SONDA PREZYDENCKA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SONDA PREZYDENCKA

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- weteran forumowych bitew

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Sybir
Czy mi się wydaje, czy ten spin na rzekome ćpanie Nawrockiego na wizji zmienił wektor?
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
ale, że dopalacze to jednak dobro jest?
- Sybir
Że Nawrocki zaprasza Trzaskowskiego na test na obecność narkotyków.
-
To nie jest dobry pomysł. Nie że jestem przeciwnikiem ale ćpać trzeba umieć. Rafał na debacie miał swój moment zjazdu. Mnie to nie gorszy. Absolutnie.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mi sie wydaje, ze oni to specjalnie zrobili zeby teraz zrobic testy a ponoc narkotyki dwa tygodnie pozostaja w organizmie. Nie przejdzie to raczej
woodpecker from space
-
Jak przetoczysz krew to wyjdzie z ciebie w ciągu doby. Do tego mikroelementy i nawodnienie.
Takich rzeczy nie da się oszukać.
Pokaz mi takiego co powie ze kokaina nie jest budującą to pierwszy rzucę kamień.
Takich rzeczy nie da się oszukać.
Pokaz mi takiego co powie ze kokaina nie jest budującą to pierwszy rzucę kamień.
Ostatnio zmieniony 24-05-2025, 11:34 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Triceratops
-
żyjemy pełnią idiokracji
- nagrobek
- zahartowany metalizator
ostatni etap to bedzie kwestia ustalenia, ku uciesze gawiedzi, kto ruchał swinie. albo cos w ten deseń.
zobaczycie misiaki
zobaczycie misiaki

-
Coś w tym jest. Smutne to jest. Jeszcze bardziej smutne jest to że praktycznie obie scierajace się frakcje reprezentuja ludzie jacy reprezentuja w kandydaturze na prezydenta . Gdzieś to wszystko to się tak pogubilo. Wierzę mimo wszytko dalej i tkwienie w PO bardziej przekładam na działanie samorządowe.
Wierzę w lokalną sprawczosc.
Wierzę też w moje środowiska, że bez względu ile głupoli w tym uczestniczy trzeba na chłodno podchodzić i wykonywać swoją pracę likwidując szkodliwy element.
Wierzę w lokalną sprawczosc.
Wierzę też w moje środowiska, że bez względu ile głupoli w tym uczestniczy trzeba na chłodno podchodzić i wykonywać swoją pracę likwidując szkodliwy element.
- Triceratops
O tej "debacie" beda ksiazki pisac a potem na dziennikarstwie o tym gadac. Ponoc pomysl z tym snufem to podrzucil pisiorom ten wieprz Wielgucki. Ale brak instynktu ssmozachowawczego w sztabie Czaskoskiego to juz jakas dywersja chyba. Nie wiem kto wzial na szefa sztabu Nitrosia ale to byl wybitnie chujowy pomysl, wczoraj oczywiscie na X Nitros pierwszy odpalil sie o tym cpaniu i dostal gonga od Krula, Kto jak kto ale Nitro o cpaniu to powinien sie nie odzywac w ogole. Po ostatnej debacie w tv Czaskoski dal Nowogrodzkiemu koperte zeby wplacil na "pana Jerzego", wczoraj Czuchnoski wypuszcza, ze "pan Jerzy" to jakis recydywista i molestator no i juz leci spin, ze Rafal kazal Nawrockiemu wplacac na bandyte...serio kurwa??
woodpecker from space
-
No chlewnik. Wiesz mnie wkurwiło to te ktoś tam bajdurzy ze Rafał został wybrany większością głosów. I odstawiono Sikorskiego który zjadłbym na śniadanie kandydujacych orednowników. Jeszcze po wyborach zwala to na naszą frakcje ze Witek powiedział co powiedział. Nie sądzę. Naprawdę
żeby ktoś mógł jak to mówią Przemka grillować.
Wystawiając takiego kandydata jak Rafał sami sobie strzelili w kolano.
Tak jak uzyszkodnik Hatefire wierzy w własne środowisko co bardzo w chuj szanuje mimo totalnych różnic ja też wierze w nasza KO.
Mimo wszystko dalej w te struktury wierzę. I będę.

