LEWACTWO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: LEWACTWO
Na Ctulhu. Zanberg negocjował z PO. Nie dogadali się i tyle. No czyli według was miał się zgodzić na układ dajemy swoją twarz rządowi, ale zarazem nic nie przeforsujemy i nasz elektorat się wkurwi i go stracimy? Bądźmy poważni.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Swoją drogą kolejna sytuacja, że PO leci z narracją, że winne Razem/Zanberg.
Zero refleksji.Źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz” (MAT. 7: 3-5)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To wyparcie kolegów peowcow tutaj że Zandberg nie robi a peowcy robią zabawnie się ogląda z boku, bez przywiązania do żadnej że stron.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- hcpig
No właśnie.
Natomiast co innego 'Pola', która wspiera media pisowskie, daje im twarz, głosuje razem z nimi w komisjach i ostatnio nawet nie wykluczała głosowania na Batlorda. Co ona jeszcze robi w Razem?
Yare Yare Daze
- Hatefire
Potrzebują jej żeby utrzymać koło poselskie, czy jak to się nazywa. Bez tego dostęp do mównicy utrudniony w sejmie i wiele innych rzeczy. I tyle.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Silniki od wczoraj masowo jebia Dunczyka jako winnego, wiadomo, ze winny musi byc ktos ale nie oni.
Polowa z nich juz zamiast Rafala to Ksiecia Malzonka wstawila sobie w tagi xd
woodpecker from space
- hcpig
Jest atak na NekoMagdę m. in. na ortodoksyjnym kanale kolegów Giertycha czyli Jan Piński i koledzy.
Yare Yare Daze
- uglak
^co najlepiej pokazuje odklejenie fanatyków spod znaku silnych razem - wszyscy są winni tylko nie oni. Sugeruję dalej nie realizować obietnic wyborczych
Duda nawet nie musiał się narażać wyborcom, bo nie było prawie nic problematycznego do wetowania lub przepuszczania.

Duda nawet nie musiał się narażać wyborcom, bo nie było prawie nic problematycznego do wetowania lub przepuszczania.
Guilty of being right
- Hatefire
No. kurwa można było zasypać przed wyborami Dudę ustawami, o których było wiadomo, że zawetuje. Potem można nosić segregator w kampanii i w razie pytania o to i owo wyciągać kwit, że to wina PiS, bo prezydent zawetował. No, ale Tusk zapowiedział, że teraz, to już się biorą do roboty
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Aha, teraz..... pare dni temu zapowiedzial, ze na koniec maja dowiezie 100 deregulacji.....no i zgaduj czy dowiozl.
woodpecker from space
- nicram
Super, tylko kampania prezydencka to jest granie pod siebie. Tylko i wyłącznie. Jakoś nie był tak konstruktywny jak tworzyła się koalicja.Olo pisze: ↑03-06-2025, 18:43
Niezależnie od poglądów to naprawdę trzeba być mocno wklejonym w system "anty-CI-drudzy" żeby nie zauważyć, że Zandberg był jedną z niewielu naprawdę merytorycznych postaci w tym kabarecie prezydenckim. Ale OK, rozumiem, że ktoś może uznawać np. budowę mieszkań komunalnych za nieważny temat bo najważniejsze, jak to cały czas próbował od niego wyciągnąć Stanowski "ile jest pci lewagu!?".
Zandberg nie ma żadnych, żadnych zasług w polityce. To raz. Łatwo jest stawiać żądania i obrażać się jeżeli ktoś mówi, że trzeba z tym poczekać na lepszy czas. Polityka to kompromis, a Zandberg wielokrotnie pokazywał, że do kompromisu nie jest zdolny. To jest takie niedojrzałe...Olo pisze: ↑03-06-2025, 18:43
Co do "niech wejdzie do rządu" - mieli obiecane jakieś stołki, ale mieli też przy tym jakieś swoje postulaty, z którymi byli gotowi iść na kompromis. Ale kompromis oznacza, że zamiast zakładanych 100% zrealizujesz przynajmniej 10%. Ale nie minus 20% jak to im zostało podstawione do podpisu. W kółko narzekamy, że taki np. PSL czy ktokolwiek inny za stołki zrobi najbardziej akrobatycznego fikoła na świecie w kwestii swoich politycznych postulatów, ale jak już się pojawił ktoś kto pokazał temu środkowy palec to nagle "buc".
Nie. Nie mam problemu powiedzieć, że PO mnie w czasie kampanii prezydenckiej tak zdenerwowała, że nie wiem, czy pójdę jeszcze na jakieś wybory. No może jak Senyszyn założy partię to na nią zagłosuję. PO w tej chwili to banda zadufanych w sobie pajaców, którym peron odjechał.
Powiem Ci, że uważałem Tuska za mądrego gościa, ale to jak wjechał w kampanię prezydencką jak dzik w pole ziemniaków, na pewno zaszkodziło Rafałkowi. To jak zachowuje się po wygranej Nawrockiego miotając się od jednej strony do drugiej, nie rozmawiając z koalicjantami, sprawia na mnie wrażenie, że chyba stracił instynkt. Nie wspominając o tym, że wyciął Sikorskiego, który pewnie spokojnie wbiegłby do pałacu prezydenckiego. Nie chciał jednego, koalicjantowego kandydata, bo chciał pokazać przystawkom, że są tylko przystawkami. No i pokazał. Tylko, że sam bardzo wiele stracił, a może się okazać za niedługo, że stracił wszystko.Olo pisze: ↑03-06-2025, 18:43
Zanim mi tu wyjedzie któryś z pisiorswem, lewactwem czy konfiarstwem - w żadną partię nie włożyłem przez ostatnie 20 lat w swoich wyborczych krzyżykach tylu nadziei co w PO i w Tuska. W II turze postawiłem krzyżyk na Rafałka. Uważam, że Tusk to naprawdę mądry facet, a nie myli się tylko ten kto nic nie robi. Niestety - mam od dobrych paru lat wrażenie, że z powyższego powiedzonka PO wyciąga odwrotne wnioski od tych jakie bym chciał i wychodzi im, że jak nic nie robisz to przynajmniej się nie mylisz.
all the monsters will break your heart
- nicram
To już mnie zaczyna naprawdę irytować. Debilizm do kwadratu. Za porażkę Rafałka odpowiada tylko i wyłącznie PO. Sami wybrali kandydata, sami wybrali chusteczkowy sztab, sami zrobili tragikomiczną kampanię. Dziękuję, dobranoc.
- nicram
To nie jest prawda. Piński zdecydowanie wcześniej mówił, że przejebią przez swoje decyzje i brak działań.
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
w sumie ostatni obrót spraw bardzo cieszy. skrajni lewacy out. elektorat POOPISSU pomału zdycha ze starości. w kolejnych wyborach wygrywa Konfa i BoSSaK prezydentem. może się udać? może.
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- nicram
Ostatnio zmieniony 03-06-2025, 21:31 przez nicram, łącznie zmieniany 2 razy.
- Rejwan
w pierwszej na Braunanicram pisze: ↑03-06-2025, 21:29Rejwanek, powiedz, że to ty...
https://www.youtube.com/shorts/ad2O1nPIVA8

- nicram
- Rejwan
tak średnio, bo mam prawie 40 na karku, rocznik 88 o/ a intelektem, no coż, ja jestem absolwentem UW i SGH, robię międzynarodowe projekty IT, zarabiam nieźle i wyjebane na hejterów

- hcpig
- nicram