Tak. To najnowocześniejsza partia w Polsce. Robią badania, zatrudniają najlepsze firmy PR i biorą ekspertów z USA od Republikanów i na tym jadą. KO miała na stole oferty od jednego profesora pół roku przed wyborami. Gość im wskazał co trzeba zrobić i jakie firmy zatrudnić. Sztabowcy stwierdzili - "eeeeeeeee to niemożliwe, my mamy rację". I mają rację tak, że od 15 lat przegrywają. Debile.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-06-2025, 17:15Naszla mnie wczoraj taka mysl, ze PiS po prostu wygrywa w wyscigu ewolucyjnym w polityce - potrafia najlepiej sie dostosowac do najwiekszej liczby wyborcow. PO powinno do tego podejsc systematycznie i naukowo: probowac, sprawdzac czy dziala, jak nie dziala - probowac czegos innego, jak dziala - iterowac az bedzie dzialac jeszcze lepiej, i tak w kolko. Moze to nie brzmi odkrywczo, ale trzeba jasno powiedziec, ze skoro PiS wygral, i to z krolikiem wyczarowanym z kapelusza, to w czyms sa zwyczajnie lepsi.
LEWACTWO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: LEWACTWO
all the monsters will break your heart
-
- postuje jak opętany!
wystarczy , że przestaliby kłamać i działać na szkode Polski i w interesie niemiec, to takie proste.
- nicram
Ciapaluga, wiem, że wolisz jak Polska działa na rzecz rossji, a rządzący okradają swoich obywateli (przypomnę pis - 100 % inflacja, fundusz sprawiedliwości, afera zbożowa), ale daj już spokój. Wyprowadź się do kloaki albo na bialoruś i poczujesz się znowu szczęśliwy srając w przydomowej sławojce.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W takim razie Konfederacja musi robic te wszystkie rzeczy, bo nie wygrywaja

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- postuje jak opętany!
wśród ludzi do 40 r.ż chyba juz wygrywają ? daj im trochę czasu.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W sumie ciekawe (z Gemini):
Sondaże przed wyborami (np. Opinia24 dla RMF FM, kwiecień 2025):
Sondaż z kwietnia 2025 roku wskazywał na spadek poparcia dla Konfederacji wśród najmłodszych wyborców (18-29 lat). W marcu tego roku Konfederacja miała 54% w tej grupie, a w kwietniu 29%. To pokazuje, że poparcie to może być bardzo dynamiczne.
Wybory Parlamentarne 2023 (Exit Poll Ipsos):
W grupie 18-29 lat: Konfederacja uzyskała około 16,6% poparcia, co było czwartym wynikiem po KO, Lewicy i Trzeciej Drodze.
Warto zauważyć, że w 2023 roku poparcie Konfederacji wśród mężczyzn w wieku 18-39 lat było bardzo wysokie – około 70% głosujących na Konfederację to byli mężczyźni w wieku 18-39 lat, a 31% mężczyzn w tej grupie wiekowej deklarowało chęć głosowania na Konfederację.
Wiec wyglada na to, ze sprawdza sie to samo, co wiedzielismy 20 lat temu glosujac na Korwina - z tego sie wyrasta i im ludzie starsi, tym poparcie dla Konfederacji maleje.
-
- postuje jak opętany!
odeszli do BraunaŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-06-2025, 17:52W sumie ciekawe (z Gemini):
Sondaże przed wyborami (np. Opinia24 dla RMF FM, kwiecień 2025):
Sondaż z kwietnia 2025 roku wskazywał na spadek poparcia dla Konfederacji wśród najmłodszych wyborców (18-29 lat). W marcu tego roku Konfederacja miała 54% w tej grupie, a w kwietniu 29%. To pokazuje, że poparcie to może być bardzo dynamiczne.