Wystawiając takiego kandydata jak Rafał sami sobie strzelili w kolano.
Tak jak uzyszkodnik Hatefire wierzy w własne środowisko co bardzo w chuj szanuje mimo totalnych różnic ja też wierze w nasza KO.
Mimo wszystko dalej w te struktury wierzę. I będę.
Ostatnio zmieniony 24-05-2025, 12:27 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ascetic
Ewakuuj się kto może. Mocne kombo/ ekipa powyżej na forume wjechała. Inaczej pisząc: „zaczęło się. Znowu.”
Poro
-
Mi słabo wychodzi pisanie jeszcze przez telefon. Tak wierzę, wierzę, że nasza sprawczosc tu z KO czeka na uwolnienie.
Tak samo wierzyłem w swoją Kancelarie.
W umiejetny sposób mobilizujac ludzi i biorac sobie właściwych do współpracy można wszystko.
O mnie też kiedyś mówili że pewnych rzeczy nie przeskoczę. Mhmm tak....że wyżej dupy nie podskoczę... mhmmm z swoja Kancelaria.... Mhmmm
Gdzie zaszczepiłem idee. To że dzisiaj masz warunki umów z kancelariami prokonsumenckie w calym kraju to jest stary moja robota.
Tak właśnie to wygląda. Da się - da się. Wierzę też w środowisko KO.
Nie ma też możliwości mocy sprawczej bez pieniędzy. Zawieszenie, nagana - jakby starali się Przemka grillować za sławna wypowiedź to będą zmuszeni grillować parę innych osób. A takiego przyzwolenia - nie ma.
To nie jest mój Kolega - to mój przyjaciel.
Tak samo wierzyłem w swoją Kancelarie.
W umiejetny sposób mobilizujac ludzi i biorac sobie właściwych do współpracy można wszystko.
O mnie też kiedyś mówili że pewnych rzeczy nie przeskoczę. Mhmm tak....że wyżej dupy nie podskoczę... mhmmm z swoja Kancelaria.... Mhmmm
Gdzie zaszczepiłem idee. To że dzisiaj masz warunki umów z kancelariami prokonsumenckie w calym kraju to jest stary moja robota.
Tak właśnie to wygląda. Da się - da się. Wierzę też w środowisko KO.
Nie ma też możliwości mocy sprawczej bez pieniędzy. Zawieszenie, nagana - jakby starali się Przemka grillować za sławna wypowiedź to będą zmuszeni grillować parę innych osób. A takiego przyzwolenia - nie ma.
To nie jest mój Kolega - to mój przyjaciel.
Ostatnio zmieniony 24-05-2025, 12:59 przez tomaszm, łącznie zmieniany 4 razy.
- Hatefire
Ale ja nie wierzę. Wielokrotnie pisałem, że szacuję elektorat lewicowy na medianie 5%, a w porywach 7%. Ten łączny wynik pook 10% mnie autentycznie zaskoczył. Natomiast też pisałem, że mam określone poglądy i na libków, faszoli i katotaliban głosować nie będę. Czego nie rozumiecie?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
To jak możesz budować coś w oparciu o nie wiarę. Kurwa w ten sposób nic się nie da stworzyć. Powidzielem sobie - czy to Gdańsk, Warszawa, Lublin - pracujecie dla mnie. Bez kompleksów, bez uprzedzeń - tworzymy konglomerat osób - jaki plan? Chce mieć tu największą kancelarie swojego pokroju w całej Polsce.
Myślisz ze zszeszanie ludzi w Kancelarii prawnej jest różne od polityki. Ta sama materia. Praca z ludźmi.
Jak chcesz budować zaplecze parti politycznej bez zaplecza ekonomicznego.
Brylant vel Witek powiedział za dużo - na grillu podam mu niedosmazona wołowinę i ciepła wódkę jak przyjdzie z Mariolką
Problem byłby jakby powiedział... Kurwa jakiego my kandydata wystawiamy gotowego na pożarcie.
Zobacz jeden z drugim jak buduję swoje zaplecze Sławek Mentzen. Człowiek sukcesu-nie można mu tego ująć, mój rówieśnik, ale zobacz ile młodego zaplecza chlapie.
Serio absolutnie mając na względzie młode pokolenie da się dużo. KO przespało to.
Przykro się robi ale takie prawde
Remedium - dajcie takim ludziom z młodego pokolenia dojść do głosu i uznajcie własną porażkę.
KO skupia masę ludzi mądrych wokół siebie, przedsiębiorczy- ale nie da się w oparciu o brak możliwości rozwinięcia skrzydeł.
To jest jak z tematem aplikantów adowkackich czy radcowskich. Dlaczego płacisz aplikants gaze rzędu 7-8 tys. Bo ja chce żeby byli orłem a nie kurą. Szanuj drugiego jakbyś sam chciałbyś być traktowany.
Myślisz ze zszeszanie ludzi w Kancelarii prawnej jest różne od polityki. Ta sama materia. Praca z ludźmi.
Jak chcesz budować zaplecze parti politycznej bez zaplecza ekonomicznego.
Brylant vel Witek powiedział za dużo - na grillu podam mu niedosmazona wołowinę i ciepła wódkę jak przyjdzie z Mariolką
Problem byłby jakby powiedział... Kurwa jakiego my kandydata wystawiamy gotowego na pożarcie.
Zobacz jeden z drugim jak buduję swoje zaplecze Sławek Mentzen. Człowiek sukcesu-nie można mu tego ująć, mój rówieśnik, ale zobacz ile młodego zaplecza chlapie.
Serio absolutnie mając na względzie młode pokolenie da się dużo. KO przespało to.
Przykro się robi ale takie prawde
Remedium - dajcie takim ludziom z młodego pokolenia dojść do głosu i uznajcie własną porażkę.
KO skupia masę ludzi mądrych wokół siebie, przedsiębiorczy- ale nie da się w oparciu o brak możliwości rozwinięcia skrzydeł.
To jest jak z tematem aplikantów adowkackich czy radcowskich. Dlaczego płacisz aplikants gaze rzędu 7-8 tys. Bo ja chce żeby byli orłem a nie kurą. Szanuj drugiego jakbyś sam chciałbyś być traktowany.
Ostatnio zmieniony 24-05-2025, 13:52 przez tomaszm, łącznie zmieniany 5 razy.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Zależy jakieTriceratops pisze: ↑24-05-2025, 11:25Mi sie wydaje, ze oni to specjalnie zrobili zeby teraz zrobic testy a ponoc narkotyki dwa tygodnie pozostaja w organizmie. Nie przejdzie to raczej
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.