SONDA PREZYDENCKA

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese

W PIERWSZEJ TURZE GŁOSUJ SERCEM

DE EKONOMIZD
1
1%
NEKO-MAGDALENA
6
5%
GAŚNICOWY
14
13%
KOTŁOWNIA
4
4%
PIWĄSWAR
0
Brak głosów
MACIAKOV
2
2%
MEMCEN
10
9%
UŁAN BATYR
4
4%
IMPERATOROWA
8
7%
STANOSKY
3
3%
CZASKOWSKI
30
27%
BEZPARTYJNY SAMODZIERŻAWCA
0
Brak głosów
POTĘŻNY DUŃCZYK
28
25%

Liczba głosów: 110
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

Re: SONDA PREZYDENCKA

24-05-2025, 14:45

globalny kręgosłup moralny
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

24-05-2025, 14:51

Nazwij to jak chcesz. Jebię mnie to. Jak coś robię to robię.

Przynależność do KO traktuje tak serio jak swoją Kancelarie, związek łowiecki.

Porażkę KO będę traktować jak własną.

Wiesz czego brakuje młody Młodym ludziom - zaangażowania.

Jest to wszystko na psi wiatr.

Bardzo szanuje Sławka Metzena ze to potrafi pokazać. U nas tego nie ma. Jak takie zblazowane pizdy siedzimy i wnioski nikt nie wyciąga.

Skończy się to tak ze KO przejebie wybory najbliższe.

Wiesz komu ludzie młodzi mają z obrazek - wczoraj miałem okazję na weselu pogadać - tacy w sumie ludzie jak ja teylko niewiele od Nich starszego pokolenia.

To sa inne wartości. Głosują na Sławka bo jest dla Nich gościu.

Dls tej współczesnej młodzieży są inne wzorce. Dls mnie pieniądze wydawały osiągnięciem jakiegoś statusu, bezpieczeństwem. Dla Nich sa wyznacznikiem powodzenia.

Nie raz jak tam gadam z młodzieżą - przeca się nie przyznam do listy Forbsa,będąc w wypranej bluzie Mayhem czy Immolation zgrywam idiote. Fajnie Sławek jest koleś - to polityk biznesmen. Nasze wyobrażenie o sukcesie. Tej młodzieży w sensie.

Ta młodzież jest w chuj wyprana. Ja nie wiem czu to skutek telewizji, tego w cudzysłowie postepowego świata.

Kupuje teraz nowe Porsche i już widze oczyma wyobraźni takich dwóch małoletnich utomcow - jest mi w tym samochodzie wygodnie, młodszy nie będę. 40 lat mam prawie na karku.
Dla Nich to własny świat.

Jsnjak byłem w ich wieku bawiliśmy się martwym szczurem w piaskownicy a jak babcia ścięła łeb kurze to lataliśmy za zdechła kura żeby do worka wsadzić.
Ostatnio zmieniony 24-05-2025, 15:32 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-05-2025, 15:29

tomaszm pisze:
24-05-2025, 14:40
Triceratops pisze:
24-05-2025, 14:36
tomaszm pisze:
24-05-2025, 14:19
No te akurat mam wpisane w kręgosłup moralny. Polska przedsiębiorczość jest tym akurat elementem gdzie nawet jakbyś grabiami starał się mnie pochować do grobu toz wyciągnięty i rękami będę walczył. Z Waszym środowiskiem zawsze mam pod górkę.
Moze mi sie slownik pojebal ale to co tutaj wypisujesz to jest przeciwlegly biegun kregoslupa moralnego
To proszę definiuj kręgosłup mój moralny.

Wiesz naprawdę sporo złociszy jestem w stanie wydać na to żeby KO realizował o swoje zamierzenia. Wierzę w tą grupę - popełniamy błędy - tak zgadza się. Ale jest takie pojęcie jsk idealizm. Wierzę w to. Wierzę w to u siebie w firmach, wierzę w polityce.

