1. tak, dlatego miałbym subskrypcje u prywatnej straży pożarnej, która z pewnością by przyjechała na czas bo mieliby regulamin żeby nie chlać w pracy jak to jest w prywatnych firmach na wolnym rynku
2. analogicznie jak w 1. to się nazywa Prywatne Agencje Ochrony, polecam poczytać Rothbarda
Co w przypadku, gdy połowa sąsiadów w bloku nie ma wykupionego pakietu obronnego? Albo subskrypcja defensywna somsiadów obowiązuje tylko na wystrzelenie jednego magazynka, a Ty wziąłeś wersje full wypas z Abramsem i beczką paliwa? Co wtedy? Co na to Rothbard? To ważne, ?
Polecam poczytać - Rothbarda
Cos czuję, że powinienem napisać do mamy Rejwana (skądinąd serdecznie pozdrawiam mamę) i zaproponować by wdrożyła synowi płatne pakiety wsparcia żywieniowego.
Słoik podstawowy (zupa)
Słoik + (zupa + resztki)
Schabowy 1 (bez frytek)
Schabowy 2 (z frytkami)
Kebs
itd itepe
Nastąpiło by wtedy zderzenie logiki Rothbardowskiej z zyciową i syn szybko wyleczyłby sie z głupich pomysłów.
Co w przypadku, gdy połowa sąsiadów w bloku nie ma wykupionego pakietu obronnego? Albo subskrypcja defensywna somsiadów obowiązuje tylko na wystrzelenie jednego magazynka, a Ty wziąłeś wersje full wypas z Abramsem i beczką paliwa? Co wtedy? Co na to Rothbard? To ważne, ?
To jest w ogóle zajebiste. Wystarczy zobaczyć ile kosztuje wybudowanie i zaprojektowanie okrętu podwodnego. Jakby miało być robione za pieniądze prywatne, to inwestor musiałby mieć szansę na zysk. No, ale jak zmonetyzować okręt podwodny? Efekt byłby taki, że tradycyjne państwo z podatkami, miałaby przewagę nad tym z marzeń Rejwana i bez problemu by je podbiło. Bo mieliby te samoloty szturmowe i okręty podwodne.
Ale czy okret podwodny podpłynie pod blok panicza? Wtedy subskrypcja ważna tylko w Trójmieście?
Był już tu taki jeden gagatek, co układał pieśni o szkole austriackiej. I wtedy i teraz jest równie śmiesznie.
Jest tego więcej:
Niestety. Pani Kinga Gajewska, jak i druga Gajewska, Pani minister, nie mają instynktu politycznego. Z breloczkiem memcenem, od wczoraj też pissowskim, powinny jakąś partię se założyć, czy coś.
ps. O jak ładnie tvZaRublika grzeje te bzdety:
Ostatnio zmieniony 30-05-2025, 11:29 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Można to zrobić dobrze. Poszłaby do tego dps, zdjęcia jak rozmawia z ludźmi. Potem komunikat że zapoznała się z sytuacją i spróbuje zainicjować jakieś rozwiązania systemowe. Ale nie dajmy jakiemuś dziadkowi worek ziemniaków. Ale nie odpierdolili Jopa ładującego do własnej bramki w meczu decydującym o mistrzostwie.
Wczoraj ja Mazurek ze Stanoskim zjebali wieczorej w swoim programie i w jego trakcie napisala tweeta, ze przeprasza i takie tam.
Tak w ogole z tego co piszo to nie byl dps tylko hospicjum, czyli jeszcze gorzej
To trzeba mieć ładnie w bani, żeby nie przewidzieć poziomu żenady i absurdu w takiej akcji z kartoflami.
Chyba, że to piąta kolumna i do każdego wora była jeszcze ulotka z życzeniami od Rafała "Smacznego kartoszka skurwysyny!"
Myślę, że jakby bez sprzętu oklepała ludzi w dps, dostarczyłam po snusie dla każdego, może spisała akt notarialny na przejęcie mieszkanka, doprowadziła po divie dla spragnionych uniesień, albo pożyczyła tak na 20% po tysiaczku to nie równałoby się z 5k ziemniaków. Jak to w Polsce, ziemniak królem jest, ziemniak jest na wagę 200 k głosów, które przeważą w finalnym, wtorkowym podliczeniu. Wszystkie oczy na ziemniaki!
