą.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Triceratops
- Hatefire
No, ale ten temat już się przewinął. I napisałem, że jest debilem. Gdybym był złośliwy napisałbym, że nie dziwi mnie, że funfluje się z Tomaszem. Nie jestem, więc tego nie napiszę. Skoro nie masz poglądów, nie ogłaszaj tego wszem i wobec i ,że liczy się tylko koryto. Był kiedyś taki program Jackass. Niejaki Steve O. po tym jak wpadł do szamba stwierdził " Żeby być głupim trzeba być twardym". No PO realizuje to.Ascetic pisze: ↑21-05-2025, 20:46Robię dwie rzeczy w jednym czasie, znów nie byłem precyzyjny. Miałem na myśli kolegę-posła, od tomaszm, że "obiecać można". Przecież to czysta prawda. Tyle, że okoliczności i moment słabe. Jest pod to jakiś nowy mem, taki z wątkiem, że PO złe bo chcą obiecać, jak ludzie chcą mieć obiecane, czyli de facto realizuja psychologiczną ich potrzebę?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
To potwierdza tendencję, którą widać nawet tutaj. Nikt się na to nie obraża, a, że bycie lewicowym polega na zabieraniu przedsiębiorcy, blokowaniu dopłat do mieszkań, a nie działaniom prospołecznym, budowaniom żłobków, otwieraniem tanich barów dla potrzebujących, czy inicjatyw nakierowanych na potrzebujących, to jest jak jest. Dobrze, że przynajmniej część z tych wyborców, deklaruje głosowanie na Trzaskowskiego w II turze. Tyle, że jak oni tacy miastowi, to mogą wybrać leżakowanie na polach mokotowskich dyskutując o problemach trzeciego świata w Kambodży, zapijając się yerbe matą z eko słomką. Zobaczymy.Miczurin pisze: ↑21-05-2025, 20:46ajajaj[...]
A w tych dużych miastach kandydat KO wyborców stracił bez wątpienia w sporej mierze na rzecz lewicy.
[...]
Jeśli spojrzymy na mapie, gdzie wygrał blok lewicowy, a gdzie skrajnie prawicowy, zobaczymy, że ten pierwszy cieszył się popularnością głównie wśród stereotypowych "młodych, wykształconych, z wielkich miast".
Poro