A nie Lis'a?
SONDA PREZYDENCKA / 2 TURA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SONDA PREZYDENCKA / 2 TURA
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
- Ascetic
Wyborne:

Teraz dobrze im się wylosowało. PILNE! "Protest rolników" (Trzech na targu w Mławie) połączyli z Kingą "ziemniak"Gajewską! Ma to sens.
ps. No i huj. Zjedli ziemniaki, zrzucili z wizji fejm dla Kinusi. BNDB.
Teraz:

Teraz dobrze im się wylosowało. PILNE! "Protest rolników" (Trzech na targu w Mławie) połączyli z Kingą "ziemniak"Gajewską! Ma to sens.
ps. No i huj. Zjedli ziemniaki, zrzucili z wizji fejm dla Kinusi. BNDB.
Teraz:

Ostatnio zmieniony 30-05-2025, 12:05 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- nagrobek
- zahartowany metalizator
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Co trzeba mieć we łbie, żeby coś takiego odjebać? Chyba zawyżyłem średnie iq tej ekipy. To jest poziom pigmejski. Z tym, że pigmeje idąc w gości darowaliby przynajmniej mięcho antelopy czy coś... 

- Ascetic
Przejebane, co nie? Grunt, że macierwicz zostanie szefem BBNu, Kurski wróci do tvp, a sasin ...
Poro
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Poczytaj Rothbarda!Hatefire pisze: ↑29-05-2025, 23:43Prosty przykład sprzed dwóch lat. Na dolnym śląsku było zagrożenie powodziowe. Bo z gór schodziło dużo wody. Mój kumpel strażak, siedział tam dwa tygodnie, bo dostał rozkaz. Rozbijał lód na rzekach, żeby woda płynęła. Byli tam też ludzie z opolskiego. Oczywiście też lokalne służby. Ciekawe jakby prywatną strażą pożarną to ogarnęli.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Kraft
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Co w przypadku ataku nuklearnego, jesli wykupiles subskrypcje na Zelazna Kopule, a nikt inny w bloku tego nie zrobil?Pelson pisze: ↑30-05-2025, 10:46Co w przypadku, gdy połowa sąsiadów w bloku nie ma wykupionego pakietu obronnego? Albo subskrypcja defensywna somsiadów obowiązuje tylko na wystrzelenie jednego magazynka, a Ty wziąłeś wersje full wypas z Abramsem i beczką paliwa? Co wtedy? Co na to Rothbard? To ważne,?
- nagrobek
- zahartowany metalizator
nie wiem, może powinni jej przydzielić jakiegoś dorosłego opiekuna? odpierdala a później zdziwko że „republiki” tłuką na wszelkie strony i podciągają, naciągają. taka ich obsrana rola w tej zabawie.
- Ascetic
Aha, czyli sprawczość. Jaka by nie była, ale jak jebną w stół to szklanki mają spaść. Czyli mamy czwartą? już od Ciebie narracje - dlaczego piss - . Chłopie grzej mocniej, bo za 5 h tutaj zamykają topic. Może jeszcze kogoś przekonasz, powodzenia.
Poro
-
Ano właśnie, słowo klucz - obojętnie. Wyborcom PiS jest wszystko jedno byle był zamordyzm i sprawczośc. Dlatego mam wielki żal do Tuska, że rozjebanie pisowcow zlecił tej idealistycznej pizdzie Bodnarowi - trzeba było rozpierdolic tych katolskich łupieżcow i się niczym nie przejmować, byłaby sprawczośc i szli by jak taran.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Hatefire
Ty mieszasz pomarańcze z ziemniakami. Ani ja, ani Szanowny Kolega Nagrobek nie pisał, że Batyr jest spoko. Pisaliśmy, że ta Pani zrobiła mega przypał na kilka dni przed drugą turą. Na marginesie przypał idealnie wpisujący się w negatywna pisowską propagandę o Paniczyku.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Mogliby dac ten Mariuszowi Wedliniarzowi, on by sie ucieszyl. Taki wor ziemniorow za darmo dostac!
- Ascetic
Idealnie ujęte. Ten sam problem mam z bodnarowcami. Trzeba było rozgonić, rozjebać mściwie w drobny mak za samą Blidę, Leppera, czy Flis syna, tę pisowską swołocz. Pewnie wówczas Kraft lubiący czuć kaganiec ma wiadomoczym, by uznał, że Tusk cacy, bo silny jak silniczek, mocny, konkretny, może nawet gangus jak ich kandydat na prezia. Lubią siłę, spodobałaby im się taka sprawczość.olgims pisze: ↑30-05-2025, 12:23Ano właśnie, słowo klucz - obojętnie. Wyborcom PiS jest wszystko jedno byle był zamordyzm i sprawczośc. Dlatego mam wielki żal do Tuska, że rozjebanie pisowcow zlecił tej idealistycznej pizdzie Bodnarowi - trzeba było rozpierdolic tych katolskich łupieżcow i się niczym nie przejmować, byłaby sprawczośc i szli by jak taran.
Poro
-
Bo mentalność pisowca jest bardzo prosta, żeby nie powiedzieć prostacka:Ascetic pisze: ↑30-05-2025, 12:28Idealnie ujęte. Ten sam problem mam z bodnarowcami. Trzeba było rozgonić, rozjebać mściwie w drobny mak za samą Blidę, Leppera, czy Flis syna, tę pisowską swołocz. Pewnie wówczas Kraft lubiący czuć kaganiec ma wiadomoczym, by uznał, że Tusk cacy, bo silny jak silniczek, mocny, konkretny, może nawet gangus jak ich kandydat na prezia. Lubią siłę, spodobałaby im się taka sprawczość.olgims pisze: ↑30-05-2025, 12:23Ano właśnie, słowo klucz - obojętnie. Wyborcom PiS jest wszystko jedno byle był zamordyzm i sprawczośc. Dlatego mam wielki żal do Tuska, że rozjebanie pisowcow zlecił tej idealistycznej pizdzie Bodnarowi - trzeba było rozpierdolic tych katolskich łupieżcow i się niczym nie przejmować, byłaby sprawczośc i szli by jak taran.
pisowiec lubi jak ludzki pan go kopie w pusty łeb, i jak tam w końcu od tych gongów zaczyna dzwonic, to pisowiec słyszy muzykę - vide sprawczośc. Reszta jest obojętna bo pan jest ludzki.
Seein' me is def not repeated or done twice
- Hatefire
Dobra nie słuchałem, ale przeczytałem wypowiedzi Komorowskiego o romantyzmie strzelania do zwierząt, kiedy wszystko pachnie wiosną i budzi się do życia. Czy te matoły naprawdę nie potrafią zamknąć ryja na 2 tygodnie kiedy wybory idą na błysk szprychy?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Co my teraz tutaj mamy?:

Akcja "ziemniak' odwołana. Niechlujność, literówka w nagłówku. LGBT-Koleś w sukience mówiący jak żyć i "protest rolników", a właściwie 3 kolesie w Mławie (choć twierdzą, że tu u mnie) przebranych za nich. Fajno. No i te potencjalne sfałszowanie wyborów, oczywiście jak wezmą w pisowską pizdę, bo jak nie, to wiadomo, że było gites malina OBWE aprówal.

Akcja "ziemniak' odwołana. Niechlujność, literówka w nagłówku. LGBT-Koleś w sukience mówiący jak żyć i "protest rolników", a właściwie 3 kolesie w Mławie (choć twierdzą, że tu u mnie) przebranych za nich. Fajno. No i te potencjalne sfałszowanie wyborów, oczywiście jak wezmą w pisowską pizdę, bo jak nie, to wiadomo, że było gites malina OBWE aprówal.
Ostatnio zmieniony 30-05-2025, 12:40 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Kraft
Nie rozśmieszaj mnie. Zarzuty naciągane jak guma z majtek. Przekroczenie obowiązków, niedopełnienie obowiązków i kurwa wszyscy, łącznie z kotem Kaczora w zorganizowanej grupie przestępczej. Nawet ich usłużni sędziowie boją się cokolwiek z tym robić, bo czują że prędzej niż później ludzie zmiotą ich ze sceny. Mają tak nagrabione prawnie, że nie ma nory, w której mogliby się skryć przed karzącą ręką prawaków.