Ostatnio zmieniony 30-05-2025, 11:40 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
żaden gejmczendżer, typowe zrozumienie potrzeb zwykłego człowieka. nażryj się ziemniorów, problem solved
nie wciągajmy w to karolka bo to bez sensu porównanie, do niego nikt nie ma startu raczej w tej dyscyplinie ale warto spojrzeć nawet jeśli to niby blahostka
Ostatnio zmieniony 30-05-2025, 11:41 przez nagrobek, łącznie zmieniany 1 raz.
No załóżmy że jestem z partii, której członek kandyduje w drugiej turze wyborów prezydenckich. Przyjeżdżam do hospicjum, to robię sobie zdjęcia jak rozmawiam z pacjentami, pielęgniarkami ,dyrektorem. Potem piszę na Twitterze, że zapoznałem się z problemami takich placówek i postaram wdrożyć rozwiązania ustawowe które im ułatwią funkcjonowanie. No kurwa to jest proste.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
No załóżmy że jestem z partii, której członek kandyduje w drugiej turze wyborów prezydenckich. Przyjeżdżam do hospicjum, to robię sobie zdjęcia jak rozmawiam z pacjentami, pielęgniarkami ,dyrektorem. Potem piszę na Twitterze, że zapoznałem się z problemami takich placówek i postaram wdrożyć rozwiązania ustawowe które im ułatwią funkcjonowanie. No kurwa to jest proste.
Wszystko spoko. Ale to jest pikuś przy waleniu narko na wizji, kradzieży mieszkania czy związkiem z gangami.
panowie, jasna sprawa, zupełnie nie ten kaliber w ogóle, co nie znaczy że nie jest to żenujące. serio nie musicie tak bronić tej jasnej góry w tym kontekście i od razu przypominać co tam karol. wiemy.
Wszystko spoko. Ale to jest pikuś przy waleniu narko na wizji, kradzieży mieszkania czy związkami z gangami.
Lewus wrzucił, piss-d-zielec forumowy podchwycił i poszło....... tej siły już nie powstrzymacie .... ziemniak rządzi ....
Teraz łączą "fałszowanie wyników wyborów" z ziemniakami.
Ta Gajewska, pewnie przeszczęśliwa zapewne. Ma laska parcie na szkło, czego przykładem jest akcja "ziemniak", więc ma kobita swój dzień! Zazdro.
Czy mnie pamięć nie myli, czy KG regularnie coś odwala? Nie wiem, może to kwestia koordynacji działań obozu, że takie akcje idą (ziemniaki Gajewskiej, wariograf Zembaczyńskiego, itd.)?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
panowie, jasna sprawa, zupełnie nie ten kaliber w ogóle, co nie znaczy że nie jest to żenujące. serio nie musicie tak bronić tej jasnej góry w tym kontekście i od razu przypominać co tam karol. wiemy.
No chyba jednak nie. Jakoś nie zauważyłem tego wzmożenia jak wychodziło o Karolku to co wychodziło, albo o brunatnej zarazie z Konfy. Dziwne to.
Ja na to patrzę inaczej. Nie mają nic, muszą uderzyć na nisko, tak aby dotarło do ich wyborców, to walą ziemniakami. Grzeją temat od rana przecież.
Samego występu Gajewskiej nie bronię. Tutaj nie ma czego bronić. Kobita nie trzyma ciśnenienia, po akcji z podwarszawskim ojcem gangusem, wujach co garowali za napady, laska chyba chce wrócić na pełowe salony. Coś mnie się zdaje, że może się nie udać. Do tego akcja jej starego Myrchy, ze złamaniem ciszy wyborczej, też rodzince może nie pomóc. Konkludując kobieta się nie nadaje do polityki, ale jak widać dalej bardzo chce w niej być. Chyba za bardzo.
Czy mnie pamięć nie myli, czy KG regularnie coś odwala? Nie wiem, może to kwestia koordynacji działań obozu, że takie akcje idą (ziemniaki Gajewskiej, wariograf Zembaczyńskiego, itd.)?
Naturalnie. Myrcha mężuś, też z tych co się nie może pogodzić z tym, że był w pierwszym rzędzie tuskowego wojska, a teraz zostali zepchnięci do rezerw.
Zembaczyński, odpowiedź na narkotest nowogrodzkiego. Ja akurat oceniam, że dobry ruch.