te sondaże obejmują mężczyzn do 39 roku życia a nie 13-17 latków.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-06-2025, 17:52Wiec wyglada na to, ze sprawdza sie to samo, co wiedzielismy 20 lat temu glosujac na Korwina - z tego sie wyrasta i im ludzie starsi, tym poparcie dla Konfederacji maleje.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Najwieksze poparcie w grupie 19-29.
-
- postuje jak opętany!
pokolenie ludzi czerpiących wiedzę o życiu z TVNu kurczy się.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Coś w tym jest, bo przecież pierwsza ośmiolatka PO to był szczyt sondażokracji w Polsce, a teraz jakby zapomnieli o tym równie mocno jak o swoich obietnicach wyborczych.nicram pisze: ↑04-06-2025, 17:25Tak. To najnowocześniejsza partia w Polsce. Robią badania, zatrudniają najlepsze firmy PR i biorą ekspertów z USA od Republikanów i na tym jadą. KO miała na stole oferty od jednego profesora pół roku przed wyborami. Gość im wskazał co trzeba zrobić i jakie firmy zatrudnić. Sztabowcy stwierdzili - "eeeeeeeee to niemożliwe, my mamy rację". I mają rację tak, że od 15 lat przegrywają. Debile.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-06-2025, 17:15Naszla mnie wczoraj taka mysl, ze PiS po prostu wygrywa w wyscigu ewolucyjnym w polityce - potrafia najlepiej sie dostosowac do najwiekszej liczby wyborcow. PO powinno do tego podejsc systematycznie i naukowo: probowac, sprawdzac czy dziala, jak nie dziala - probowac czegos innego, jak dziala - iterowac az bedzie dzialac jeszcze lepiej, i tak w kolko. Moze to nie brzmi odkrywczo, ale trzeba jasno powiedziec, ze skoro PiS wygral, i to z krolikiem wyczarowanym z kapelusza, to w czyms sa zwyczajnie lepsi.
Guilty of being right
- Bloodcult
To oczywiste.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-06-2025, 17:40W takim razie Konfederacja musi robic te wszystkie rzeczy, bo nie wygrywaja![]()
Konfa to ruscy, PO to niemcy czyli też ruscy bo ci zawsze mieli sztame.
- hcpig
Ja też 88 i zdecydowanie Team40, widzę to po równieśniczkach w których odnalazłem brakujące ogniwo pomiędzy dawnymi superlaskami a paniami sprzedającymi kartofle na targu, które okazały się nie brać z kosmosu. Niby człowiek wiedział a jednak się łudził.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑03-06-2025, 22:16Kurde, też jestem rocznik 88 a wcale nie mam prawie 40 lat ba karku, jeszcze parę dobrych lat do tego - czy to jakaś alternatywna rzeczywistość? Czy nie doczytałem czegoś u Rothbarda?
Yare Yare Daze
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W sensie ze odkryłeś na własne oczy że nawet takie laski potrafią się zestarzeć? Geny robią swoje i dyscyplina też. Mi się wydaje że ludzie też parami sobie to robią. Parę dni temu spotkałem się z kumplem po 6 latach i kurde, wiedziałem że ludzie tyją z wiekiem często ale on przy dość niskkm wzroście dobił do 100 kg i to nie mięśni. Jego żona podobnie spuchła. Przy nich mam wrażenie że nic się nie zmieniłem a nawet wyglądam lepiej niż wyglądałem.hcpig pisze: ↑08-06-2025, 10:57Ja też 88 i zdecydowanie Team40, widzę to po równieśniczkach w których odnalazłem brakujące ogniwo pomiędzy dawnymi superlaskami a paniami sprzedającymi kartofle na targu, które okazały się nie brać z kosmosu. Niby człowiek wiedział a jednak się łudził.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑03-06-2025, 22:16Kurde, też jestem rocznik 88 a wcale nie mam prawie 40 lat ba karku, jeszcze parę dobrych lat do tego - czy to jakaś alternatywna rzeczywistość? Czy nie doczytałem czegoś u Rothbarda?
- hcpig
- Triceratops
Jester, Marcelina jest dobra czy zla? Bo wali w faszola i teras nie wiem.....
woodpecker from space
- hcpig
- Triceratops
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Gigalewak MASAKRUJE Tuska
- nicram
Nie giga to quettalewak. Masakrator i rozpruwacz tusków. 

- Aron
- postuje jak opętany!
Lars ma dobry wokal, marnuje się za tą perkusją.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki