nie mam mamy

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
z moich doświadczeń z reguły lepiej się gada z tymi brzydszymiTheDude pisze: ↑30-05-2025, 18:11Uściślając, nie miałem na myśli wizualnych względów. Tylko zachowanie, gadkę.
Z urodą bywa tak różnie, że nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. Z wyglądu może być Baba Gula a w rozmowie zajebista osoba i odwrotnie, uroda modelki a jak otworzy usta to tylko uszy zatkać i ewakuacja.
W końcu ktoś zaczal o tym mówić:D
Istnieja takie zapiaszczone rejony geograficzne w ktorych to norma. Dla kobiet to musi byc mega upokajarzace. Pamietam jak bylismy w Omanie, poszlismy cos zjesc to jakiejs takiej zwyklej sieciowki. Gosc przynosi sztucce dla mnie i dla zony, mial je rozdac, ale zobaczyl ze jedna osoba to kobieta, zmieszal sie przez sekunde, widac bylo ze komorki mozgowe robia co moga by sobie poradzic z ta sytuacja, az w koncu podal oba widelce mnie xDTheDude pisze: ↑02-06-2025, 13:56Skąd się biorą takie upośledzone małpiszony?
https://mma.pl/khabib-odmowil-podania-reki-kobiecie/
Kiedyś tak wyprałem kluczyk/pilot do samochodu i o dziwo nadal działaŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑08-06-2025, 16:35Właśnie patrzę na mojego pendrivea jak kręci się w pralce...![]()