Różnica jest taka ze ja to robię. Z efektami.
Co ja ci tu mam definiowac, kregoslup moralny to ideowosc, mniej wiecej jak u kol hatefire, choc czasem przygina on ten kregoslup, ty wspierasz po bo razem chlejecie wude czesto czy tam strzelacie. Wymieniasz na kandydatow tak sompromitowanych typow jak Giertych lub Sikorski, bo oni dopierdalaja pisiorom, bo maja do nich jakies osobiste ansy. Dla mnie to cynizm i kunktatorstwo a nie kregoslup moralny i idealizm,. Oczywiscie moge sie mylic ale tak to widze na podstawie tego co piszesz. Dzien w ktorym zdechnie popis bedzie to super dzien
Ostatnio zmieniony 24-05-2025, 15:31 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
masterful
weteran forumowych bitew
Kontakt:

24-05-2025, 15:31

Śmiechlem

Obrazek
ᕦ(ツ)ᕤ
tomaszm

24-05-2025, 15:38

Triceratops pisze:
tomaszm pisze:
Triceratops pisze:
24-05-2025, 14:36

Moze mi sie slownik pojebal ale to co tutaj wypisujesz to jest przeciwlegly biegun kregoslupa moralnego

Wiesz naprawdę sporo złociszy jestem w stanie wydać na to żeby KO realizował o swoje zamierzenia. Wierzę w tą grupę - popełniamy błędy - tak zgadza się. Ale jest takie pojęcie jsk idealizm. Wierzę w to. Wierzę w to u siebie w firmach, wierzę w polityce.

Co ja ci tu mam definiowac, kregoslup moralny to ideowosc, mniej wiecej jak u kol hatefire, choc czasem przygina on ten kregoslup, ty wspierasz po bo razem chlejecie wude czesto czy tam strzelacie. Wymieniasz na kandydatow tak sompromitowanych typow jak Giertych lub Sikorski, bo oni dopierdalaja pisiorom, bo maja do nich jakies osobiste ansy. Dla mnie to cynizm i kunktatorstwo a nie kregoslup moralny i idealizm,. Oczywiscie moge sie mylic ale tak to widze na podstawie tego co piszesz. Dzien w ktorym zdechnie popis bedzie to super dzien
Lol. Powiedz mi da się KOGOKOLIWIEK znaleźć z dziennikiem pustym do zaxhrysti. Uważam że Ci coś znaczą każdy coś ma za uszami.

Kiedyś baba się mnie spytała czy nie przeszkadza mi prowadzenie największego klubu swingerskieg na południu kraju jako prawnikowi. Lol. W czym ma mi to przeszkadzać. To bylo prate lat temu jak klub był w moim wkładaniu.

Teraz jak robię strefę rekultywacji na terenie naszej kopalni i jaki jestem zły i niedobry gdzie ciągle ta sama grupa osób się odpala po reportazach z całej Polski - nie wzrusza mnie to
Remedium na kurwy pisowskie sa kurwy z KO. Inaczej z Nimi nie wygrasz.

Abstrahując od tego że jakby w pewne rzeczy co prowadzę wpadła mafia to byłoby przejebane. Dosłownie. Tak przynajmniej trzymają się z dala. :)

Tak się chociaż prawników boją ;)
Awatar użytkownika
Ascetic

24-05-2025, 15:52

Poro
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

24-05-2025, 15:55

Ascetic pisze:
Lukas, zapnij pasy:

https://www.youtube.com/shorts/ZkisNVTBozQ

^^
Obrazek
Że zacytuję pierwszy z brzegu komentarz: "Piękna przygrywka na polityczny pogrzeb trzaskowskiego i koalicji obywatelskiej" :lol:
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Ascetic

24-05-2025, 16:10

Lukass pisze:
24-05-2025, 15:55
Ascetic pisze:
Lukas, zapnij pasy:

https://www.youtube.com/shorts/ZkisNVTBozQ

^^
Obrazek
Że zacytuję pierwszy z brzegu komentarz: "Piękna przygrywka na polityczny pogrzeb trzaskowskiego i koalicji obywatelskiej" :lol:
Innych bym nie oczekiwał na tym profilu.

Filmik zabawny, z wykorzystaniem AI, co nie? Widzę, że pierdolec co do AI zszedł. Wszystko wporzo jednym słowem dzisiaj, bo wczoraj to pierdolec na maksa był.
Poro
Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

24-05-2025, 16:41

tomaszm pisze:
24-05-2025, 15:38
Triceratops pisze:
tomaszm pisze:

Lol. Powiedz mi da się KOGOKOLIWIEK znaleźć z dziennikiem pustym do zaxhrysti. Uważam że Ci coś znaczą każdy coś ma za uszami.

Kiedyś baba się mnie spytała czy nie przeszkadza mi prowadzenie największego klubu swingerskieg na południu kraju jako prawnikowi. Lol. W czym ma mi to przeszkadzać. To bylo prate lat temu jak klub był w moim wkładaniu.

Teraz jak robię strefę rekultywacji na terenie naszej kopalni [w sensie wysypisko śmieci ludziom pod domem, Przyp. red.] i jaki jestem zły i niedobry gdzie ciągle ta sama grupa osób się odpala po reportazach z całej Polski - nie wzrusza mnie to
Remedium na kurwy pisowskie sa kurwy z KO. Inaczej z Nimi nie wygrasz.

