Jak Czaskowski? xD
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Trzaskowski nigdy nie byl moim kandydatem. Zawsze powtarzałem ze w chuj bliżej mi do Radka Sikorskiego. I uważam ze wybór Trzaskowskiego był skazany na pożarcie od początku.
Wszystkie frakcje wyciągają wnioski - wystarczy spojrzeć na Pis czy Konfederację i ich sztaby jak inwestują w młodzież. KO wyciągnie lekcje albo zdechnie.
Wszystkie frakcje wyciągają wnioski - wystarczy spojrzeć na Pis czy Konfederację i ich sztaby jak inwestują w młodzież. KO wyciągnie lekcje albo zdechnie.
Ostatnio zmieniony 09-06-2025, 14:34 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hatefire
Tak, tak. Notowania rządu nie mają nic do rzeczy. Jakby by był Nowak zamiast Kowalskiego, to zwycięstwo pewne. Powtarzajcie, to sobie dalej hehe
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Nie no ja jestem realistą. W wyborach samorządowych nie wolno popełnić tych błędów co reszta tam wyżej. Liczą się realne działania lokalne. Co jak co ale obecnemu burmistrzowi Maniurze nie można tego zarzucić bo robi swoje. I mimo panującejego Pisu wczesniej burmistrz jest od lat bo działa.
Wybory samorządowe bardziej rozstrzygaja o konkretnych działaniach.
Tego się nie da porównać ile u nas lokalnie robi frakcja Ko a Pis. To przepaść.
Ktoś się zapyta czy nie czujemy żalu w sumie tutaj z takimi poglądami bardziej konserwatywnymi ze wystawiono Trzaskowskiego z którym nie wiele mamy wspólnego.... Nie życie toczy się dalej.
Jeśli chcesz wygrać to w Polsce musisz przekonać malomiasteczkowych i wieś. To jest trochę inny mental.
Wybory samorządowe bardziej rozstrzygaja o konkretnych działaniach.
Tego się nie da porównać ile u nas lokalnie robi frakcja Ko a Pis. To przepaść.
Ktoś się zapyta czy nie czujemy żalu w sumie tutaj z takimi poglądami bardziej konserwatywnymi ze wystawiono Trzaskowskiego z którym nie wiele mamy wspólnego.... Nie życie toczy się dalej.
Jeśli chcesz wygrać to w Polsce musisz przekonać malomiasteczkowych i wieś. To jest trochę inny mental.
- Mass-Turbo
- w mackach Zła
O polującym młodym Komorowskim też słyszałem same ciekawe opinie, jak wpadał postrzelać do KPN bez niczyjej wiedzy.tomaszm pisze: ↑09-06-2025, 08:57Radek Sikorski jak przyjeżdżał na polowania to się umiał zachować. Zero wywyższania, ot normalny ziomek funkcjonujacy na normalnych zasadach.
Komorowski to wrecz jego zaprzeczenie.
Mentzen z ciekawości ułożył się z Mozdzonkiem. Ja to przeczuwałem miesiące temu ze umizgi mają.
-
Prawda. Ja już na ten temat pisałem że miałem syna Komorowskiego wątpliwa przyjemność spotkać osobiście.
- hcpig
Ciekawe co, rząd bez sprawczości ustawowej może tylko dryfować i będzie mu spadać na łeb na szyję. nie ma też widoków na to, że ludzie przestaną popierać brunatną propagandę bo już tak są nią wyprani itp.
Yare Yare Daze
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Różne rzeczy i trupy mogą wypaść z szafy. Na przykład zaraz może się okazać, że pisowcy fałszowali wybory. Co do rządu, jak będą uchwalali ustawy, a Nawrocki ewidentnie będzie je uwalał, to może się to pisowcom bardzo odbić czkawką. Nic nie jest pewne. Pół roku temu przypuszczałeś, że Trzaskowski to przegra? Bo ja nie.
all the monsters will break your heart
- hcpig
Tak, już widzę kolejny gamechanger i to wielkie przekonania o tym, że jak prasa ujawni cinkciarski przekręt jakiegoś brzuchatowąsatego PiSowca to im poparcie jebnie.
To już jest szczyt naiwności. Żeby Sąd Najwyższy unieważnił wybory musiałyby zostać stwierdzone nieprawidłowości na tyle istotne, że mające wpływ na wynik wyborów. Na nic takiego się nie zapowiada a incydenty są przy każdych.
Tak jak teraz im się odbiło.
A co to był jakiś dogmat? Nawet jeżeli był faworytem to dawałem mu max 60% szans na wygraną niezależnie od tego, którego noname'a PiSSzd by wystawił - a lista kandydatów na kandydata była znana już 1,5 roku temu dzięki bdb wtykom dziennikarzy Onetu.
Yare Yare Daze
- Hatefire
Wypadło w chuj trupów i co? Sprawa jest prosta koalicja pojechała na mobilizacji anty-pis nie dowiozła obietnic, jest efekt.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- zaczyna szaleć
Uważam, że trzeba szukać pozytywów, tzn. rzeczy, które łączą wszystkich Polaków. Pan Dolan ogłosił parę dni przed wyborami, że prace nad CPK ruszyły z kopyta. Czyli wszyscy za CPK.
Mam prawo reagować.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Mniej więcej rok przez wygraną Trumpa w 2016 dawano mu 0,5% szans.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Triceratops
No jakos nie wyciaga, jak tak rytualnie co niedziele oglondam Rymanowskiego i Piaseckiego to widac jakies ruchy w pisie (np Bochenski) czy konfie (Brylka, Mozdzonek) ale jak z drugiej strony siada Szczerba, Jonski, Nitro czy Pomaska to kurwa tragedia, no jest jeszcze owsik Wasiukiewicz ale to tylko kolejny partyjny ultra- talib. Nawet lewica sie dorobila tego mlodego MIchnika, ktory jest nawet sprawny retorycznie. A peo co? No kurwa w kolko takich wysyla, no jak widze tego typa z tym glupawym usmiechem jokera to wiem co powie
woodpecker from space
- nicram
Ty zawsze jesteś najmądrzejszy po fakcie. Ogólnie pisanie, że za ileś ktoś wygra albo przegra to wróżenie z fusów.hcpig pisze: ↑09-06-2025, 17:58Tak, już widzę kolejny gamechanger i to wielkie przekonania o tym, że jak prasa ujawni cinkciarski przekręt jakiegoś brzuchatowąsatego PiSowca to im poparcie jebnie.
To już jest szczyt naiwności. Żeby Sąd Najwyższy unieważnił wybory musiałyby zostać stwierdzone nieprawidłowości na tyle istotne, że mające wpływ na wynik wyborów. Na nic takiego się nie zapowiada a incydenty są przy każdych.
Tak jak teraz im się odbiło.
A co to był jakiś dogmat? Nawet jeżeli był faworytem to dawałem mu max 60% szans na wygraną niezależnie od tego, którego noname'a PiSSzd by wystawił - a lista kandydatów na kandydata była znana już 1,5 roku temu dzięki bdb wtykom dziennikarzy Onetu.
No dokładnie.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-06-2025, 19:45Mniej więcej rok przez wygraną Trumpa w 2016 dawano mu 0,5% szans.
- nicram
A tymczasem w USA strzelają do reporterek z Australii.
https://x.com/9NewsAUS/status/193188529 ... Id21825753
https://x.com/9NewsAUS/status/193188529 ... Id21825753