Abstrahując od tego że jakby w pewne rzeczy co prowadzę wpadła mafia to byłoby przejebane. Dosłownie. Tak przynajmniej trzymają się z dala. :)

Tak się chociaż prawników boją ;)
niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie :praypepe:
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
tomaszm

24-05-2025, 16:50

Nigdy nic nie zrobiłem łamiąc prawo.

Czy to kluby, walki w klatkach czy kopalnia robię wszystko zgodnie z litera prawa. Co innego ze wzbudzam kontrowersje poddane pod dyskusje publiczna.

Pewnie z wielu rzeczy się wycofam bo pieniądze nie są wszystkim. Wolę wieść spokojne życie jakkolwiek to dziwnie zabrzmi z pozycji gościa co ma prawie 900 postępowań sądowych pod sobą i w każdej jest finansowo zaangażowany.

Stałem się takim kurwa Nergalem jako miłośnik metalowy - nawet ciężko mi okiełznać ile ja tych działalności posiadam.

Zaczęło mnie to przytłaczać. To zainteresowanie.

Kiedyś mnie wkurwiał wizerunek metalowca - biedaka.

Wziąłem sobie to do serca :D

Z nawiązką. Te wiesz przeświadczenie - metaluch - bidok. Tak mnie to wkurwiało ze postanowiłem zrewidowac te nędzne pierdolenie i jestem na liście tych powiedzmy zamożnych Polaków. I nie mam z tym problemu.

Owszem zajęło mi to 15 lat ale walka z przeświadczeniem że metaluchy to biedaki warto było.

Metal zawsze w sercu, gruz, podziemie, diably wszelakie.

Nie raz jak jestem w barze w bluzie Temple Nighside czy Grave Upheaval. Pytam się kelnera czy wie co to. To moje drugie życie.

Muzyka ekstremalna to jest coś na co poświęcam w chuj swojego czasu. Którego orzy dzieciach Wiadomix ma się mało.
Ostatnio zmieniony 24-05-2025, 17:28 przez tomaszm, łącznie zmieniany 9 razy.
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

24-05-2025, 17:12

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
Triceratops

24-05-2025, 17:15

Zeby rozladowac napiecie, do popoludniowej kawki
Obrazek
woodpecker from space
Awatar użytkownika
hcpig

24-05-2025, 17:37

Według Mazurka na Kanale Zero debata to remis ze wskazaniem na jak coś klęskę Czaskoskiego ponieważ strzelał sobie samobóje XD
Yare Yare Daze
tomaszm

24-05-2025, 17:45

Wystawiając Rafala wszyscy strzelaliśmy sobie w kolana.
Awatar użytkownika
Triceratops

24-05-2025, 18:04

hcpig pisze:
24-05-2025, 17:37
Według Mazurka na Kanale Zero debata to remis ze wskazaniem na jak coś klęskę Czaskoskiego ponieważ strzelał sobie samobóje XD
No oczywiste, nawet Demagog go pograzyl, po co on wyskakiwal np z tymi gwarancjami czy co.. A totalnym samobojem bylo pytanie o Browna, nie dosc ze Nowogrodzki mu wypomnial jak spierdalal na debacie to zmotywowal elektorat Browna do glosowania przeciwko niemu, a wielu brownistow mialo wyjebane na 2 ture.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

24-05-2025, 19:51

No kurwa Memcen wlasnie srogo dosypal wungla do grilla.......
woodpecker from space
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

24-05-2025, 19:54

Memcen nie jest już taki cwany jak z Nawrockim :lol:
Awatar użytkownika
Ascetic

24-05-2025, 20:15

DST pisze:
Dzieciakowi* hiperwentylacja wjechała cała na biało.

*Chłopiec mentalnie jest na poziomie 15 latka, czy tych tutaj od rasistowskich memów. Będzie sobie pluł w brodę po tym wywiadzie.
Poro
tomaszm

24-05-2025, 20:56

Pamiętajcie żeby tego 1 stycznia skreślić Rafala Trzaskowskiego. To pizda. Na pewno nie zasługuje na urząd prezydenta. Ale przy swoim rywalu to cnota obywatelska.
SamborWilk
w mackach Zła

24-05-2025, 20:58

DST pisze:
Trafił na kogoś kto ma swoje zdanie i nie daje się szmacić za głosy.

Jedno jest pewne, Memcen zrobił dobrą robotę dla przyszłej kampanii do sejmu.
ODPOWIEDZ